Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב, יש לי זוג טמפו כרגע ובעתיד מתכנן להביא מגבר JBL1004 וסאב CVR. מה ההבדל בין קלריון CZ300 ל CZ200 והאם שווה להשקיע יותר על CZ500 (לא ממש זקוק לבלוטוף' ושטויות) אם אני מתכוון להגביר רק סט קדמי וסאב?

תקציב סביבות 650 אם יש עוד הצעות מעניינות (לא יד שנייה).

פורסם

האפשרות חיתוך היחידה שיש לך זה LPF לסאב , אני לא יודע אם זה קיים גם בדגם ה200 אבל זה לא קריטי אם יש לך קרוס במגבר

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הקפצה* אפשרות גם ליד 2 תקציב 600+- (2 יציאות מינימום ודגש על איכות וUSB פחות על פיצ'רים אחרים)

פורסם

הקפצה*

אין CZ200 באיזור שלי וקצת בעייתי לי לקנות מחוץ לעיר\אינטרנט. דגמים נוספים בתקציב 650 ש"ח? יד שנייה גם מתקבל.

לפי מה שהבנתי אין הבדל בין ה200 ל300 אז אני לא מעוניין ב300.

תודה והמשך יום טוב.

• תוכן חדש...