Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום התקנה כוללת של מונו בלוק וסאב הכל עובד כמו שצריך בנתיים לא שיחקתי עם הכיוונים רק עם הגיין לפי הספר כמו שצריך.

רציתי את העזרה שלכם בכיוון לאיזה כיונים בערך צריך ללכת.

מצורפת תמונה של המונו בלוק והמפרט של הסאב.

אודה לכם עם תעזרו לי,

LS-ss10001d-RB.jpg

http://www.kenwood.eu/products/car/speakers/component/KFC-W3011/details/

Polo Classic 97'

פורסם

איזה רדיו דיסק יש לך? אתה לא יכול לכוון משם? הרבה יותר מדוייק לשחק עם הכיוונים...

בגדול יש לך את הLOW PASS שזה כמה אתה חותך את התדרים

וה LEVEL שזה העוצמה השאר אל תיגע..

מקס.

פורסם

אם אין לך אופציה לשלוט על הסאב דרך הרדיו ולכוון אותו אז תחבר אותו שים ב LOW PASS תתחיל מ 80 ואז תרד ל 63 מקסימום.

LEVEL זה הווליום,בכל השאר עדיף לא לגעת..

Scan Speak

פורסם

בנתיים לא אני מבצע רכישה עוד 4 ימים של HU חדש Pioneer DEH5250SD

ויש לי עוד דילמה אני מעוניין שהבמה תיהיה קדימה כלומר להביא קומפוננט חמוד לקדימה והסאב יביא את האפקט של הבאס כלומר מוותר על 6*9 אז ישלי כמה שאלות:

1.האם כדי להתקין קדימה 2 סטים של קומפוננט אחד 6.5 ואחד 5.25 ? מה אתם אומרים על סטMorel Tempo 6 ו-Tempo 5 Morel

2.על איזה סט 6.5 אתם ממליצים לי על גבול ה600-800 שקל בערך?

3.יש המלצה למגבר 4 ערוצים נחמד שלא עולה יותר מידי עד 1000 שקל שיגביר את הסט\2 סטים בצורה מכובדת איך הJBL GTO1004?

תודה ולילה טוב=]

Polo Classic 97'

פורסם

1. לא,תוותר על הקעיון הזה, עדיף פשוט להשקיע בסט קומפוננט יותר איכותי ומגבר יותר איכותי.

2. Morel Tempo/Dotech Ovation, תלוי כמה תרצה להשקיע.

3. ממליץ בחום על Rockford R3004. ללשם שום כוונה של הטעיה או שידול, יש לי מגבר כזה למכירה, אם תרצה עוד פרטים שלח הודעה פרטית.

פורסם

מה עפתם עליו לי אין גיין ישלי ווליום זה כנראה ככה הם קראו לזה אני לא רואה שם כפתור גיין

Polo Classic 97'

• תוכן חדש...