Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ידוע לי שייכת דלק של האוטובוס הנ"ל הינו 65 ליטר, ושהאוטו צורך אחד ל10 אז איך כאשר ממלכתי מיכל מלא עד מעל הפול הגעתי מטבריה עד אמצע איילון דרום עם מעל הפוך במהירויות 90-100? כמה ליטר יש מעל הפוך איך זה מתחלק באמת? תודה לעוזרים

פורסם

אם תסע באוטובוס עם מיכל דלק מלא ולאחר מכן בפאסאט עם מיכל דלק חצי מלא ותגיע

בנסיעה לרבע מיכל במהירות 80 קמ"ש באוקטן 95 לחלק קילומטרא'ז אז נבין את שאלתך.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם תסע באוטובוס עם מיכל דלק מלא ולאחר מכן בפאסאט עם מיכל דלק חצי מלא ותגיע

בנסיעה לרבע מיכל במהירות 80 קמ"ש באוקטן 95 לחלק קילומטרא'ז אז נבין את שאלתך.

לא הבנתי כלום :?

פורסם
גם אני לא הבנתי כלום ממה שכתבתי וגם ממה שאתה כתבת.

שמתי לב עכשיו שיש כמה שגיאות בניסוח ולכן אנסח בצורה אחרת:

קודם כל ידוע שהפאסאט בשנה הנ"ל במנוע טורבו בנזין צורכת 1:10

וידוע שמיכל הדלק הינו 62 ליטר

והשאלה שלי לפני הנתונים האלה איך יכול להיות שיצאתי מטבריה עם מיכל דלק מלא מעל הקו של הFULL והגעתי עד אמצע איילון דרום בעוד המחוג נמצא באותו מקום(כמובן שהסתובבתי בתוך תל אביב ושם זה כבר ירד) ?

איך בעצם מחולק המיכל דלק ליטרים יש מעל קו הFULL שזה החזיק לי עד איילון דרום בלי לצנוח טיפה אפילו?

• תוכן חדש...