Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מאזדה לאנטיס 323 glx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על האוטו הזה?מאזדה לאנטיס 323 glx שנת 2000 מנוע 1800,התקציב שלי הוא 25k וראיתי הרבה מכוניות נחמדות מה אתם אומרים על האוטו? על התיקונים ,אמין,שותה דלק?

פורסם

לי יש אחת מודל 2001 והיא אצלי כבר 4 שנים, רכב מעולה.

צריכת דלק של 1:10.5 בממוצע (צריך ללמוד לעבוד אם ה Hold), טיפולים זולים, ואם לוחצים אז יש גם כוח.

יש בעיה דיי נפוצה אם הגיר (אני עשיתי שיפוץ גיר לפני שנה) עם העברה לראשון או בין ראשון לשני. ואם הרדיטור (ההלחמות פשוט הולכות והוא מאבד מים). אבל חוץ מזה רכב אמין ביותר.

בכללי אני מחליף את הרכב (מקווה לקנות מאזדה 3 מנוע 2.0) ואני כל כך אוהב אותו שבמקום למכור אותו אני נותן אותו לאחותי כך שאני חושב שזה מסביר עד כמה אני חושב שהרכב שווה את הכסף.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...