Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שם לפני שבוע לקבל הצעת מחיר לעבודה מסויימת, קיבלתי חוות דעת לא מקצועית בכלל אלא מסחרית, וכמובן שלא עשיתי שם את העבודה.

וחבל מאוד, סה"כ עסק עם פוטנציאל ענק, צריך רק ניהול ושירות נכון.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוף!

למה? למה במדינה הזאת קודם כל בעל המקצוע יוצא מנקודת הנחה ש"הנזק היה קודם", "הטרמוסטט נפרץ כי לגם מים חדשים" ועוד כל מיני שטיות?

למה אתה כלקוח צריך "להוכיח"? להביא שמאי?! מה עוד?

לפותח השרשור, אני מקווה בשבילך שלא הלך ראש מנוע. על כל פנים, מנוע שהתחמם מאוד והגיע לנקודת רתיחה לעולם כבר לא ישוב להיות מה שהיה.

בהצלחה בתביעה.

נ.ב. אני לא מכיר אישית את הסיפור, אבל "ניכרים דברי אמת". בעל המוסך הרי לא טוען להד"מ. הוא מודה שהעובד שלו שכח את הפקקים. וברור שהוא מודה שנזק כזה עלול להווצר עקב שיכחת הפקקים. אז שכחו פקקים, והנזק לא נוצר בגלל זה? חפש לך מישהו שיאמין לך. אותי לא קנית.

פעם קניתי מחנות כלשהיא רדיו-דיסק לרכב.

האמת שרציתי להתקין אותו לבד, אבל הוא אמר לי שהמחיר כולל התקנה (ואין הנחה אם אני לא מתקין) אז כבר אמרתי - יאללה... נתקין אצלו (כולה התקנה של רדיו דיסק).

בקיצור - הוא הוציא את הקודם עם מברז, שרט לי את כל הפאנל שהיה מתחת.

שהערתי לו על זה הוא אומר לי: "זה כבר היה ככה" :shock:.

אחרי זה שאנירואה שהוא מסתבך, אמרתי לו: עזוב, אני כבר יתקין לבד.

ואז הוא אומר לי: לך שב בצד, אנחנו כבר נסדר את זה. (ממש אני אתן לכם להמשיך להרוס פה בלי שאני רואה).

לבסוף זה הותקן בצורה הכי חאפרית שאפשר וגם נדלקה לי המנורה של הכרית אוויר ברכב.

בקיצור - שימו לב למי אתם נכנסים ומה הוא עושה. עדיף לפעמים לעצור עבודה באמצע.

פורסם

מישהו אולי ראה תגובה של אבי פארט'ס?

אולי הפסדנו משהו?

לא הבנתי מה הבעיה עם בורר מטעם איגוד המוסכים? ולמה עורכים/מצנזרים אותי כשאני מזכיר את האפשרות הנ"ל????

מוזר לא?

לשם מה נועד האיגוד?

פורסם

לשם מה נועד האיגוד?

להגן על חבריו. בוררות תהיה רק אם המוסך הוא חבר באיגוד.

מאידך גיסא, ניתן לפנות בתלונה למשרד התחבורה.

פורסם

אם הוא שכח את הפקקים בפנים , אז כשתיקנת אתה אמור למצוא את הפקקים .

יש תמונות של הפקקים ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אם הוא שכח את הפקקים בפנים , אז כשתיקנת אתה אמור למצוא את הפקקים .

יש תמונות של הפקקים ?

בהתחלה אמרתי שהרדיאוטר סתום - הוא אמר לי אין מצב זה רדיאטור חדש!.

לאחר כל הניסויים שלו אמרתי לו אולי הוא שכח את הפקקים שמגינים על הרדיאטור מהמפעל עד לשלב ההתקנה

ואז הוא פירק את הצינורות ויצאו הפקקים מצ'וקמקים לאחר שעבר עליהם הרבה מאוד לחץ

זה כבר לא שינה כלום כי הנזק של התחממות ופריצת פקק ראש מנוע כבר נעשה.

לא צילמתי את הפקקים אבל תדמיין פקק שחור קטן שמתלבש על 2 הפיות של הרדיאטור בשביל להגן עליו שלא יכנסו אליו לכלוכים עד לשלב ההתקנה.

פורסם

עד עתה תגובתו היא כנראה ״אין תגובה״.

חבל, כי נכון לעכשיו הסיפור לא נשמע טוב, ונראה שלכאורה

אכן התרשלו בכל העניין, אבל כדי לנסות ולשפוט צריך תמיד לשמוע

את שני הצדדים. אבל אם צד אחד מעדיף לשתוק, זו בעיה, ואני מניח

שהרוב ישפוט עפ״י הנתונים שקיימים, וזה כמו שנכתב, לא נשמע טוב... 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...