Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש זמן מה רכב, חשבתי לקנות סובארו אימפרזה גרנד לאונה בגלל האמינות הגבוהה שלהם.

עכשיו חיפשתי ביד 2 וראיתי מודעה של רכב יפייפה בצבע אדום, יד 2, ידנית, טסט נגמר עוד חודש, התקשרתי לבחורה והיא אמרה לי שהאוטו מטופל טוב אבל היא אמרה לי שהוא עבר 400000 ק"מ!!! וגם ראיתי שבבעלות קודמת מצויין "אחר".

מצד אחד אני חושב לחטוף אותה במחיר הזה מצד שני לקנות אוטוו שעבר 400000 ק"מ ומי יודע איפה היה לפיי הבחורה קצת מפחיייד אותי, ועוד שהטסט נגמר עוד חודש.

מה לעשות ומה אתם מציעים לי.

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

חתול בשק.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי יש על מה לדבר, קודם תבדוק את מצב הרכב, תברר לגבי הבעלות הקודמת.

בתמונה תמיד זה נראה טוב יותר. אני הלכתי לבדוק רכב שבתמונות נראה מצויין אבל במציאות נראה כמו ת*ת של סוס.

אם אתה פוחד בגלל הטסט הקצר קח אותו למוסך שמבין בסובארו, שיגידו לך מה הסיכוי לעבור ומה צריך לסדר.

הק"מ קצת גבוה מהממוצע, אבל זה לא אומר כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אל תתלהב מהתמונה, יכול להיות שתראה את הרכב ותחליט שהוא לא שווה שקל.

אם הרכב יפה שמור ומטופל, הנסועה שלא לא צריך להיות בעיה.

בזמנו הייתה לי סובארו לאונה, נקנתה עם 380,000 ק"מ ונמכרה עם 550,000 ק"מ.

ולא נעשה בה דבר מלבד טיפולים שוטפים, הרכב נסע טוב מאוד (יחסית לליאונה, כמובן), ואף אחד שנסע בו לא האמין לקילומטרז' שהיה רשום בלוח השעונים, כולל הקונה המאושר.

אם הרכנב נראה לך, קל למוסך מתמחה שיעשה סיבוב ויבדוק את הרכב.

במחיר הזה, הקילומטרז' לא רלוונטי

פורסם

אני דווקא חושב שזו לא עיסקה כזו כדאית. כמה כבר עולה רכב כזה עם נתונים נורמליים? 10K ש"ח?

הפוטנציאל תקלות ברכב שעבר כ"כ הרבה ק"מ הוא הרבה מעבר ל-3K ש"ח שתחסוך מהעיסקה הזו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דבר ראשון הסיכויים שתמכור אותה אחרי זה אפסיים.

דבר שני, טסט עוד חודש? 400 אלף ק"מ? מה שבטוח תצטרך להשקיע בה כסף לא סתם היא מוכרת לפני הטסט.

ואם בסופו דל דבר אתה כן מחליט לרכוש, אז תוריד את המחיר והרבה.

פורסם

זה שווה ב-2500 ש"ח. במחיר של 6,500 אפשר לקנות סיטרואן ZX שנת 97 עם 150 אלף ק"מ ויהיה לך גם יותר נעים לנסוע בה וגם פחות תקלות.

אל תצפה למציאה גדולה בק"מ כזה - הרכב גם ישן וגם שחוק. כל דבר יכול להתקלקל לך.

• תוכן חדש...