Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בסוג הכרטיס. במרבית הכרטיסים הרגילים הסכום אינו מגיע אפילו ל-20 ש"ח בחודש. בכרטיסי פלטינה למיניהם (בעיקר אמריקן אקספרס) מדובר בסכום יותר משמעותיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

14 ש"ח לחודש = 168 ש"ח לשנה = ארוחה זוגית במסעדה לא רעה.

אין לי בעיה להוציא 168 ש"ח על בילוי, יש לי בעיה להוציא 168 ש"ח על כלום.

אין שום סיבה שחברת אשראי תגבה "דמי כרטיס", להיפך, שיגידו תודה שאני מוכן להשתמש בכרטיס שלהם ושיתנו לי מתנות והטבות מדי פעם.

הם מרוויחים מאוד יפה מעמלת הסליקה מבתי העסק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כל אחד צריך להרוויח, לא?

מסכים איתך ש-170 זהו סכום לא רע למסעדה, אבל סכום כזה לשנה שלמה, לא צריך להפריד בין בן אדם לכרטיס האשראי המיוחל.

עדיין, כפי שנכתב פה יותר מפעם אחת, שווה לקרוא את האותיות הקטנות.

אם אני לא טועה, חברות האשראי בדרך כלל מציבות רף של סכום מסויים, שאם עוברים אותו, העמלות בטלות. דרך האגב, במידה וכרטיס אשראי הוא אמצעי התשלום הראשי, אז הסכום הוא לא גבוה בכלל.

פורסם

כמובן שכל אחד צריך להרוויח. כמו שכבר כתבתי, חברות האשראי מרוויחות היטב מבתי העסק.

עד 2003-2004 לא היו עמלות בכרטיסי האשראי, רק מאז זה התחיל.

אני מסרב קטגורית לשלם את העמלות האלו ובינתיים גם מצליח.

חברת אשראי שתתחיל לגבות ממני עמלה תינטש, וכמו שכתבתי כבר נטשתי את ישראכרט לטובת כ.א.ל, ואז את כ.א.ל לטובת לאומי קארד.

כש-כ.א.ל התחננו שאשאר איתם (אחרי שהצטרפתי ללאומי קארד והתקשרתי לבטל את הכרטיס של כ.א.ל) - נענו בשלילה כפי שתיארתי קודם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם אני לא טועה, חברות האשראי בדרך כלל מציבות רף של סכום מסויים, שאם עוברים אותו, העמלות בטלות. דרך האגב, במידה וכרטיס אשראי הוא אמצעי התשלום הראשי, אז הסכום הוא לא גבוה בכלל.

זה גם מה שאני יודע.

אם עושים עסקאות בסכום מסויים כל חודש (סכום הגיוני) אז דמי הכרטיס מקוזזים.

כל מי שלא רוצה לשלם דמי כרטיס שלא ישכח את האפשרות לשלם בתשלומים שלפעמים יכולה מאוד לעזור ושווה הרבה יותר מ- 170 ש"ח (לא כלכלית אלא מבחינת נוחות ותזרים). אני אישית לא משתמש בתשלומים אבל מוכן לשלם 170 ש"ח בשנה בשביל נוחות של כרטיס האשראי (במקום כל פעם להוציא כסף מהכספומט או להסתובב עם סכומים גדולים בכיס) אפילו שבפועל אני לא משלם (כרטיס קורפורייט).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כמובן שכל אחד צריך להרוויח. כמו שכבר כתבתי, חברות האשראי מרוויחות היטב מבתי העסק.

עד 2003-2004 לא היו עמלות בכרטיסי האשראי, רק מאז זה התחיל.

אני מסרב קטגורית לשלם את העמלות האלו ובינתיים גם מצליח.

חברת אשראי שתתחיל לגבות ממני עמלה תינטש, וכמו שכתבתי כבר נטשתי את ישראכרט לטובת כ.א.ל, ואז את כ.א.ל לטובת לאומי קארד.

כש-כ.א.ל התחננו שאשאר איתם (אחרי שהצטרפתי ללאומי קארד והתקשרתי לבטל את הכרטיס של כ.א.ל) - נענו בשלילה כפי שתיארתי קודם.

אז כנראה שאתה יודע לשחק את המשחק :).

• תוכן חדש...