Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר מונו ל- Sub's

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך מונו שעובד ב1 אום ואז תחבר את כולם על יציאה אחת במקביל שתתן 800W

פורסם

א. באיזה רכב מדובר ?

ב. כמה אינץ' הסאבים ?

ג. מגבר שיעשה את עבודה לכל זוג הוא מגבר 301M של רוקפורד אשר יתן באיזור ה 150 וואט RMS לכל סאב וסביר מאוד להניח שאפילו טיפה יותר.

כמו כן אל תשכח שאתה צריך קבל 0.5 פארד לפחות לשני המגברים הנ"ל (למעלה מ 500 וואט צריכה סה"כ).

בכל אופן בהצלחה :)

פורסם
לא יותר כדי 2 מגברים של 500W כל אחד ב-2 אום ?

לא יותר כדאי כי יהיו לך אותם ביצעים ביותר כסף. חפש מונו אחד חזק. לאנזר 1200D יכול להחזיק אותם. אם אתה רוצה משהו יותר יקר רק תגיד.

פורסם

השאלה היא כמובן באיזה רכב זה.... סתם לדחוף 4 סאבים כי זה יהיה מגניב ויעשה הרבה רעש לא משתלם אם אין מספיק צלילים אשר יתנו כיסוי לנ"ל.

ישמעו בום בום וזהו.. איפה ההנאה מהמוזיקה ?

פורסם

הרכב הוא Dodge Grund Caravan כך שיש לי מספיק חלל פנימי וכמובן שאני הולך להוסיף סט קומפוננט מקדימה ואולי MidBass בדלתות

******למד להשתמש בכפתור "ערוך".

פורסם

תשמע לי אין דבר כמו מונו, עכשיו אני לא יודע אם יש מונו כפול, או אם יש אופציה לפיצול יציאה אחת, מעין גישור רק הפוך, במקום לצמצם, להרחיב :lol: (יענו במקום לקנות 4 מגברים לקנות אחד או אפילו שתיים..), אבל מונו זה הבסט בשביל סאבים, ואלה בכלל סאבים מפלצות הMTX.

האוטו שלך אחלה אוטו בשביל להתקין בו 4 סאבים של MTX תאמין לי, אבל אם 4 סאבים כאלה עצה ממני, תשים אחלה של קומפוננט בלי להתקמצן.

הנה דוגמא : http://www.dynamat.com/gallery/2000_Caravan/

שרון.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

כלומר האם מגבר סטריאו רגיל של 2x250 RMS שכל Sab מחובר לערוץ ?

או משהו אחר ?

אם הכוונה למשהו אחר האם תוכל להפנות אותי לסוג מתאים ?

תודה,

• תוכן חדש...