Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Supremo 6 VS HAT L6

rom23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לשדך מידבאס לטוויטר MT-23

לסט 2-WAY בהגברה אקטיבית

יתרונות חסרנות ?

עם הגברה בריאה מי מהם מנגן טוב יותר בתדרים הנמוכים ?

תודה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי את הHAT יותר באקטיבי,אבל עם זאת הבאס של מורל טוב יותר לטעמי לך על המורל.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לסופרימו יש קצת חוסר בתדרים הנמוכים אבל עם התקנה נכונה: איטום (לא מאסיבי), הגברה של קיקר (למידבאס בלבד!)

וזווית לאוזן ואתה בעולם אחר

אצלי בנתיים חסר רק לעשות טבעות שיתנו זווית ואיטום.

ותאמין לי שקיקר טוב על המידבאס הזה יביא אותך לעולם אחר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ואני יוסיף פה עוד משהו לאוהד!

כיוון וכיוון! חייב לכיוון את הסופרימו! שמעתי סט כזה על רכב יחסית קטן ועם איטום חמוד, ואחרי איזה שעה של כייונים ומשחקים עם השמיעה והזוויות שומעים יפה אבל צריך הרבה זמן להשקיע בזה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

בשביל לתת זווית לרמקול יש צורך בבנייה? או שטבעת תספיק? כי אני לא מתכוןן לשנות את מרכב הדלת,

איטום כמובן סט כזה בלי איטום זה בזבוז כסף

פורסם

כל דבר צריך לדעת לכוון, תשקיע את אותו המאמץ בכיוון עם ה L6 ותקבל תוצאות טובות יותר עם פחות השקעה ועבודה.

קיקר? מגבר לרמה כזו? בחייאת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שניהם רמקולים מעולים בסופו של דבר האוזן שלך צריכה להחליט קח בחשבון שה-HAT L6 הוא טיפה מעל "7

באיזה רכב זה אמור ליהיות מותקן ?

העדפה שלי היא ה-L6 ואם כבר הספיישל אדישן :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בתור אחד שיש לו מידבאסים\וופרים של HAT כבר הרבה מאוד זמן (גם האימג'ן וגם הL6)

בתור אחד שהיה לו במשך כמה שנים סט שלושה חלקים של אילייט וגם סטים אחרים של מוראל.

אני אומר שמדובר בשני מידבאסים מעולים.

הסופרימו - יתרונות וחסרונות

יתרונות

באס מאוד עמוק, מאוד נעים לאוזן מאוד מדוייק

מסוגל להפיק מיד חם ונעים (די טל (דיפורס), מספיק - הבנו כבר)

מדוייק וטונאלי

חסרונות

כרגיל עם כל הוופרים\מידבאסים של מוראל - קצת חסר פאנצ' לעומת כל המתחרים שלו. אולי אפילו אפשר פשוט לאמר חסר פאנצ'.

צורך התקנה חסרת פשרות.

צורך הגברה מאוד מאוד בריאה ויתכן שזה גם יגרור את הבעלים של הרכב לשדרוג מערכת חשמל (אם גם משדכים סאב זללן ומגבר שמספק לו את זה)...

הייבריד אודיו יתרונות וחסרונות

יתרונות

פאנצ' חסר תחרות! פשוט מדובר באלמנטים פסיכיים ואגרסיביים שזה לא להאמין במובן הזה של הבאס.

אם כל זה שהקוטר של הL6 הוא בעצם 7 והL8 הוא בעצם 9 - הם קלים מאוד להתקנה, העובדה שהסראונד הפוך באלמנטים האלה איפשר לי להתקין את הL6 ברכב שלי ללא צורך בבניות בכלל (וזה וופר 7 אינטש בעצם... תחשבו על זה)

לא דורש הגברה חזקה במיוחד - נראה שהאלמנטים מאוד נצילים.

מאוד מאוד טונאליים כבר מסדרת הכניסה, סופר מדוייקים ובו זמנית מסוגלים לרדת מאוד נמוך.

חסרונות

מצטער - פשוט לא עולים לי בראש חסרונות לגבי הוופרים\מידבאסים של HAT

אני יכול למנות חסרונות מסויימים כלפי המידריינג'ים והטוויטרים אבל לא לגבי הוופרים\מידבאסים שלהם

הדבר היחיד הוא שהכל נתון לטעם אישי בסופו של דבר.

-------------- סיכום מנסיון אישי -----------------

אפשר לאמר הרבה מאוד דברים רעים לגבי מוראל כאשר משווים אותם לרמקולים אחרים - במקרה הזה לHAT

אפשר לאמר שחסר להם פאנצ' קצת, אפשר לאמר שהם זללניים בטירוף ולא נצילים כל כך, אפשר לאמר שצריך לעשות התקנה חסרת היגיון בכדי לנצל אותם נכון ואפשר לאמר בעצם שהוופרים של HAT מתעלים מעליהם בכל פרמטר אפשרי...

למען האמת - האימג'ן לבדו - יש לו פאנצ' שעושה מהסופרימו בדיחה מאוד לא מצחיקה - אבל זה רק בנושא הפאנצ'...

אבל בסופו של יום, אני יכול לאמר בכבוד רב ש...

מי שאוהב את הסאונד של מוראל - יתקשה מאוד למצוא משהו טוב יותר מבלי להשקיע פי כמה וכמה אם בכלל.

ברגע שמתחברים לסאונד של מוראל - הוא נעים עד כדי טירוף, לא יכול להסביר את זה - אבל יש שם משהו נכון, משהו שמרגיש "בבית" ברגע שאני שומע סט של מוראל שהותקן וכוון ומוגבר כהלכה, אני פשוט נמס! ויום אחד אני עוד אחזור לכוון הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סופרימו לא צריך תיבות. זה לא אילייט ולא הייבריד.

הוא מתוכנן לעבוד בנפח הדלת. תבדקו t/s.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא אמרתי קטנות, אבל אלמנט כזה היתי מתאים לנפח אידאלי בישבילו בלבד ללא חורי ניקוז ומנגנוני דלתות מקרקשים.

לגבי הנפח עצמו לא בדקתי ולכן כנראה אתה צודק ישראל.

• תוכן חדש...