Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי מערכת חדשה:Pioneer DEH-7300BT

יש לי טויוטה סטארלט , כרגע ברכב יש 2 רמקולים מעפנים בדשבורד, אני אפילו לא יודע איזה, כנראה עגולים וקטנים.

אני מבקש המלצה ל 2 רמקולים קדמיים במקום המקוריים ובנוסף אני רוצה להתקין 2 רמקולים על המדף האחורי.

הכוונה שהרמקולים יתאימו למערכת שציינתי קודם. אני לא הולך להתקין מגבר או סאב ברכב.

בקיצור משהו מבית טוב אבל לא יקר בטירוף, והמלצה על מקום לתקין באיזור חיפה.

פורסם

מה התקציב שלך שאתה מתכוון בלא יקר בטירוף?

ומה מידת הרמקולים שלך בדשבורד (הקדמיים) אם אתה יודע

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

השילוב הכי טוב שאני יכל להציע לך כיום הוא סט הרץ קואקסיאלי לקידמי אני יודע שזה 4 אינץ וסט קואסיאלי אחורי הרץ 6X9 .

היתרון של הרמקול הזה הוא איכות ונצילות גבוהה שמתאימה גם להגברה ע"י רדי דיסק וגם ל מגבר !

הכל במחיר שפוי

פורסם

לגבי הרמקולים הקידמיים זה ככל הנראה 4 אינצ.

אני הייתי הולך או על סט קומפוננט במידה והתקציב מאפשר , במידה ולא MOREL TEMPO.

לגבי האחוריים 6X9 MOREL TEMPO מביאים את התמורה הכי טובה.

פורסם

התקציב הוא עד 800 ש"ח.

חשבתי אולי קודם כל לשים רמקולים איכותיים מקדימה(בדש בורד) ולראות איך התוצאה ואז אם אני לא יהיה מרוצה להוסיף 6x9 במדף האחורי.

בכל מקרה אשמח להמלצות נוספות לאור התקציב, שאלה נוספת : יכול להיות שקומפוננט איכותי מקדימה יספיק לי ואני לא אצטרף להתקין רמקולים אחוריים? או שאין טעם וכדאי ללכת על רמקול רגיל ואיכותי?

פורסם

אשמח לתגובות בקשר לשאלה הקודמת

דבר נוסף? יש לי חבר שנמצא בדיוטי פרי בשבוע הבא , יש שם רמקולים לרכב? האם מישהו מכיר את המחירים?

פורסם

רמקול 4" לא מסוגל להפיק טווח מסוים של תדרים נמוכים, ולכן לא בטוח שקומפוננט קדמי במידה 4" יספיק לך.

אתה יכול לקנות דוטק 4" שהוא רמה מעל הטמפו, ולהוסיף בהמשך 6X9.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...