Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מביך לומר כמה שמשימה קשה, מצאתי 2 הקלטות שמישות אחת מהן הוקלטה ע"י ילדי צופים ושניה תזמורת צה"ל ללא שירה.

פורסם

זה באמת מביך, זאת התוצאה השנייה ב-YOUTUBE.

ב-Related מימין יש לך כמה עשרות ביצועים נוספים.

את הוידאו תמיר ל-mp3 באמצעות אחד הכלים הנפוצים, כגון זה:

http://www.video2mp3.net/

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה מביך כי אני מחפש או שיותר נכון חיפשתי שיר מוכן בלי להתעסק עם תוכנות המרה בשעה כזאת. וקצת עצוב לי לומר שהמקום היחיד שבו מצאתי גירסאות שאשכרה אפשר להשתמש בהן היו באתר של אמריקאים ציונים. :roll:

בהתחלה אפילו לא חשבתי לחפש באנגלית, תארתי לעצמי שלמצוא הימנון של מדינה על שרת ממשלתי או אפילו אתר ישראלי אמור להיות דיי קל...

פורסם

לא חיפשתי באנגלית. רשמתי "התקווה".

כמו כן, אתה לא צריך להסתבך עם תוכנות המרה. אתה פשוט מעתיק

את הכתובת מ-youtube לאתר, מחכה 30 שניות, מקבל שיר.

לא יכול להיות קל ופשוט ומהיר מזה.

אגב, יש גם גרסה בגרמנית, ויש גרסה במבטא צרפתי מלטף של אנריקו מסיאס, ויש...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...