Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב-10 במקום DL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו DL 91 יד ראשונה 125K קילומטר מטופלת ונוסעת פיקס, נמצאת כבר ברשותי שנה וחצי ללא תקלות, טיפולים בזמן וזהו,

יש לי תקציב לשדרג לרכב בתקציב של 10K בערך,

הצדדים של הספק הם:

מצד אחד אני כבר רוצה משהו יותר מודרני מינמלי , ז"א חלונות חשמל,נעילה מרכזית,הגה כוח ומראה טיפה פחות מרובע...

מצד שני הרכב פיקס ללא שום בעיות או תקלות, מצב מעולה משרת אותי נאמנה, ולא בטוח שרכב בתקציב של 10K יוכל לעשות את זה

בקיצור, אני צריך את עזרתכם חברי הפורום, שווה לי להשתדרג בכזה תקציב, או שזה הימור מיותר כיון שכרגע הרכב מעולה ומשרת אותי ללא רבב, ולא כדאי לי לחפש פינוקים על אמינות...

פורסם

אני בתקציב כזה לא הייתי משתדרג. רכב שאתה מכיר והוא במצב טוב שווה (לך) הרבה יותר מאשר חלונות חשמל ונעילה מרכזית. דרך אגב, לפחות לגבי נעילה מרכזית אפשר לדעתי להתקין בעלות של כמה מאות בודדות של שקלים. חלונות חשמל יעלו כנראה יותר באופן משמעותי ואני הייתי מוותר על זה.

פורסם

גם אני לא הייתי משדרג בתקציב כזה, במיוחד שהרכב שלך תקין (טפו...) ואמין.

קח בחשבון שלתקציב שהגדרת, צריך יותר מזל משכל למצוא רכב במצב תקין, ללא בעיות (וזה עוד ללא יישור קו) בהשוואה לרכב שלך.

אני הייתי מנסה לחסוך (כסף) עוד קצת, ע"מ להעלות את רף התקציב לקניה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני גם לא הייתי משדרג ,

ואני נמצא בדילמה בדיוק כמו שלך למרות שהרכב שלי שווה לפחות 20K~24K.

יש לי פיג'ו 206 שנת 2001 אוטומטית ,הדגם המפואר .

הרכב מבחינה מכנית שמור כמו שרוב החברים פה בפורום שומרים על הרכבים שלהם,באדיקות.

הרכב עבר 150K קמ.

עקב הבלאי החלפתי משאבת מים, שיפצתי את הגיר ועוד תקלות קטנות.

אני יכול להגיד שהרכב מבחינה חיצונית נראה סביר [כמה שריטות ומכות קטנות,לדעתי יחסית לשנה הוא נראה טוב עם הצבע המקורי שהוא יצא מהמפעל].

מדי פעם שמים לי על השמשה הקדמית פתקים בסגנון של "אם אתה מעוניין למכור את הרכב תתקשר ל..."

בהתחלה עשיתי חושבים עם עצמי ואמרתי לעצמי גם אם אני אמכור ואכפיל את הסכום יהיה לי ביד משהו כמו 40K, מה אני יכול לקנות בסכום הזה ?

כנראה שרק עוד גרוטאה [בגרוטאה אני מתכוון לרכב מעל לשלוש שנים על הכביש שהסבירות הסטטיסטית לתקלות גבוהה].

בשלי כבר השקעתי לא מעט כסף ,

הרכב אמין .

הרכב נוח.

בכל רכב אחר שאקנה אשקיע לא פחות עקב בעיות בלאי, וגם ככה רוב ירידת הערך הרכב כבר ספג.

כנראה שאני אשאר עם הפיג'ו עוד המון זמן עד שאוכל לשדרג לרכב שהוא בן שלוש.

אני מקווה שעזרתי אחרי כל החפירות. :cry:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אני בתקציב כזה לא הייתי משתדרג. רכב שאתה מכיר והוא במצב טוב שווה (לך) הרבה יותר מאשר חלונות חשמל ונעילה מרכזית. דרך אגב, לפחות לגבי נעילה מרכזית אפשר לדעתי להתקין בעלות של כמה מאות בודדות של שקלים. חלונות חשמל יעלו כנראה יותר באופן משמעותי ואני הייתי מוותר על זה.

+ 1

בתקציב שציינת תתקשה למצוא משהו נורמאלי.

אתה יכול בקלות להוסיף נעילה מרכזית וחלונות חשמל לארבעת הדלתות, כולל שלטים מתאימים, מחברה טובה, וזה יעלה לך פחות מ-2,000 ש"ח.

הגה כוח גם אפשרי, אבל זה כבר סיפור יותר מסובך.

יישור קו לרכב ב-10 אש"ח, שכולל את כל איבזור החשמלי, יעלה הרבה יותר ואמינותו תהיה מוטלת בסימון שאלה גדול.

פורסם

האמת היא, שאין לך באמת תקציב נורמלי לשדרוג.

אם האוטו משרת אותך היטב, הק"מ שלו נמוך, המזגן מקרר בצורה יעילה והבודי שלו לא אכול חלודה - וכל מה שמשגע אותך זה שלושת הדברים הללו - אז פשוט תתקין אותם.

אני מציע שתבדוק עם מוסך המתמחה בסובארו מה צריך לעשות כדי להתקין הגה כוח. זה לא משהו בשמיים.

אתה צריך משאבה ומסרק הגה וצנרת מתאימה - שום דבר מאלה לא נדיר במיוחד.

להערכתי - סביבות 3500 ש"ח ויש לך את כל השלושה - נעילה מרכזית (500 ש"ח), חלונות חשמל (1000 ש"ח) והגה כוח (2000 ש"ח לכל החלקים + עבודה).

פורסם

עצם העובדה שהוא קורא לרכב שלו כך מחזקת את זה שעדיף להישאר עם רכב ישן אבל אמין ומטופל מאשר לשדרג לרכב קצת יותר חדש אבל לא ידוע מה הבעיות שלו.

אני גם הייתי נשאר עם הרכב וחוסך כסך לרכב יותר חדש/בטיחותי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עם כל החיבה שלי למכוניות אירופאיות נוחות, חזקות, מהנות לנהיגה, בטוחות, מעוצבות ובאופן כללי הרבה יותר מוצלחות - אני חייב לציין ש...

הסובארו לאונה היא באמת, אבל באמת, מכונית מהסוג שכבר לא עושים יותר. באנגלית זה נשמע טוב יותר - They don't make them like they used to. אני לא יודע אם כדאי לך לשדרג בתנאים האלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מציע שתבדוק עם מוסך המתמחה בסובארו מה צריך לעשות כדי להתקין הגה כוח. זה לא משהו בשמיים.

אתה צריך משאבה ומסרק הגה וצנרת מתאימה - שום דבר מאלה לא נדיר במיוחד.

להערכתי - סביבות 3500 ש"ח ויש לך את כל השלושה - נעילה מרכזית (500 ש"ח), חלונות חשמל (1000 ש"ח) והגה כוח (2000 ש"ח לכל החלקים + עבודה).

חלונות חשמל יעלו הרבה יותר מ1K, אל תשכח שמאחורה יש לו ידני והרכב יצטרך לעבור התקנה של מנגנונים ומסילות חדשות.

Confidence In Motion

פורסם

אני דיברתי על חלונות קדמיים בלבד, זה מה שהם עלו לי כשהתקנתי בליאונה שלי.

אף פעם לא היה לי רכב עם חלונות חשמל מאחורה ואף פעם לא נזדקקתי להם.

• תוכן חדש...