Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להגיד לגבי קפריסין שתדמית ה"רמאי" הרבה פחות חזקה מכאן.

התנסתי גם במוסך מרכזי עם מחירים די יקרים (לרכב עבודה) ועבודה איכותית יחסית וגם במוסך קטן ומשפחתי (לפרטי) זול וישר אבל גם לא הכי מקצועי.

פורסם
בארץ המכונאים לרוב נתפסים כאנשים לא אמינים, ובפן אחר, זה לא בדיוק מקצוע שנחשב ליוקרתי או שיש אמהות שרוצות שהבן שלהם יהיה מכונאי.

quote]

יש מספיק רופאים ובעלי מקצוע 'יוקרתי' שהם רמאים בסדר גודל מגעיל.

איזה כייף לי :)

פורסם
הסטיגמה שהציבור הטיפש מחליט להדביק לבעלי מקצוע, קובע את יוקרתו.

מוסכניקים - טיפשים.

שוטרים - טיפשים.

מורים - טיפשים, וכו'

אבל שהעשירים שמרוויחים טוב ולא רוצים להעסיק אנשים איכותיים בתחומים מסוימים, שלא יתלוננו שלא מתקנים להם את הרכב כמו שצריך, ושפורצים להם הביתה, ושלא מלמדים את הילדים טוב בבית הספר.

זה נכון לגבי כל מקצוע.

תמיד יהיו האנשים שחושבים שהם חכמים יותר יעמדו מהצד בחוסר מעש ויתנו הוראות והנחיות כיצד לפעול נכון.

צריך לקחת את דבריהם בערבון מוגבל ואת הרוב לסנן ולא להקשיב בכלל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני חושב שדווקא בארץ המקצוע נחשב למכובד יותר מארה"ב שם הם נקראים grease monkeys (קופי גריז).

גם שמה המקצוע שמור ברובו למהגרים.

כמובן שתמיד יש ויש.

Grease Monkey זה לא כינוי גנאי, זה כינוי סלנג שגם הרבה מכונאים משתמשים בו בעצמם. אין לו קונוטוציות שליליות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...