Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא קונים מוצר מסדרה ראשונה. את זה למדתי על בשרי.

אז מתי אתה מתקין אותו?

לא יודע למה זה נשמע לי כל כך מוכר :-D

גם עם הביט1

גם עם הלוויתן

בליאד!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכון: לאחר שליחת מיילים לכול כתובת של בית אלפיין לפני חמישה ימים, היום קיבלתי שיחת טלפיון מנציג בית אלפיין.

עיכוב בהפצה היה בגלל בעיה בתוכנה בכמה מכשרים, אשר היא נפתרה ומי שקנה כבר מכשיר עם תוכנה בעיתית יהיה אפשר לעדכן אותה דרך הורדה תוכנת הפעלה עדכנית מאינטרנת.

בארץ מכשיר ישווק כבר משבוע הבאה, כי מעוכב במשרד התקנים בישראל. המחיר יהיה ידוע לאחר קבלת אישורים הנדרשים להפצה בישראל.

פורסם

חן חן על העדכון.

לאחר מסע השכנועים שלך, החלטתי לתת עוד צ'אנס אצלי לCarPC.

רכשתי מyossiam את הH701, אשכרה כמו לחזור לאחת האקסיות הטובות.. אני מאוהב בC701, הקונטרולר המיושן הזה.

בעזרת חברים טובים פירמטתי את המחשב, התקנתי כבר במקום האקספי WIN7, וחיברתי את המחשב ל701.

נבדוק קצת ונחליט מה הלאה.

נ.ב.

ההבדל בין ה7" ב16:9, לבין ה8" ב4:3 הוא פשוט שמים וארץ. זה נראה כמו פעם וחצי.

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לאופיר ולישראל על העזרה הרבה.

פורסם

צביקה, התחלתה לסדר עניינים בזמן :-P

לא היה לי ספק שלא היתה מסתדר. אני מקווה שעדכנתה את מחשב בתוכנות עדכניות... טוב בכמה זמן לחזוק קצת לחברים :wink:

אני בטוח שתהיה מבסוט מתוצאה של שילוב מחשב עם 701. גם אין מסכים של 10' לHU רגילים...

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכונים קטנים

שבת שעברה עשיתי שינוי קטן.

החלפתי מיקום של טוויטרים. הטוויטרים עברו מקורות למשולשים באופקסיס פחות מ30 מעלות.

למרות שהשינוי היה לא מהותי בכלל, הסאונד השתנה, נהיה גרוע ביותר.

סאונד קיבל צלילים חדים, מפוזרים ולא מרוכזים.

לאחר בוצע כיוון אוטומטי של פרוססור.

תוך כמה דקות מערכת קיבלה כיוון כל כך מדוייק שחדות הצלילים היו חותכים לי את האף.

-במוזיקה אינסטרומנטלית סאונד פשוט היה מצייר כלים כמו עפרון.

-בווקאליות קול קיבל דגשים מיוחדים.

-במוזיקה אלקטרונית והאוס סאונד דרש להרגיש מרחב מטורף.

קיצור אני מבסוט ביותר מעבודה של פרוססור, במיוחד שכיוון דורש רק כמה דקות וכל שאר הזמן אני נהנה מהמוזיקה והסאונד.

לילה טוב

פורסם

אדגר -

שתי שאלות מאוד מכוונות:

1. האם במעבר לאוף אקסיס ולאחר הכוונים - אתה מרגיש שרמת הפירוט של הטוויטרים ירדה? ירדה בצורה משמעותית? לא ירדה בכלל?

2. האם לF1 שלך יש היענות אוף אקסיס טובה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במשפט אחד. טוויטר הזה דורש אונקסיס כלפיך.

זה אומר שאופקסיס באיזור 30 מעלות יהיה אונקסיס יחסי למרכז רכב (מרכז מרכז, גם בין המושבים אחוריים וקדמיים).

אם זה נכון לכול טוויטר?

במורל זה לא היה ממש משנה כי הוא לא כזה מפורט כמו SSR.

על פי נסיון שלי עם מורל פיקולו, MT23/22 ההבדלים בין אונקסיס לאופקסיס 60-90 היו זניחים.

אני חולה על פיקולו, אבל יש לי צעצוע חדש שיקח זמן עד שאני אתרגל.

לאחר תקופה ארוכה על המורל בימים ראשונים שלי עם SSR חשבתי שהם לא תקינים, מזמזמים.

לאחר כיוון הבנתי שהם מפורטים עד כדי כך שאם המורלים היו מנגנים כך היתי בטוח שיש בהם תקלה.

נשמח לשמוע איזה טוויטרים יש לך ששינית מיקום וזה עשה זאת,כמו כן איזה פרוססור.

פרוססור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=379411&page=3

רמקולים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=371905&page=3

פורסם

כשאתה עובד עם טוויטרים שיש להם פריסה רחבה וטובה - משמע הם נותנים רמת פירוט טובה גם באוף אקסיס, אתה צריך לדעת איך לעבוד איתם בהתאם לזווית שאתה בוחר להתקין אותם.

כשאתה מתקין און אקסיס כלפי הנהג - אתה מראש מתקין מערכת שמי שיהנה ממנה באמת יהיה בעצם רק הנהג.

באון אקסיס אתה מקבל פירוט מלא מהטוויטר וגם את מלוא ההספק שלו - לכן, אתה יכול להוריד את העוצמה של הטוויטר ובמקביל גם להוריד לו קצת את נקודת החיתוך, כי בהספק קטן יותר הוא ינגן תחום תדרים נמוך יותר בצורה טובה מאוד.

באוף אקסיס אתה תזדקק לפצות קצת בהספק והבחירה להעלות את נקודות החיתוך תהיה מועילה לתוצאה אבל אתה חייב לוודא שהאלמנט שחופף לטוויטר בין אם זה מידריינג' או מידבאס - מסוגל להגיע לנקודת המפגש הזו בצורה טובה.

לאון אקסיס יש יתרון של פירוט אבל במקביל המערכת תהיה ממוקדת יותר לנקודת האזנה אחת וגם כן יהיה קשה יותר להתגבר על הסגרת המיקום של האלמנטים - כוון העוצמות כאן הוא קריטי.

באוף אקסיס יהיה לך קל יותר לבטל את הסגרת המיקומים של האלמנטים כי גם ככה אתה לא ממש יודע מאיפה מגיעים חלק מהצלילים, אתה אולי תאבד קצת מהפירוט של האלמנט אבל באלמנטים טובים זה די זניח ובמקביל כוון של נקודת ההאזנה למרכז הרכב תאפשר גם לנוסעים האחרים במערכת להנות ממנה קצת יותר.

שאלה - האם ניסית לשנות את נקודות החיתוך אחרי ששינית זווית לטוויטרים?

Pioneer TS-X150

פורסם
כשאתה עובד עם טוויטרים שיש להם פריסה רחבה וטובה - משמע הם נותנים רמת פירוט טובה גם באוף אקסיס, אתה צריך לדעת איך לעבוד איתם בהתאם לזווית שאתה בוחר להתקין אותם.

כשאתה מתקין און אקסיס כלפי הנהג - אתה מראש מתקין מערכת שמי שיהנה ממנה באמת יהיה בעצם רק הנהג.

באון אקסיס אתה מקבל פירוט מלא מהטוויטר וגם את מלוא ההספק שלו - לכן, אתה יכול להוריד את העוצמה של הטוויטר ובמקביל גם להוריד לו קצת את נקודת החיתוך, כי בהספק קטן יותר הוא ינגן תחום תדרים נמוך יותר בצורה טובה מאוד.

באוף אקסיס אתה תזדקק לפצות קצת בהספק והבחירה להעלות את נקודות החיתוך תהיה מועילה לתוצאה אבל אתה חייב לוודא שהאלמנט שחופף לטוויטר בין אם זה מידריינג' או מידבאס - מסוגל להגיע לנקודת המפגש הזו בצורה טובה.

לאון אקסיס יש יתרון של פירוט אבל במקביל המערכת תהיה ממוקדת יותר לנקודת האזנה אחת וגם כן יהיה קשה יותר להתגבר על הסגרת המיקום של האלמנטים - כוון העוצמות כאן הוא קריטי.

באוף אקסיס יהיה לך קל יותר לבטל את הסגרת המיקומים של האלמנטים כי גם ככה אתה לא ממש יודע מאיפה מגיעים חלק מהצלילים, אתה אולי תאבד קצת מהפירוט של האלמנט אבל באלמנטים טובים זה די זניח ובמקביל כוון של נקודת ההאזנה למרכז הרכב תאפשר גם לנוסעים האחרים במערכת להנות ממנה קצת יותר.

שאלה - האם ניסית לשנות את נקודות החיתוך אחרי ששינית זווית לטוויטרים?

אני לא אהבתי אותם באופקסיס.

פורסם

אבל גם עכשיו הם בעצם באוף אקסיס לפי מה שאני מבין - מקודם הם היו ב90 מעלות?

Pioneer TS-X150

פורסם

אדגר

און אקסיס זה און אקסיס - הרמקול ב0 מעלות הטייה מהציר שלו כלפי הראש שלך.

אין דבר כזה און אקסיס 30 מעלות.

אני רוצה להבין - הרמקולים בהסטה של 30 מעלות מהראש או בהסטה של 60 מעלות מהראש?

הסטה של 30 מעלות ברוב המקרים זה כוון למרכז הרכב - תלוי בזוויות הקורות או המשולשים וגודל הרכב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...