Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,יש בידי אפשרות לרכוש קיקר L7 ב300שקל עם תיבה אטומה לפי מידות יצרן,העניין הוא שהוא טוען שיש לעשות תיקון החלפה לסליל חדש,ככה הוא רושם.

רציתי לשאול,איפה אפשר לעשות את התיקון הזה,כמה אמור עלות,האם העיסקה שווה,והאם שווה לתקן או שהתקלות ימשיכו לבוא אחרי ההחלפה?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אתה מתכוון לרוקפורד? אם כן במה הוא עדיף? למרות שאני יודע אבל אשמח לשמוע ממך קצת יותר rockford he2 15inc אגב הרבה אמרו לי את זה..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יש מעבדה ברחוב בן צבי 84 תל-אביב זה בניין פנורמה בקומה החמישית מעבדה אך ורק לזה. הבנתי אבל מהרבה אנשים שהסאב לא נישמע אותו הדבר אחרי החלפת סליל. למה לך להיתעסק אם זה בכלל יש לך אחלה סאב!

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

אין לי נסיון עם הסאב שלך ספציפית (יש לי נסיון עם האח הגדול מסדרת הפאוור,1000rms) ןקצת עם האל 7 והם לא ברי השוואה, הקיקר ממש לא איכותי ויודע רק להרעיש. אין לי ספק שהרוקפורד יותר איכותי ואני מאמין שגם בתיבה נכונה יהיה יותר עוצמתי ( בכל זאת 15 מול 12, אפילו שהוא פחות rms).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מסכים איתך שומאכר,ועם המגבר שלי אני מנצל את כל מה שהרוקפורד יודע לתת והוא נותן..גם בתיבה הקטנה שהוא נימצא בא אני עדיין במצוד אחר תיבת SPL...אההמ אההממ שומאכרר

פורסם

האמת? לא שמעתי אף פעם את הסאב שיש לך כרגע.

אבל כן שמעתי קיקרים בעבר כמו:

CVR12 - מפוח אויר גדול שרק עושה פו בלי קשר למוזיקה, וככל שאתה מאכיל אותו ביותר ואטים הוא דוחף יותר אבל הולך לאיבוד מהר מאוד.

15" L5 הוא פשוט קרע לי את עור התוף, פירק לי את כל האוזן התיכונה אבל בכל מה שקשור למוזיקה... :shock::?::?::?:

אז מניסיוני הקטן הזה עם קיקרים הם לא יותר ממפוח מאוד חזק ורועש.

אם כל מה שמעניין אותך זה לעשות רעש והרבההה רעש, אז זה בדיוק בשבילך.

אם מעניין אותך לשמוע גם מוזיקה תוך כדי הרעש, הייתי מגבה את שומאכר ונשאר עם הסאב שלך.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

מעולה,רק ששומאכר לא רוצה למכור לי את התיבה שלו:-( :-( :-( :-( :-( ....

ג'ינו.

פורסם

תתגנב אליו באמצע הלילה, משיכה חזקה עם לום והבגאז' נפתח והנה התיבה שלך! :lol:

מקסימום אתה יכול לבנות תיבה כמו שלו, קח ממנו פרטים ובהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

שומאכר,הישמר לך לנפשך ולסאבך...:twisted: :twisted: אני בעקבותיך..

ג'ינו.

• תוכן חדש...