Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא ממש מבין גדול במכונית אז חשבתי שמן הראוי יהיה לשאול פה טרם אעשה מעשה פזיזי. עכשיו הרכב שאני מעוניין בו רצוי עד מאוד שיהיה חסכוני, קומפקטי וחזק (דהיינו, כוח סוס ונפח מנוע, כמובן שעד כמה שאפשר שכן זה לא אמור להיות אוטו חזר במיוחד). בנוסף, הייתי רוצה שהרכב יהיה אוטומט, אם כי אין הבדל גדול עבורי בין גיר רגיל לאוט', רק חשוב מאוד שיהיה מקטגורית המיני.

המחיר כאמור נע בין ה-70 ל75 אלף ש"ח, ושוב דגש גדול על רכב חסכוני.

אשמח לקבל למספר אופציות של מכוניות העונים לקטגוריות לעיל...

פורסם

קטגורית המיני התפצלה ל-2: המיקרו מיני (סוזוקי אלטו, קאיה פיקנטו וכו')

וסופר מיני (סיאט איביזה, מאזדה 2, פולקסווגן פולו, וכו')

לאיזה גודל אתה מכוון?

פורסם

felixyuval,

אפשר פירוט כללי על האוטו? שכן אני לא ממש בוטח באתרי החברה כי הם אוהבים להוסיף מספרים....

Guyvaron,

לפי בדיקה מהירה הבנתי שקטגורית המיני שיותר מתאימה לי (מבחינת הפירוט שהבאתי בתגובה הראשונה) היא המיקרו מיני, אם כי תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
felixyuval,

אפשר פירוט כללי על האוטו? שכן אני לא ממש בוטח באתרי החברה כי הם אוהבים להוסיף מספרים....

Guyvaron,

לפי בדיקה מהירה הבנתי שקטגורית המיני שיותר מתאימה לי (מבחינת הפירוט שהבאתי בתגובה הראשונה) היא המיקרו מיני, אם כי תקן אותי אם אני טועה.

מלבד הקישור שנתנו לך קודם, פרטים נוספים תוכל למצוא גם בקטלוג הרכב של האתר. למעלה יש לך אפשרות לבצע חיפוש לפי חתך, במקרה שלך לפי קטגוריית "מיני" ועד סכום של 100 אלף ש"ח. הנה לינק, מקווה שיעבוד.

קטגוריית המיני יכולה להתאים לך אם אתה נוסע בעיקר בתוך העיר (או מחוץ לעיר ובפקקים, שזה כמעט אותו הדבר) ועם אתה מבין שמנוע חזק לא תקבל במכוניות האלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...