Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב שישרת אותי למשך יב'

עכשיו כמה אתם חושבים צריך לשים?

חשבתי על לחסוך 20 אלף, לחפש אוטו ב15 אלף, ו2 בצד לצמיגים,מערכת,דלק,טיפולים וכו'

אתם חושבים יספיק? או שלחסוך עוד?

תודה

פורסם

הוצאות צפויות (תעשה חישוב לבד)- ביטוחים, טסט, דלק, טיפולים שוטפים.

הוצאות לא צפויות - מי יודע? מספיק שילך הגיר ואז הסכום ששמת בצד לא יספיק.

נראה לי שרזרבה של 5K ש"ח זה מעט מדי.

פורסם

כמה הייתי בדילמה הזאת של לרכוש רכב שישרת אותי בתקופת י'ב עד הגיוס.

בסוף לא רכשתי בגלל שלפי דעתי חוץ מסכום השקעה בקניה ויישור קו.

צריך להרוויח לפחות אלף שקל בחודש אם אתה רוצה להחזיק רכב לבד: טסט, ביטוח, דלק הוצאות לא צפויות. ועוד לחיות תוך כדי: בילויים, קניות וכו'

אבל מה שכן אני רואה חברים שמחזיקים רכב בעזרת ההורים שהרכב רק שלהם והחיים שלהם דבש הם מכייפים כל היום.

תעשה את החישוב עם עצמך, אם אתה מסוגל להחזיק עבודה תוך כדי לימודים ולא להזיק לבגרות (אם אכפת לך).

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

רק בליטח חובה+צד ג' אתה צריך לחשב לפחות 5K ואף יותר - שאל את סוכן הביטוח שלך (או של הוריך). כמוכן הוצאה חודשית של כ-1500 ש"ח, כולל ביטוח אך לא כולל הפתעות במוסך. האם תוכל לעמוד בהוצאות בסדר גודל זה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביטוח- ההורים מסדרים לי.

אני יכול גם להגדיל את התקציב עם קצת עזרה מההורים אבל המטרה שלי פה זה להיות כמה שיותר עצמאי ולא להיות על תלות ההורים כמו כן לנהוג על פ'גרו חדשה

פורסם

נשמע לי תמוהה כל הפוסט הזה בדרך כלל שיש להורים פאגר'ו במיוחד שהיא חדשה, אז ההורים מסוגלים להעמיד לילד שלהם גם אוטו בסכום של 60,000 ולא רק לעזור לו בביטוח :wink:.

אני יכול לספר לך את הסיפור האישי שלי אני רכשתי לאחי מתנה לזה שהוא הוציא רישיון ויומהולדת 18 שזה היה משהו סביב תחילת שנה הבאתי לו איביזה FR בוקה נגרה שנת 2010, כי אמרתי להורים שלא יקנו אלא רק יתחזקו ואתה חושב שזה הוצאות פשוטות? האוטו עבר לא מזמן טיפול גדול שכלל החלפת דיסקיות ושאר הדברים הרגילים שמנים, מסננים וכ'ו בעלות שמתקרבת ל-2,500 ואם ההנחה שלי יש סביב ה-1,900. ושלא נדבר על הדלק... ביטוח סביב ה-8,000 אם אני זוכר נכון נהג חדש+צעיר ועם ההורים לא היו ממנים לו את כל ההוצאות האלה הוא לא היה מצליח לתחזק אותה, לכן מה שאני בא לומר לך שאם אין לך גב מההורים בנושא התחזוקה תרד מהרעיון ועם לא שיהיה לך בהצלחה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אל תשווה רכב ספורטיבי חדש לרכב ישן וממוצע.

בדר''כ עקב מחירו לא עושים מקיף.

הטיפולים לרוב נעשים במוסך מתמחה ולא מורשה וברכבים שאינם ננהגים הרבה או באופן ברוטלי אין צורך בטיפולים תכופים ויקרים מאשר רכב ספורטיבי.

כמובן שניתן להשתמש בחלפים תחליפיים וכד'.

זה גם דורש תקציב אך לא כמו להחזיק איביזה FR.

כל הכבוד על הרצון להיות עצמאי בתמיכה מינימלית מן ההורים בגיל שכזה.

פורסם
נשמע לי תמוהה כל הפוסט הזה בדרך כלל שיש להורים פאגר'ו במיוחד שהיא חדשה, אז ההורים מסוגלים להעמיד לילד שלהם גם אוטו בסכום של 60,000 ולא רק לעזור לו בביטוח :wink:.

אני יכול לספר לך את הסיפור האישי שלי אני רכשתי לאחי מתנה לזה שהוא הוציא רישיון ויומהולדת 18 שזה היה משהו סביב תחילת שנה הבאתי לו איביזה FR בוקה נגרה שנת 2010, כי אמרתי להורים שלא יקנו אלא רק יתחזקו ואתה חושב שזה הוצאות פשוטות? האוטו עבר לא מזמן טיפול גדול שכלל החלפת דיסקיות ושאר הדברים הרגילים שמנים, מסננים וכ'ו בעלות שמתקרבת ל-2,500 ואם ההנחה שלי יש סביב ה-1,900. ושלא נדבר על הדלק... ביטוח סביב ה-8,000 אם אני זוכר נכון נהג חדש+צעיר ועם ההורים לא היו ממנים לו את כל ההוצאות האלה הוא לא היה מצליח לתחזק אותה, לכן מה שאני בא לומר לך שאם אין לך גב מההורים בנושא התחזוקה תרד מהרעיון ועם לא שיהיה לך בהצלחה.

נשמע לי תמוהה לתת לילד שרק שעשה רישיון FR...

בכלל אני לא מצליח להבין למה לתת לילד בלי ניסיון רכב ששווה כ"כ הרבה כי בכל מקרה זה רכב שאת כל ההתלמדות הוא יעשה עליו (נסיעה לא נכונה, העברת הילוכים לקויה ,פגיעות ושפשופים בפח ,וזה רק על קצה המזלג)

רשיון זה שיעור מצויין לחיים בשביל החבר'ה הצעירים שרק עושים רישיון ולדעתי צריך להתחיל מלמטה כמו בכל דבר אחר

לפןתח השרשור קנה לך רכב באיזור ה-10-12 אלף כי כשתקנה רכב סביר להניח שיהיה לך חשק להשקיע עליו וגם קח בחשבון דברים לא צפויים.

בהצלחה וסע בזהירות

פורסם

מה זה נסיעה לא נכונה?

הFR אם אינני טועה היא DSG , ושפשופים בפח וכו' זה תלוי בנהג.

אני יכול להעיד שאני נהג של שנה וחצי (נהג חדש) ובלי עין הרע לא דפקתי שום אוטו ולו השפשוף הכי קטן שיש.

ואני מכיר עוד כמה כאלה .

אבל אני מסכים איתך שיש את אלה שדופקים את האוטו כל שני וחמישי :D

לדעתי קנה פונטו 99-00 ותשמור קצת כסף בצד להוצאות לא צפויות.

פורסם
נשמע לי תמוהה לתת לילד שרק שעשה רישיון FR...

בכלל אני לא מצליח להבין למה לתת לילד בלי ניסיון רכב ששווה כ"כ הרבה כי בכל מקרה זה רכב שאת כל ההתלמדות הוא יעשה עליו (נסיעה לא נכונה, העברת הילוכים לקויה ,פגיעות ושפשופים בפח ,וזה רק על קצה המזלג)

רשיון זה שיעור מצויין לחיים בשביל החבר'ה הצעירים שרק עושים רישיון ולדעתי צריך להתחיל מלמטה כמו בכל דבר אחר

לפןתח השרשור קנה לך רכב באיזור ה-10-12 אלף כי כשתקנה רכב סביר להניח שיהיה לך חשק להשקיע עליו וגם קח בחשבון דברים לא צפויים.

בהצלחה וסע בזהירות

מה תמוהה בזה בדיוק? יכולתי לקנות לו אז קניתי, מאשר איזה פחית מסכנה או איזה אוטו ישן יחסית. מתוקף המעמד שלי באוטו דיל והרכב הזה הגיע למגרש הבאתי אותו במחיר טוב חוץ מזה עם אנחנו מדברים על מכוניות לנהגים חדשים, אז בוא אני אספר לך טיפה על הרכבים של חברים שלו שבאים לשטוף את המכוניות מתחת לבית של ההורים שלי חושבים שיש לנו תחנת שטיפה פה :lol: מוסטנג קבריולה, מרצדס SLK 08, מיצובישי אקליפס קבריולט שייך לבן של הבעלים של משפחת דוש "סופר דוש", אודי A3 2.0TFSI, גולף גנריישין 07 מנוע 2.0 וזהו אם אני זוכר נכון אז אתה מבין יש אפשרות אפשר לפנק את הילד, ולא לתת לו לנסוע באיזה גרוטאה אז עושים את זה.

ולגבי אחי נתחיל מזה שהרכב שהוא נוהג עליו מצוייד בDSG ככה שהילוכים אין לו מה להתעסק, לגבי השפשופים אחי שומר על האוטו כמו משוגע ירש את זה ממני :-D מחנה את האוטו גם ק"מ רק לא להחנות ליד רכבים אחרים כל שישי שוטף את האוטו בשטיפה ידנית, ככה שאתה יכול להיות רגוע בקטע הזה...

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...