Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיכל עיבוי אודי 80 84 - רעיונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש רעיונות לתיקון מיכל עיבוי סדוק או לחילופין קניית מיכל זהה וממי, אשמח בלי קשר גם לקבל מיכל כזה במידה ויש זרוק במחסן כל שהוא.

תודה למשיבים

ארז רונן

08062011546.jpg

08062011547.jpg

08062011548.jpg

08062011549.jpg

ארז רונן

פורסם

היי,

במידה והמיכל סדוק ישנו חומר שנקרא PRC. חומר בצבע לבן שמגיע ביחד עם מקשה בצבע אפור וריחו פלסטי חזק.

אין לי מושג אם הוא נקרא כך גם מחוץ לצבא (אולי יש לו שם אחר?)

שהיה לי סדק קטן במיכל של הפיאסטה הרבצתי ניקיון טוב ומרחתי בעדינות של הסדק את החומר הזה. יש לתת לו להתייבש למשך 24 שעות. (זה היה לפני שקניתי רכב לחלקים... ועוד רכב... ועוד רכב... :roll:) ועד היום הוא מחזיק. אבל אני מציין שהיה מדובר בסדק קטנטן שנעצר בזמן.

בכל מקרה אם המיכל סדוק קשות חבל על התיקון, סדק שתוקן במקום אחר יכול לחזור בנקודה אחת מאחר והחומר עצמו כבר "עייף"

משיטוט מהיר בEBAY מיכל חדש נע סביב 30, וסכום זהה בדולרים באיי-ביי ארה"ב (30 דולר, כולל משלוח לא ייצא לך יותר מ350 שקל לעניות דעתי)

אולי אפשר להתאים מיכל אחר מרכב חדיש יותר, הכול תלוי ביצרתיות.

שיהיה המון בהצלחה ותעדכן.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

להערכתי עדיין ניתן למצוא אותו בחניות החלפים, על פי המראה והזכרון שלי

ראיתי אחד דומה או זהה בוואדי ג'וז - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שלום

מחפש רעיונות לתיקון מיכל עיבוי סדוק או לחילופין קניית מיכל זהה וממי, אשמח בלי קשר גם לקבל מיכל כזה במידה ויש זרוק במחסן כל שהוא.

תודה למשיבים

ארז רונן

יש לי כאלה.

דבר איתי

אסף

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...