Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה התקציב בערך אני מחפש אוטו יפה...לא עם ציפ ושיפורים וכל השטויות האלה...חיפשתי הרבה ולא מצאתי משהו מיוחד...

יש משהו שפיספסתי? יש איזה אוטו שהוא מומלץ עם דיזל ולא נראה כמו של זקנים?

אני בן 23 ומחפש אוטו אמין שהטיפולים לא ישחטו אותי ושהאוטו יהיה פשוט יפה וספורטיבי..או משהו בסגנון אבל לא כמו האימפרזות המגעילות האלה

פורסם

אני לא חושב שהייתה אימפרזה דיזל, אז אתה יכול להיות רגוע מהבחינה הזאת. אין הרבה רכבים ספורטיביים עם מנוע דיזל, היו כמה דגמים של סיאט איביזה עם מנוע דיזל, לא מאוד נפוצים אבל יכולים להתאים. אולי גם סקודה פאביה, אבל אני לא בטוח שהיא קולעת להגדרה ספורטיבית.

כמה קילומטרים אתה עושה בשנה? אולי לא כדאי לך לרכוש רכב דיזל.

פורסם

מומנט של מנוע דיזל על שלדה ספורטיבית נשמע יאמיי!

לירון כדאי שתתחיל לבדוק סקודות, אחלה דיזלים שבעולם וגם מאוד חזקים,

מנסיעה על אוקטביה 1.9 טורבו דיזל (TDI) אני מאוד ממליץ!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...