Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4

kobi-ds
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני שוקל לקנות סובארו B4 שנת 2006 165 כ"ס. רציתי לדעת (עדיף ממי שהיתה לו או יש לו מכונית כזו, ולא על סמך שמועות...) מה צריכת הדלק הממוצעת, סחירות ונקודות שצריך לשים לב אליהן בבדיקה.

תודה לעוזרים,

קובי

"החיים הם כמו קפה. כל יום שהוא לא שחור-זה נס"

פורסם

לדוד שלי יש בדיוק רכב כזה גם מאותו השנתון ויצא לי לנהוד עליו דיי הרבה ואין לי מילה אחת רעה להגיד עליו.

לגבי צריכת הדלק זה בעיה כי הרכב תלוי בכמה הרגל כבדה על הדוושה שלא לדבר על הילוך הספורט ברכב אבל עדיין בממוצע הוא יעשה 1 ל8 בעיר ו1 ל10 על כביש מהיר. זאת לא המכונית הכי חסכונית שתצליח למצוא ככה שאם חיסכון חשוב לך עדיף שתפנה לרכב אחר.

חיסרון נוסף הוא בהחלפת הבלמים בגלל שהרכב הוא 4X4 קבוע אז אם יש בעיה עם אחד הבלמים צריך להחליף את עכל הארבע וזה מניסיון, וכמובן עדיף להשתמש בשמנים כמה שיותר איכותיים ברכב כי הוא רכב מפונק וככה גם תצליח לשמור עליו יותר אבל גם איכות זה כסף.

מבחינה אישית אם היה לי את הכסף אני לא הייתי חושב פעמיים והייתי רץ לקנות רכב כזה אבל אם חשוב לך שהרכב יהיה חסכוני ושיגרת טיפולים תהייה טיפה יותר זולה עדיף שתפנה לרכב אחר אבל אם אתה יכול להוציא את הסכום אתה תקבל רכב ספורטי מהנה ומרווח ולדעתי אחד הרכבים הטובים בשוק.

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

היי קובי,

לשאלתך הנה כמה נתונים שיעזרו-

b4 2006 2.0 גיר אוטומט:

נתונים טכניים- 165 כ"ס, נתוני היצרן לתצרוכת הדלק הממוצעת לדגם זה עומדת על- 11.4 ק"מ לליטר

פורסם

מנסיון של 85 אלף ק"מ , צריכת הדלק יותר באיזור ה1:10 אולי מעט פחות.

מבחינה דינמית , יחסית למשפחתיות הרכב דיי מהנה לנהיגה, לא חסר כח.

מבחינת סחירות, כנראה שזה לא סחיר כמו קורולה, פרסמתי מודל 2007 למכירה לפני שבועיים וחצי ועדיין לא הגיע קונה רציני ואפילו הורדתי מהמחירון.

לדעתי מדובר בתמורה מצויינת למחיר, אם הייתי צריך לקנות היום בתקציבים האלה רכב משפחתי שאיננו ספורטיבי, לא היה ספק בכלל.

דרך אגב, לדעתי ה2007 עדיפה מאחר והיא אחרי מתיחת הפנים וכוללת כל מיני שיפורים חיצוניים ופנימיים וקצת יותר מאובזרת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חיסרון נוסף הוא בהחלפת הבלמים בגלל שהרכב הוא 4X4 קבוע אז אם יש בעיה עם אחד הבלמים צריך להחליף את עכל הארבע.

לא התכוונת לצמיגים אולי?

פורסם

זה נכון, צריך להחליף את הצמיגים ברביעיות.

מצד שני, מכיוון שיש לא מעט רכבים כיום עם המידה הזו (ג'נט 17 במודל 2007 ואני לא בטוח מה יש ב2006) ,

אפשר לסגור רביעייה באיכות טובה בגיזרת ה2200-2300 ש"ח .

לא בגלל זה הייתי פוסל את הרכב.

אגב בהמשך לשאלת פותח השרשור - לא ידוע על נקודות תורפה מיוחדות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרכב היה אצלנו עד לפני שבועיים.

צריכת דלק - כשהרכב היה ברשותי, הממוצע היה 1/10, ליחס של 70% אוטוסטרדות, 30% עיר לערך וכמעט לא פקקים.

כשהרכב היה אצל אשתי, רק בעיר - צריכת הדלק נשקה ל1/7.

מעבר לכל מה שנכתב אציין עוד כמה דברים.

הגיר בעל 4 הילוכים מסרס לגמרי את המנוע, וממש מתסכל בכבישים טכניים ( בור בין הילוך 2 ל3 , בדיוק בעליות הנדרשות)

ההגה, נהדר.

יש יתרון קל ל2006 במידות הצמיגים ע"פ 2007-2008, לטובת מי שמעדיף רכות.

המזגן לדעתי חלש, אבל חולקים עלי כאן בפורום וטוענים כי הוא מצוין.

סחירות, כפי שאיל ציין, פרסמתי לפני חצי שנה ביד 2, קיבלתי 2 טלפונים ואף 1 לא הגיע לראות את הרכב.

פרסמתי לפני חודש, הגיע אחד אחרי 3 שבועות וקיבל אוטו שהמחירון המשוקלל שלו הינו 92K ב83K

הסיבה לדעתי, כמות המכוניות הגדולה שנמכרה באותם השנתונים לליסינג ומציפות את השוק במחירים נמוכים ב20K מהמחירון.

צמיגים- החלפתי רביעיה בעלות של 2600.

תקלות למיניהן ע"פ 4 שנים ו76K - יוק. אמינות מוחלטת.

supreb 2016 l&k 280 4*4

• תוכן חדש...