Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הרמקולים שלי (K2P) התחילו לזמזם בגלל חוטי האלומיניום שמחוברים בין הטרמינן לסליל, שזה המחלה שלהם הבנתי.

עכשיו באחד הרמקולים הצלחתי להחליף את החוטים וברמקולי השני אחד הסלילים נטלש בנסיון ההחלפה, אז פתחתי את הרמקול כולו כדי לקחת סיבוב קטן מהסליל כדי להחזיר את הרמקול לחיים, מה שאני לא מצליח זה לאפס אותו והסליל עושה לי רעשים שאני סוגר אותו.

פורסם

יוני-חבל על הזמן שלך.דבר עם אומגה אודיו בחולון.

ניתן לשלוח אליו בדואר.

והצעתי לך בעינה עומדת-במידה ואסע לאזור,בשמחה אקח עבורך את הסט לתיקון.

ליאור

פורסם

יוני

אם אתה לא מצליח למרכז את הסליל, תנסה להשתמש בסרט צילום או נייר בריסטטול כמו בעמוד הזה

האתר ברוסית, אבל התמונות מדברות בעד עצמן. תנסה לתרגם עם השירות תירגום של גוגל (תתרגם מרוסית לאנגלית כי תרגום לעברית ישירות מגעיל בטירוף)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

יוני

יש מצב להעלות תמונות של תהליך הפירוק וההרכבה? אני בטוח שזה יעניין רבים כאן

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• תוכן חדש...