Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגה בפיג'ו 106 שלי לא ממורכז

הכוונה כשהאוטו נוסע ישר ההגה מוטה הצידה מעט (שמאלה)

הרכב נוסע ישר ולא מושך שמאלה

האם זה דורש כיוון פרונט מקצועי או שאני יכול לבד לפרק את המכסה של ההגה וע"י פתיחת הבורג ליישר את ההגה?

תודה

פורסם

אתה יכול ליישר את ההגה לבד..

איזה שנה הרכב.? ישנו כרית אוויר בהגה? במידה וכן תצטרך לנתק את המצבר ולעשות זאת בזהירות.

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם

כן יש כרית אוויר, ואני אנתק את המצבר

החשש שלי זה שאני עושה "קומבינה" ושמקור הבעיה מגיע מהפרונט

אחרי הכל ההגה אמור לזוז בציר שלו מעצמו?

פורסם

לפרק את ההגה ולמרכז זו השיטה החוראנית.

השיטה הטובה יותר היא לבדוק שלא צריך כיוון פרונט (מתי עשית בפעם האחרונה?), ולתת למכון הפרונט לבצע מירכוז של ההגה.

פורסם

יש לך מושג איפה מתמקדים בכיוון הפרונט אם זה לא דרך ההגה?

* פעם אחרונה ביצעתי פרונט לפני כשנה וחצי, בגלל אותה תופעה ובעל המכון מירכז דרך ההגה, בכל מקרה זה שוב חזר לאחר שהחלפתי צמיגים קדמיים (לא יודע מה הקשר אבל זה המצב)

• ספונסר פורום
פורסם

FAZER צודק, פירוק גלגל ההגה ויישור שלו זאת השיטה הפשוטה והלא נכונה לפתור את הבעיה.

אני לא יודע איפה כיוונת את הפרונט, אבל אני מציע לך לקפוץ למכון מקצועי כמו המעבדה לרכב ולבקש מהם שיכוונו את ההגה כמו שצריך. אני לא ממליץ לך לשחק עם הכיוונים האלו בעצמך בגלל שכיוון לא נכון יגרום לשחיקה של הצמיגים ולמשיכה בהגה.

• תוכן חדש...