Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש ברשותי אפלאוז 92' אוטו' .

רציתי לדעת אם כשאני מעביר את ההילוכים ידנית (כביכול ) ע"י הורדה ל L (שזה בעצם הילוך ראשון ) ואח"כ מעביר ל 2(שזה הילוך שני...) זה עדיף על המצב האוטומטי ( מבחינת חיסכון בדלק..כי זה כמו ידני..) וגם מבחינת גיר..(שלא ידפוק אותו..)

בתודה מראש לכל העונים

דניאל :)

חי את הסיבוב :twisted:

פורסם

לא, דניאל,זה לא עדיף !

L לירידות בלבד, משחק עם ההילוכים ללא צורך, לא יחסכו לך דלק, יגבירו בלאי בתיבת ההלוכים, ויוציאו אותך מריכוז בנסיעה.

מתגעגע להחליף הילוכים, עבור לידני גם תחסוך בדלק, וגם לא תוכל להתפנות למשחקים מיותרים בנסיעה.

עדיף שתתרכז בלימודים ובנהיגה ולא במשחקים בנהיגה.

בברכה

חולה הגה , שלא מחפש דם !

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ההילוך L באוטומט הוא הילוך 1. בקיצור הילוך L הוא הילוך ראשון בלבד, שעוזבים את הגז הרכב יאט בדיוק כמו שבולמים ברכב בעל גיר ידני עם הילוך ראשון משולב וקלאץ משוחרר(לא לחוץ), פשוט הגיר בולם את הרכב.

ההילוך הזה משמש לירידות קשות כדי שהבלמים לא יתחממו על יתר המידה, ומקל על הבלימה. לגבי 2- כמו בהילוך שני (בידני) והשימוש בו מקביל לשימוש כמו ב L רק במהירות שונה.

:)
פורסם

תודה רבה רבה על המענה המהיר..פשוט חשקה נפשי לחוש בידני.. ואני תקוע עם האוטומט..תבינו אותי..:wink: פשוט אבא שלי טוען שבגלל שזה רכב שקיבלנו ממוסכניק הוא עדיף על ידני עתיק שאני יאלץ להתמודד עם בעיות שיצוצו לו ( קלא'ץ וגיר..) בכל זאת תודה רבה :)

חי את הסיבוב :twisted:

• תוכן חדש...