Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להגיעה לתל השומר מחר 4.5 בשעה 8.

אני יוצא מרחובות, באיזו שעה אני צריך לצאת ולא להיתקע בפקקים?

על איזה כביש לעלות ועל איזה לא ?

תודה.

פורסם

בשעה הזאת כל הדרכים לתל השומר פקוקות, לכן עדיף לא להתחכם ולנסוע בכביש 4.

לדעתי לא כדאי לצאת אחרי 6.45

גם עניין החנייה בתל השומר הוא נושא כאוב, קח את זה בחשבון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני צריך להגיעה לשער צפון זה משנה?

ואני צריך להחנות ללילה כמה שיותר קרוב לשער.

אז לעלות על כביש 4 ? אין דרך אחרת?

פורסם

אפשר לנסוע דרך כביש 40 , לפנות לכוון יהוד לכביש 461 (צומת טייסים עמוס בבוקר) לפנות לכביש 4622 לקרית אונו לפנות שמאלה לדרך יעקב דורי (מתחלף לשדרות בן גוריון אחרי שער המתגייסים)להמשיך עד הפניה שמאלה לרח מנדס ושוב שמאלה לכוון שער צפון. חנייה באיזור השער בעייתית אם לא מגיעים מוקדם.

הפתרון, לצאת מוקדם מאד ולשתות כוס קפה של בוקר בקיוסק מול הכניסה לבית החולים.

פורסם

אתה תגיע הכי מאוחר ב-7:30, אם תצא רבע שעה יותר מאוחר תגיע על הקשקש.

ליד שער צפון יש חניון בחינם אני לא יודע באיזה שעה הוא מתמלא. קח בחשבון שאם אתה נכנס לבית החולים חניה עולה 20 ש"ח.

ממליץ לא להכנס לבית חולים עם הרכב, יש מספיק חניה באיזור מחוץ לבית חולים (מקסימום הולכים ברגל 5 דקות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני צריך להכנס דרך שער צפון, אני לא צריך את הבית חולים. (אין לי מושג אם זה אותו הדבר)

זאת לא תיהיה בעיה להשאיר את הרכב ליליה, בחניון של בית החולים?(זה קרוב לשער צפון?)

עוד שאלה, יש לי GPS איזו כתובת להכניס כדי להגיעה לשער צפון?

סליחה על החפירה :-o

פורסם

רמת גן, שדרות אהרון קציר. סע פשוט עד סוף הרחוב, תראה שם הרבה אוטובוסים ותחנות. (תיזהר לא לחנות צמוד לאי תנועה, שבסמוך לתחנות אוטובוס, אלא אם אתה ממש רוצה לתרום לעיריית רמת גן.)

פורסם
אפשר לנסוע דרך כביש 40 , לפנות לכוון יהוד לכביש 461 (צומת טייסים עמוס בבוקר) לפנות לכביש 4622 לקרית אונו לפנות שמאלה לדרך יעקב דורי (מתחלף לשדרות בן גוריון אחרי שער המתגייסים)להמשיך עד הפניה שמאלה לרח מנדס ושוב שמאלה לכוון שער צפון. חנייה באיזור השער בעייתית אם לא מגיעים מוקדם.

הפתרון, לצאת מוקדם מאד ולשתות כוס קפה של בוקר בקיוסק מול הכניסה לבית החולים.

לדעתי זה המסלול הטוב ביותר להגעה.

לוותר על כביש 4, הכביש עם נפח תנועה גדול מאוד, מה ששגורם לפקקים בכניסה למחלפים והמתנה ארוכה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אתה מצליח לעלות על כביש 4 עד שעה 6.30 לא תיהיה לך שום בעיה ותגיע אפילו מוקדם,

את הרכב ממליץ להחנות ליד הכניסה לבקום יש שם מספיק חניות, מצד שני אם אתה משאיר את הרכב ללילה אולי עדיף לך להחנות בחניה של בית החולים 20, ש"ח ואתה בראש שקט.

מדבר מנסיון יומיומי!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

zuzut5 אאל,ט החניה שמול הבקום עברה שיפוץ.

החניה מסודרת ויש בה תאורה בלילה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תחנה בחנייה שליד שער קיראון (שער לשכת גיוס) ומשם לך ברגל לכיוון הבאקום בתוך הבסיס, מקיראון אתה הולך ישר עד הצומת הגדולה ושם פונה ימנינה ומצד שמאל תראה שער קטן (נקרא פשפש) ממנו אפשר להכנס לשרשרת חיול.

אם תצטרך עזרה דבר איתי בהודעות פרטיות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...