Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, בחנו היום את הרכב בגירסתו הידנית, 1 ליטר, ביקורת תעלה בקרוב.

ההדלפה היחידה שאני יכול כרגע לתת היא "דיסוננס קוגנטיבי", בביקורת כבר תבינו למה :wink:

דרך אגב, נודע לי שדמות בכירה באולם התצוגה של ת"א עוקבת אחרי השרשור הזה אז קדימה, אתה מוזמן להציג את עצמך ולהשתתף!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלו פנסים רגילים, לא פנסי ערפל.

אבל אכן מוסיף ללוק :)

אלו גם לא פנסים רגילים אלא יחידות ה-DRL (בעברית Day Running Light). בגרסה המאובזרת היחידה הזאת מפוצלת וכוללת גם פנסי DRL וגם פנסי ערפל. בגרסה הבסיסית היא כוללת רק DRL.

וכן, מה שבגירה כתב וכו' :-P

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההדלפה היחידה שאני יכול כרגע לתת היא "דיסוננס קוגנטיבי", בביקורת כבר תבינו למה :wink:

דרך אגב, נודע לי שדמות בכירה באולם התצוגה של ת"א עוקבת אחרי השרשור הזה אז קדימה, אתה מוזמן להציג את עצמך ולהשתתף!

אני מבין שגם לבוחנים היה קונפליקט לגבי הדגם הטוב יותר ?:lol:

אחי קיבל הערב הודעה כי הפיקנטו מוכנה למסירה ידנית טיטניום ,

אני מקווה שנספיק לסדר את עניין הביטוח כבר מחר ולקבל אותה אם לא ברביעי :roll:

יוסי

פורסם

אחי קיבל הערב הודעה כי הפיקנטו מוכנה למסירה ידנית טיטניום ,

אני מקווה שנספיק לסדר את עניין הביטוח כבר מחר ולקבל אותה אם לא ברביעי :roll:

יוסי

מתי הזמנתם אותה??

פורסם
רכב ממש יפה, תתחדש.

תגיד הוספת פס כסף מסביב לחלון או שזה מגיע ככה או שאני בכלל מדמיין??

אתה לא מדמיין... הוספתי פס כרום בתחתית החלון, לא מסביב לו. כמו כן הוספתי פס כרום מסביב לגריל התחתון. לדעתי נגיעות לא מוגזמות מדי שמוסיפות לרכב.

פורסם
אתה לא מדמיין... הוספתי פס כרום בתחתית החלון, לא מסביב לו. כמו כן הוספתי פס כרום מסביב לגריל התחתון. לדעתי נגיעות לא מוגזמות מדי שמוסיפות לרכב.

מאיפה משיגים פס כרום כזה?

פורסם

יש בסוכנויות. לי הציעו כזה במעמד הקניה.

יש תוחם גריל קדמי, מסגרות לשמשות וכיסוי למראות הרכב. (איפה שבידנית חסר צבע)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בקרוב: להישאר ער כל הלילה לחכות?

או

בקרוב: מחר מחרתיים...

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

לך לישון.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם כבר הזכירו פה את הנושא של הליסינג/השכרה אז גם אלדן קיבלה לא מזמן משלוח של פיקנטו להשכרה, והאמת שגם ברמה המפוארת 1.2EX ככה כל מי שרוצה לנסות את הרכב לכמה ימים יכול להשכיר אצל אלדן.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...