Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך לקבל חוות דעת

הרכב הוא פאסט שנת יצור 2002 נפח מנוע 2000 סמ"ק אוטומט 100000 אלף ק"מ

במיכל מיים יש קצף בצבע בהיר מאוד שנראה כמו שמן גיר שחדר למיים

1איך אפשר לוודא שזה אומנם שמן גיר ולא מנוע 2 האם אני צריך להחליף רדיאטור או איפשר לישלוח אותו לשיפוץ

3 יש סיכוי שחדרו מיים לגיר ומה עלי לעשות אם אפשר לפרט לי את השלביים שעלי לבצע מול בעלי המיקצוע

:-)

פורסם

בשלב ראשון בדוק את מצב שמן הגיר בתיבת ההילוכים על פי המדיד, האם קיים שינוי במיפלס השמן, האם דליל מידי?

כך גם לגבי שמן המנוע.

:)
פורסם
בשלב ראשון בדוק את מצב שמן הגיר בתיבת ההילוכים על פי המדיד, האם קיים שינוי במיפלס השמן, האם דליל מידי?

כך גם לגבי שמן המנוע.

בביקורי היום במוסך נאמר לי "קולר שמן גיר", מה זה אומר ? אם זה אומר שאני צריך להחליף רדיאטור אם זה חלק אינגרלי מהרדיאטור או שיש מיחצה ברדיאטור של מיים ושמן

חשוב לי לדעת במידה וצריך להחליף רדיאוטר השאלה אם חדרו מיים לגיר ומה צריך לעשות בשביל לנקות את הגיר מהמים

במידה וכן מה השלבים שצריך לעשות קודם כל החלפת רדיטור ולנקות את כל המערכת ולאחר מכן לגשת למכון של גירים ולבקש להחליף את השמן ופילטר שמן ואם תוכל לתת לי הערכה כספית בערך כמה צריך לעלות החלפה רדיאטור כולל ניקוי והחלפת השמן גיר

פורסם

קולר גיר פשוטו כמשמעו - דרכו עובר שמן גיר המיתקרר ע"י מיים מהרדיאטור שמגיעים דרך צינורות מהרדיאטור אל הקולר וחוזרים אל הרדיאטור. בכך נישמרת טמפרטורה סבירה של שמן הגיר ולא נוצרת היתחממות יתר של תיבת ההילוכים. ככל הניראה קולר הגיר אצלך הוא חיצוני ולא בא במגע ישיר עם הרדיאטור מה שאומר שאם ניפרץ קולר גיר כניראה שהוא ייצטרך החלפה והרדיאטור עצמו אינו ניפגע מכך. במידה וכך קרה עליך להיכנס לבעל מקצוע מתאים שמכיר הייטב את הרכב שייבצע ניקוי לרדיאטור של הרכב, ייבדוק מה קורה עם שמן הגיר בתיבה עצמה ואם נחוץ ניקוי והחלפה שייבצע זאת ולגבי הקולר עצמו כניראה שלא יהיה מנוס מלהחליפו.

פורסם
קולר גיר פשוטו כמשמעו - דרכו עובר שמן גיר המיתקרר ע"י מיים מהרדיאטור שמגיעים דרך צינורות מהרדיאטור אל הקולר וחוזרים אל הרדיאטור. בכך נישמרת טמפרטורה סבירה של שמן הגיר ולא נוצרת היתחממות יתר של תיבת ההילוכים. ככל הניראה קולר הגיר אצלך הוא חיצוני ולא בא במגע ישיר עם הרדיאטור מה שאומר שאם ניפרץ קולר גיר כניראה שהוא ייצטרך החלפה והרדיאטור עצמו אינו ניפגע מכך. במידה וכך קרה עליך להיכנס לבעל מקצוע מתאים שמכיר הייטב את הרכב שייבצע ניקוי לרדיאטור של הרכב, ייבדוק מה קורה עם שמן הגיר בתיבה עצמה ואם נחוץ ניקוי והחלפה שייבצע זאת ולגבי הקולר עצמו כניראה שלא יהיה מנוס מלהחליפו.

יצאתי מבולבל קצת נאמר לי שצריך להחליף רדיאטור מה זה אומר לגבי הקולר לפי התשובה שלך אני מסיק שהקולר מגיע במגע ישיר עם הרדיאטור וצריך להחליף את הרדיאטור

פורסם
יצאתי מבולבל קצת נאמר לי שצריך להחליף רדיאטור מה זה אומר לגבי הקולר לפי התשובה שלך אני מסיק שהקולר מגיע במגע ישיר עם הרדיאטור וצריך להחליף את הרדיאטור

תראה ידידי, איני יודע בדיוק איך מורכב קולר הגיר בריכבך, ישנם רכבים בהם ניפרץ קולר גיר והוא זה שמוחלף ולא כל הרדיאטור של הרכב והרדיאטור פשוט עובר ניקוי יסודי. האם ראית במו עיניך את הקולר גיר? כמו כן אם בעל מקצוע שאתה סומך עליו ומטפל אצלו אמר מה שאמר הוא כניראה יודע מה הוא אומר.

• תוכן חדש...