Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב13 אלף ניתן למצוא קליו B שנת 2001-2002 מנוע 1.4, רובן גם נמכרות מתחת למחירון.

תנסה לחפש אחת שמורה וגיר ידני, בתצורה הרכב יצרוך לליטר בנזין כ 15 ק"מ.

קליו מוזנחת תראה הרבה מאוד מוסכים לאומת זאת קליו שמורה שטופלה בזמן ותוקנו בה כל בעיות הגיל דווקא תגלה נאמנות יתרה.

פורסם

ממליץ בחום על דהייטסו שרייד 94-97

הייתה אצלנו במשפחה במשך קרוב ל10 שנים.

אמינה מאוד, צריכת דלק של 1-12

לא הכי נוחה ומאוד קופצנית

בסך הכל הרכב שימש אותנו מאוד נאמנה ועבר בעצם 3 ידיים (אמא , אחות ואנוכי (-:

ממליץ בחום

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם.

יש אפשרות שתגידו לי את ההבדלים מבחינת מפרט טכני של פיאט פונטו ספייס (הבנתי שיש כמה דגמים, חלק שיש מד חום וחלק שאין), גודל, מרווח, נפח תא מטען וכו'?

ושל פורד פיאסטה ורנו קליאו?

ועוד דבר, שאני הולך לראות רכב, לפי מה אני יודע אם הוא שמור או לא? הרי הרבה אנשים ינקו וישטפו אותו כדי להרשים אבל יכול להיות שזה לא בהכרח אומר שהן שמורות, אז מה עלי לבדוק בעיקר???

ראיתי איזה פונטו לפני יומיים שנת 2001 והוא אמר שהיא לא מניעה בגלל שהוא לא נסע בה בערך 4-5 חודשים כי הוא קיבל רכב מהעבודה (הוא גם הראה לי את הרכב), זה הגיוני? אמר לי גם שיש כנראה נזילת שמן וחלון שלא יורד עד הסוף ומזגן שלא מקרר כי חסר גז, אלה דברים שמשפיעים או שניתן לתקן אותם בכמה דקות?

פורסם

ממליץ בחום על מיצובישי לנסר 93'. אוטו מצויין, אמין, חסכוני הוא לא אבל יש אותו להרבה אנשים מבוגרים ואפשר למצוא בקלות יד 1 עם ק"מ נמוך (לאחר שרכשתי את הלנסר שלי מצאתי לעוד 2 חברים לאנסר-ים עם יד נמוכה, מטופלות מאנשים מבוגרים).

אני מאוד הייתי מרוצה מהאוטו הזה. מכרתי אותו בצער רב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=365513

אוטו זול לקנייה, לתחזוקה (חוץ מהדלק, צריך לנסוע מאוד בזהירות כדי לא לבזבז הרבה דלק ולדאוג שהאוטו יהיה מטופל כראוי,

צריכת הדלק הייתה 15 ק"מ/ל' מחוץ לעיר ו 8-9 ק"מ/ל' בתוך העיר).

פורסם

לך על בטוח, בשנתונים והמחירים האלה, רק סובארו, אימפרזה שנת 95-98, רכב שלא יאכזב אותך, כל שאר הארופאים או לנסרים זוללי הדלק, אל תתעסק, מנסיון.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם.

יש אפשרות שתגידו לי את ההבדלים מבחינת מפרט טכני של פיאט פונטו ספייס (הבנתי שיש כמה דגמים, חלק שיש מד חום וחלק שאין), גודל, מרווח, נפח תא מטען וכו'?

ועוד דבר, שאני הולך לראות רכב, לפי מה אני יודע אם הוא שמור או לא? הרי הרבה אנשים ינקו וישטפו אותו כדי להרשים אבל יכול להיות שזה לא בהכרח אומר שהן שמורות, אז מה עלי לבדוק בעיקר???

ראיתי איזה פונטו לפני יומיים שנת 2001 והוא אמר שהיא לא מניעה בגלל שהוא לא נסע בה בערך 4-5 חודשים כי הוא קיבל רכב מהעבודה (הוא גם הראה לי את הרכב), זה הגיוני? אמר לי גם שיש כנראה נזילת שמן וחלון שלא יורד עד הסוף ומזגן שלא מקרר כי חסר גז, אלה דברים שמשפיעים או שניתן לתקן אותם בכמה דקות?

פורסם

אני בטוח שאם תעשה עוד פעם העתק-הדבק, תקבל יותר תגובות.(ציניות)

בכול מקרה רכבים אירופאים ישנים, יכולים להיות דבר טוב, במיוחד לאור המחיר הנמוך שלהם ,אבל אך ורק עם טיפלו בהם טוב!(טוב, זה אומר טוב. שטיפלו בסדר או לא טיפלו בכלל, לא נכלל בקטגוריה הזאת) אחרת זה מתכון לבור ללא תחתית.

רכב שמור אפשר לראות לפי הסטוריית טיפולים כלשהי, קילומטראג' יחסית נמוך, וכמובן בדיקה של איש מקצוע שרצוי שאתה סומך עליו.

בקשר לפונטו שראית, אם הוא לא מוכר לך אותה בשקל וחצי, אל תתקרב.( את החירטוטים שישמור למישהו אחר)

פורסם

dave mustaine87 - נו...???? לא הצלחתי להבין.!!

אני רושם שוב כי עונים על דברים שכתבתי בעבר, כבר התקדמתי הלאה לשאלות נוספות בעניין אחר.

פורסם

רכבים שעומדים יש 2 סוגים-

רכב שבאמת לא נמצא בשימוש באופן זמני, אז טורחים לתחזק אותו, להניע כל יומיים ולנסוע כמה ק"מ שהמצבר יטען וה"מיצים" יזרמו קצת, והאופציה השניה, רכב שסובל מבעיה כלשהי שלא רוצים לתקן, אז זורקים אותו בצד ומזניחים אותו עד שיבוא הפראייאר התורן.

אל תתקרב לרכב שעמד במקום כמה חודשים בלי לזוז והוא לא מניע. ושלא ינסו למכור לך לוקש שאין איתו בעיות חוץ ממצבר ונזילת שמן, אם באמת היה זול לתקן אותו כבר היו מתקנים ומוכרים מזמן.

נ.ב- "נזילת שמן" מתגלה לא פעם כניסוח עדין ל "צריך ראש מנוע".

פורסם

ואם נגיד יש רכב שנת 2001 עם 170000 ק"מ ורכב שנת 2002 עם 210000 ק"מ מה עדיף?

פורסם

לא נמאס לך מקופי פייסט? כי אני בטוח שלי ולרוב האחרים די נמאס...

אם יש לך משהו לשאול, תכתוב ותרכז. לא ענו? בפוסט הבא תשאל את החלק הרלוונטי.

בשביל מפרט טכני של כל רכב בעולם יש גוגל. אנשים פה יעזרו לך, אבל לא להגזים, אני בטוח שאתה יודע ללעוס ולא צריך להאכיל אותך בכפית....

בכלליות, רכב עם פחות קילומטראז' יהיה עדיף אם מדובר בשנתונים דומים, אפילו אם הרכב עם יותר קילומטראז' חדש יותר.

פורסם

Pika007 היקר:

1. לא!

2. אם לא מתאים לך נא לא להגיב! אף אחד לא ביקש ממך להגיב בכוח.

3. אנשים כבר עונים על דברים שלא שאלתי ולכן מי שמעוניין לענות אני אשמח, אין צורך בתגובות ציניות שלא לעניין! זה לא יועיל לאף אחד!

יום טוב

• תוכן חדש...