Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים, הודעה ראשונה שלי.

מחפש הגברה עם סאונד כמה שיותר איכותי עד 700 שקל. לא מחפש באסים ודאווין, אני מוסיקאי במקצועי. רק סאונד נקי ואיכותי.

האמת שבמסמכים כתוב אלנטרה 2007 אבל חיפוש בגוגל מראה שהדגם שלי הוא 2006? (מה שבתמונות זה מה שברשותי)

פורסם

שלום רב וברוך הבא לפורום

לגבי מגבר טוב ואיכותי בטווח ה700 אני יכול להמליץ לך על המגבר שאני אישית והרבה לקוחות שלי מאוד מרוצים ואוהבים אותו

שזה הSIERRA R504 שהוא קודם כל מגבר קוריאני ולא סיני כמו המון מותגי על לשעבר שהפכו למפעל מדבקות.

לסיירה יש צליל נקי ואיכותי וקרוסאוסר מובנה מיקצועי ביחס לסקטור הזה של מגברים בטווח ה 1000+-

\

תפנה אלי בה"פ ואשמח להרחיב איתך את הנושא

פורסם

שזה הSIERRA R504 שהוא קודם כל מגבר קוריאני ולא סיני כמו המון מותגי על לשעבר שהפכו למפעל מדבקות.

דיי לשקר ולהטעיה מכוונת של אנשים.

זאת מדבקה כמו V16 2000W

לא היתה חברה בשם זה שיצרה מגברים לרכב אלה זה מדבקה שנמכרת לפשוטי עם במחיר מופרז.

כמו AUDIO GODS/PREMIER.... ועוד זבל שנמכר חנויות אינטרנט למינהם.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

תודה על התשובות המהירות, שאמרתי "הגברה" לא התכוונתי בהכרח למגבר. יכול גם רמקולים בלי מגבר, אם אני לא טועה לקנות מגבר לבד לא משפר את הסאונד? ובתקציב אי אפשר לקנות גם מגבר וגם רמקולים נכון?

פורסם

בעצם אתה לא צריך הגברה אלא לשפר את הסאונד הקיים ככל האפשר ב- 700 ש"ח ?

בגדול- הסכום הזה יאפשר לך לרכוש קומפוננט בסיסי וטוב\ שתוכל בעתיד לחבר אליו מגבר.

מורל טמפו- פוקאל אקסס, הרץ אנרג'י הם חלק מהשמות שרלוונטיים לתקציב שלך.

איזה ר"ד יש לך ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
בעצם אתה לא צריך הגברה אלא לשפר את הסאונד הקיים ככל האפשר ב- 700 ש"ח ?

בגדול- הסכום הזה יאפשר לך לרכוש קומפוננט בסיסי וטוב\ שתוכל בעתיד לחבר אליו מגבר.

מורל טמפו- פוקאל אקסס, הרץ אנרג'י הם חלק מהשמות שרלוונטיים לתקציב שלך.

איזה ר"ד יש לך ?

כן בדיוק.

מה זה ר"ד רק?

פורסם

לדעתי לפני שאתה רוצה להבין מה אתה יכול לעשות עם התקציב שלך, אתה צריך צת להבין מה בכלל הולך ברכב, איך הדברים פועלים, מה קשור למה ומי קשור למי. תקרא את שרשור הFAQ ואני די בטוח שהוא יעזור לך, ככה יוכלו לכוון אותך ואתה תוכל להבין לאן מכווניןם אותך בכלל

• תוכן חדש...