Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פתרון לסאב, מדובר על ג'יפ קצר עם ארגז בנוי מאחור ולכן הבגאז' הוא לא אופציה.

השבוע ראיתי אצל חבר סאב קטן עם מגבר פנימי בתיבת ברזל מתחת לכסא הנהג, לטענתו זה של חברת BOSS,

מישהו מכיר משהו דומה ויכול להמליץ?

פורסם

נראה כמו סאב אקטיבי.

כמו כל המוצרים של המותג לשעבר הזה (BOSS של תחילת שנות ה90 היה מותג יפני, אחרי זה - אההמ...) אין הרבה מה לצפות ממנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אע"פ שרשמת שבבגאז אין מקום , עדיין לדעתי אפשר למצוא מקום ל סאב 8' בתיבה קטנה.

מצ"ב תמונה של הסאב אצלי בבגאז של גיפ קצר

11062010.jpg

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

ה- BOSS זה בדיוק מה שראיתי, לא כל כך אהבתי אבל מרגע לרגע נראה שלא תהיה ברירה...

לגבי ה- 8" הקטן הבעיה היא שיש ארגז בנוי לפי מידות על רצפת הבגאז' שנפתח כלפי מעלה בתדירות יחסית גבוהה, עוד משהו

שמטריד זו העובדה שמאחורה רואים הכל מבחוץ ככה שזה בחזקת פירצה קוראת לגנב...

פורסם

טוב אם אין ברירה אז זה בעיה, קבל קישור לחנות שמוכרת אותו

http://www.radiocenter.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2308378

בכל אופן יש אופציה נוספת ולסאב בבנייה קאסטום במקום שונה , אבל ההמלצה כבר בהודעה פרטית.

פורסם

Bass shaker:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

האמת היא שיש לי הכנה למגש עליון כמו שבתמונה אבל אין לי את המגש, אם אני אמצא פתרון למגש אני אוכל לשים סאב ומקסימום ולפתור את בעית הארגז אחר כך...

פורסם

אז אין לך בעיה בכלל, תיגש למתקין והוא יעשה לך פלטה/מגש שיתאים לך בדיוק, ואז גם ניתן יהיה להרים את הפלטה כשיהיה צורך לפתוח את הארגז, ואז ניתן יהיה לחבר או סאב שעובד ב FREE AIR , או אפילו לחבר שם סאב בתיבה קטנה.

• תוכן חדש...