Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל זה אותה מידה הארון והארון עליון + מראה. (אם זה רק מראה זה יותר קטן).

כל אחד מתקין לפי מה שנוח לו אחד משאיר מירווח בין הארונות ואחד לא.

1 מטר יהיה מספיק לך להתקין את המראה ולהשאיר קצת רווח בין השפה של הכיור למראה.

יכול להיות שהמראה תעבור את הגובה של הקרמיקה (תלוי בהזמנה) זה לא קריטי רק פחות נעים לעין.

פורסם

אני חושב שאת החלק העליון אני לא ארכיב בינתיים ואשחק אם האופציה של המרווח אולי אני יסתדר עם זה.

אני חושב שהגובה של הכיור הינו 87ס"מ.

יש טעם להתכווח לגבי ההובלה? התקשרו אליי עכשיו ואמרו לי או שנתקין לך היום בערב(ולא בטוח שאני פה) או שבשבוע הבא.

לא ניראה לי הגיוני שאתמול הם היו צריכים להגיע, ולא הגיעו ועכשיו הם דוחים את זה לשבוע הבא.

כמובן שאין לנו ברז וכיור להשתמש, ולהורים שלי מתחיל להימאס מזה שכל הבית הולך לכיור של היחידת הורים.

קובי

פורסם

לגבי קדיחת החור:

ראשית עליך לקדוח חור למקדח המרכזי של הכוס ("מוביל"). בדרך כלל 8 מ"מ או דומה. את זה תעשה עם מקדח מיוחד לקרמיקה - נראה כמו ראש חץ משולש, אפשר לקנות בהום סנטר וכדומה. לאט לאט, אם יש לך מקדחה עם שתי מהירויות - אז בהילוך ראשון. בכל מקרה סיבובים איטיים.

כל מיני מקדחים אחרים, כגון וידיאה, יכולים להצליח ויכולים לשבור. בשום אופן לא להשתמש במצב רוטט או פטישון.

אח"כ תקדח כמו שאמרת - מקדח כוס יהלום. לאט ובסבלנות.

דני

פורסם

תודה, אך החורים כבר בוצעו.

לא הלך בצורה מושלמת אבל לא נורא זה יהיה מוסתר מתחת לארון.

הבעיה היא 2 החורים שהברז הקודם השאיר.

קובי

• תוכן חדש...