Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אופל אסטרה אוטומטית שנת 2003 ואני מאוד מעוניין לקנות את הרכב.

עוד לא בדקתי את הרכב ורק ראיתי אותו ויזואלית והמראה שלו לא רע בכלל ודיי שמור.

רציתי לדעת טיפה יותר במיוחד צריכת דלק ובעיות אופייניות כי שמעתי שיש בעיה עם הגיר שלו...

אני הודה למגיבים שמכירים את הרכב והיו בעלים של אחד כזה או נסעו עליו.

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

אוטו ברמה גבוהה, איכות נהיגה שלא מתאימה למחיר הרכב (מחירו צריך להיות לפחות כפול),

מאידך, טיפולים יקרים מאוד, לפעמים יש בעיות חשמל שאפילו במוסך המורשה לא יודעים לתקן.

בדלק האוטו מאוד חסכוני ועושה 1 ל10 בעיר ו 1 ל 13 מחוץ לעיר (מזגן דלוק כל הזמן).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגיר זה לא מה שצריך להפחיד אותך, היתה לי כזאת מכונית, מכרתי אותה עם 190K ק"מ והגיר תפקד כמו חדש. הגיר מעולם לא עבר שיפוץ.

מה שצריך לבדוק ברכב הזה ספציפית, זה מועד החלפת הטיימינג, כי כאן מחליפים כל 60K ק"מ. חשוב מאד להקפיד, ולבדוק שהשתמשו בקיט טיימינג איכותי או מקורי.

צריכת דלק טובה כמו שאמרו לך, ביחס למאזדות שאתה רואה בכל חור:-)

בעיקרון זה כמו גולף מבחינת האיכות, (ובלי פלסטיקים מתקלפים) רק בפחות מחצי מחיר.

הביצועים לא של F1, אבל יותר טובים משל גולף 1.6 מאותו דור.

בעניין בעיות חשמל, לי לא היו, חוץ מחלון חשמלי, וסליל הצתה, שהיה סיני והוחלף למקורי.

החיסרון הוא, שחלקים איכותיים ומקוריים יקרים לרכב הזה ומאד כדאי להשתמש בהם כדי לשמור על הרכב.

הטיפולים עצמם לא יקרים, רק ביבואן UMI ובמורשה שאין סיבה ללכת אליו. יש הרבה מוסכים שמכירים את הרכב ויודעים לטפל בו.

אני ממליץ, זו עסקה מצויינת! אתה מקבל המון רכב בכלום כסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה למגיבים אך לצערי כבר החליפו ראש מנוע ברכב והרכב מבחינת חלקים כבר מזמן הפך להיות סיני ולא גרמני...

נמשיך לחפש אחר רכב אחר.

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

• תוכן חדש...