Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגירוש או נוקיה 2 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום אירוע גלאי הוזמנתי על ידי חברי מועדון ה 5 להשתתף באירוע וכן הצטרפתי לשיירה שיצאה מחיפה

כשהגעתי אפילו כוונתי על ידי נחום למקום החניה. כעבור כשעה ניגש אלי חבר מועדון ושאל האם אני חבר מועדון משהשבתי בשלילה שאל אז מה אתה עושה פה עניתי בשאלה האם אתה שוטר במשמר הגבול כשענה בשלילה שאלתיו אז מה אתה עושה פה

כעבור 5 דקות ניגש אלי נחום קדמיאל שאיתו פעלתי בזמן האחרון לטובת ענף רכב האספנות כשהוא חיוור מזיע ומבוהל קימעה

ואמר לי שיש כ4 חברים שהתחילו מהומה בגללי ואני צריך לעזוב עניתי לו אם תגיד לי ללכת אני אניע ואסע מהמקום והוא ענה כן אין ברירה הם יעשו בלגן גדול ואכן עזבתי ומיד התקשרתי למפקד משמר הגבול וסיפרתי לו את אשר קרה. הוא אמר שיטפל בענין

היה לי סיכום עם נחום שלא אעשה מזה סיפור ובתמורה הוא לא יפריע להשתתפות חברי מועדון החמש להשתתף במצעד יום העצמאות כמובן שנחום לא קיים הבטחתו זו. אני קורא פה לנחום להסכים לבדיקת פוליגרף של שנינו על כל האמור פה.מי שמפסיד ישלם.

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך את הפלאפון של מפקד משמר הגבול, אתה סחבק של שר התחבורה, פוליגרפים..

פשששש, אתה כל כך מקושר, ממש מפחיד להתעסק איתך

רק שלא מעניין בכלל להתעסק איתך. למה אתה חושב שזה מעניין מישהו בפורום הזה? חסרה לך תשומת לב?

פורסם

איני מבין על מה אתה מניף פה דגל אי הצדק.

מועדון אקסלוסבי או מועדון חברים אמור לברור או להתיחס רק לחבריו

אתה לא חבר על מה אתה בוכה!? (מזכיר לי את כל אלה שמתעקשים להכנס לטרקלין VIP בנתבג).

גהנום ירוק.

פורסם

מענין עד כמה שזכור לי אתה זה שהניף את הדגל פתאום החלטת ליישר קו עם המקהלה?

חושש שיקחו לך את הפנסיה?

אתה לא לבד יש עוד

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם
ביום אירוע גלאי הוזמנתי על ידי חברי מועדון ה 5 להשתתף באירוע וכן הצטרפתי לשיירה שיצאה מחיפה

כשהגעתי אפילו כוונתי על ידי נחום למקום החניה. כעבור כשעה ניגש אלי חבר מועדון ושאל האם אני חבר מועדון משהשבתי בשלילה שאל אז מה אתה עושה פה עניתי בשאלה האם אתה שוטר במשמר הגבול כשענה בשלילה שאלתיו אז מה אתה עושה פה

כעבור 5 דקות ניגש אלי נחום קדמיאל שאיתו פעלתי בזמן האחרון לטובת ענף רכב האספנות כשהוא חיוור מזיע ומבוהל קימעה

ואמר לי שיש כ4 חברים שהתחילו מהומה בגללי ואני צריך לעזוב עניתי לו אם תגיד לי ללכת אני אניע ואסע מהמקום והוא ענה כן אין ברירה הם יעשו בלגן גדול ואכן עזבתי ומיד התקשרתי למפקד משמר הגבול וסיפרתי לו את אשר קרה. הוא אמר שיטפל בענין

היה לי סיכום עם נחום שלא אעשה מזה סיפור ובתמורה הוא לא יפריע להשתתפות חברי מועדון החמש להשתתף במצעד יום העצמאות כמובן שנחום לא קיים הבטחתו זו. אני קורא פה לנחום להסכים לבדיקת פוליגרף של שנינו על כל האמור פה.מי שמפסיד ישלם.

בית המקדש השני חרב בגלל שנאת חינם. כנראה שזה משפיע גם על הטיפול בנושאי אספנות רכב

ולמלשינים אל תהי תקווה,

מה מטרת השרשור?

אם היית גבר היית נשאר , מדובר בשטח ציבורי למיטב ידיעתי , אפילו לא שייך למפקד משמר הגבול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מענין עד כמה שזכור לי אתה זה שהניף את הדגל פתאום החלטת ליישר קו עם המקהלה?

חושש שיקחו לך את הפנסיה?

אתה לא לבד יש עוד

הנפתי דגל לגבי שאיפותי וחלומותי ודעותי

בחיים לא הנפתי דגל כנגד מועדון החמש המכובד, לא הנפתי ולא השמצתי.

בעבר העלתי את דעותי , היו כאלה שהשמיצו היו כאלה שצחקו והיו גם כאלה שענו בצורה עניינית וברמה.

שורה תחתונה אדוני היקר,אינך פועל כיאה לאישיות שמרמזת שהיא מובילה בתחום.

גהנום ירוק.

פורסם

אלקמינו-הנה אני לא מגיב

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
תעשו לכולם טובה ואל תגיבו בשרשור זה.

אלקמינו-הנה אני לא מגיב

לא מגיב !

שותק אש...

מצטרפת אל מנזר השתקנים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בני היקר

אני אישית שמעתי את השיחה שלך

עם נחום ישבתי במכונית שלו

ושמעתי מילה במילה את שאמר

והוא נתן לך אור ירוק לארוע של יום העצמאות

ואמר לך תזמין את כל מי שאתה רוצה ללא

כל קשר מועדוני כל שהוא

וגם בטיול האופנועים שבוצע בשבת

היה מי שהזמין לארוע שלך ולא היתה שום התנגדות

או כל רמז מטעם המועדון או מישהוא מאיתנו שאמר

או שניסו למנוע מהחברה להגיע אליך

בברכת ערב טוב ומהנה ללא מלחמות

פורסם

הדבר היחידי הלקוי פה הוא מדוע הוכנסת מלכתחליה.

טעות טועים טעו, קורה, להבא אני באמת מקווה שלא יכניסו אותך ותמנע אי הנעימות.

שותק, מעכשששששששששיייייייייייייייוווווווו.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

שלום

למה הכוונה מי שמפסיד ישלם ומה?

מה לעשות עם מי שלא משלם?????

האם יש אפשרות לאחר תוצאת הפוליגרף לומר["שברו את הכלים לא משחקים"]

ואולי להמתין לארוע הענק הבא של גלאי.

עזיזי אריאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...