Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BORBET A

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה. אני מחפש מארץ את הגנט BORBET A אני ראיתי כאלה פה. יש לי גולף mk2 1.3 ואני רוצה מידת צמיגים 195\40\15 חברה אני יודעה שזה לא ראיון טוב.....אני יודעה שאני יכול לאשר מידה 195\50\15 אני רוצה לדעת העם אני יוכל לאשר גם 195\40\15???? ו אני גם רוצה גנט רחב 7.5-8.5 יש אפשרות לאשר אותם על המאר 2 החלשלוש שלי????

פ.ס. יש לי קיט הנמכה עד 10מ"מ אני רוצה ליצור את מראה של הוידאב אמיתי.

מה אתם אומרים אחים המוטורים שלי????

פורסם

אני אומר תשאיר את זה לישובים במשולש.

אתה תייצר לעצמך הרבה בעיות עם רישוי ומבחינת התנהגות.

המראה הזה מגוחך.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אתה רוצה בורבט אתה רוצה bbs אתה רוצה חלקים חצאיות מה עוד?

ילד לך תעשה שיעורים ותסדר את החדר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה רק תגובות לא ענייניות:?:

הוא לא שאל אם כדאי לעשות את זה, לא שאל אם לסדר את החדר, הוא שאל אם יאשרו לו את המידה.

כנס לכאן ותשאל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688&page=150&highlight=%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA

לדעתי הנמכה של 5 ס"מ נראית טוב גם עם ג'אנטים קטנים יותר.

סתם שאלה, איזה גיר יש לך, 4 הילוכים או 5?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

א. BORBET A מקורי מיוצר רק ב16" ולא ב15", מה שיש בארץ ב15" הוא חיקוי זבל סיני זול ומגעיל.

ב. צמיג 195הוא צמיג צר מידי בישביל לשים אותו על ג'נט ברוחב 8" או 7.5" (לי היה 205 על 8" וזה היה נראה מתוח בצורה מגעילה)

ג. הנמכה בלבד לא תיצור מראה V-DUB.

בסופו של דבר זה הרכב שלך ותעשה איתו מה שנראה לך לנכון, בהצלחה :-)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

dts2 היקר עם אין לך מה לומר בנושא אז פשוט תשתוק. ראיתי הרבה חוכמולוגים כאלה, בסופו של דבר כולם נישתקים. דיברתי עם אנשים שמעוניינים לעזור ולא עם מישה סתם מראה עד כמה המנוע שלו גדול יותר.

לכל שאר תודה חברה על המלצות.

SlowRide- תודה אחי על הלינק. ויש לי 4 הילוכים לצערי.

פורסם

בפעם האחרונה ילד מרטיב,לך לסדר את החדר,ותפסיק להפגיז בשאלות קיטבג מיותרות(ראה הודעות של הילדון)

התוספות שאתה מדבר עליהם עולות יותר משתי מכוניות שיש לך

קודם תסדר את החופש בידית הילוכים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...