Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי התחדשו בארון אמבטיה חדש(ארון עץ מלא- זה מומלץ לפי מה שהבנו לאמבטיה).

כרגע יש צורך להכין נקודה של ברז ניל מתחת לכיור החדש.

הכנתי הכל אבל נתקעתי בלי מקדח כוס יהלום 3/4 על מנת לקדוח בקרמיקה(היא כבר דבוקה לקיר).

האם יש למישהו מקדח כזה והוא יכול להשאיל לי אותו לקדיחת החור?

יש לכם רעיונות כיצד לקדוח בקרמיקה ולעשות חור מתאים לברז ניל?

תודה רבה.

קובי

פורסם

לא הבנתי מה יעזור לך החור בקרמיקה?

האם יש צנרת מים בקיר שמוכנה לקבל את בירזי הניל?.

בכל מקרה הנקודות האלו יהיו ניסתרות מאחורי הארון תוכל לעשות מס' חורים עם מקדח ולשבור.

או לחתוך עם דיסק יהלום מרובע קטן שהברז ניל יוכל לעבור דרכו כך אנחנו עושים גם בזמן שיפוץ.

פורסם

אני אסביר, ישנה אמבטיה עם קרמיקה, לצערנו אין לך את הקרמיקה התואמת במידה וישבר.

יש כיום, 2 נקודות שיוצאות מהקיר מעל הכיור, אני צריך להוריד אותם למטה ולחבר ברזי ניל על מנת שנוכל להרכיב את הארון+הכיור+ברז פרח/ברבור.

כבר חצבתי בקיר והמיקום לצנרת מוכן, אבל אני זקוק למקדח על מנת לעשות חור מתאים לברז ניל, אני מכיר את האפשרות עם הדיסק אבל אני פחות אוהב אותה(לא מת על עבודה עם דיסק, אין לי דיסק יהלום אלא בטון רגיל ומתכת, וגם החתכים יכולים לגרום לשבר עתידי), לכן אני מעדיף לקדוח חור מתאים, כי יכול להיות שבעתיד נשנה את מיקום הארון אז אני לא רוצה לשבור את הקרמיקה(לכן גם החציבה היא דרך הקיר האחורי לאמבטיה שזה חדר שינה).

האם מקדח לבטון יכול לקדוח בקרמיקה או שאני עלול לצפות להרס?

קובי

פורסם

אתה מתעסק בזוטות שזה לא יאמן. אם החור יהיה עגול או מרובע זה לא מה שיהרוס לכם במידה ותעבירו את הארונית הזו, אי שם בשנת 2057 למקום אחר. דיסק זה הכי מדוייק והכי פרקטי במקרה שלך. אפשר גם עם מקדח אבל אין לדעת מה יהיה גודל השבר, אם בכלל, באריח קרמיקה המדובר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה בכלל לא מסביר את מה שאתה צריך נכון.

בשביל להחליף ברז בטריה מהקיר לברז פרח.

בהנחה שהצנרת מגיעה מלמטה ולא מהקיר מהצדדים.

אתה צריך לגלות את הצנרת שעולה מהרצפה.

לחצוב באותו מקום לחתוך את הצנרת ולהלביש קופלונג עם זוית ועל הזוית מגיע ברז הניל.

איך הצלחת לעשות את כל התהליך בלי לשבור קרמיקות לא מובן לי.

ואם חסר לך רק חור בקרמיקה המצב שלך טוב.

תעשה מס' חורים עם מקדח וידיה טוב ושהמקדחה לא במצב דפיקה רק קדיחה.

לאחר מכן תשבור בעדינות עם פטיש ואיזמל.

לא אמור להיות נזק גדול, חוץ מזה החורים מאחורי הארון אף אחד לא אמור לראות אותם..

פורסם
אתה בכלל לא מסביר את מה שאתה צריך נכון.

בשביל להחליף ברז בטריה מהקיר לברז פרח.

בהנחה שהצנרת מגיעה מלמטה ולא מהקיר מהצדדים. הצנרת מגיע מלמטה.

אתה צריך לגלות את הצנרת שעולה מהרצפה. לקראת סיום.

לחצוב באותו מקום לחתוך את הצנרת ולהלביש קופלונג עם זוית ועל הזוית מגיע ברז הניל. בגלל שהצנרת מגיעה מלמטה ואז זוית כלפי מעלה, אני פשוט יתחבר לזוית עם צנרת עד לגובה המתאים. במידה וזה לא יצליח אז נשתמש בקופלונג(אני לא מכיר את זה אך שכן שלי מבצע את זה כי הוא אינסטלטור).

איך הצלחת לעשות את כל התהליך בלי לשבור קרמיקות לא מובן לי. מאחורי האמבטיה יש חדר, במקום לשבור דרך האמבטיה ולהרוס קרמיקות עבדתי קשה יותר ובעדינות ואני שובר מכיון החדר.

ואם חסר לך רק חור בקרמיקה המצב שלך טוב.

תעשה מס' חורים עם מקדח וידיה טוב ושהמקדחה לא במצב דפיקה רק קדיחה.

לאחר מכן תשבור בעדינות עם פטיש ואיזמל.

לא אמור להיות נזק גדול, חוץ מזה החורים מאחורי הארון אף אחד לא אמור לראות אותם..

אני מניח שעכשיו נשאלת השאלה- אם שכן שלך אינטלטור והוא יבצע את האינסטלציה במידה ותסתבך, למה הוא לא עושה את העבודה מההתחלה?

בגלל ש"אין לי זמן לשבור מאחורה, ולעבוד ככה זאת עבודה סיזיפית, תכין את המקום אם תסתבך עם הצנרת אני יסדר אותה".

קובי

פורסם

האינסטלטור שלך יודע להגיד "סיזיפית"? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האם יש לכם שיטה טובה להורדת הסיליקון מהקיר?

אני מוריד את הכיור שיש כרגע ויש סימנים ושאריות של סיליקון שאני מעוניין להוריד לפני שהארון יגיע(יום שלישי אחר הצהריים או רביעי בבוקר).

תודה.

קובי

פורסם

יש חומר מיוחדת להורדת סיליקון RTV בחנויות עשה זאת בעצמך ובטמבוריות (זה בא בבקבוק קטן עם מברשת כמו מכחול).

אפשרי גם לגרד את הסיליקון עם סכין יפאנית חדה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה הסיליקון הורד.

לצערי ישנה תקלה-

אחת הקרמיקות נשברה, ואין קרמיקה כזאת להשגה.

מה אתם מציעים לעשות?

אני חושב שהקרמיקה שנשברה היא נופלת בידיוק במרווח שבין הכיור לחלק העליון(מראה וספוטים).

קובי

פורסם

לא מאמין שתצליח אבל אולי בעבודה סזיפית תצליח להוציא אחת שלמה ממקום שלא רואים (אחורי הארון).

קח בחשבון שבשביל להוציא אחת שלמה בטח תצטרך לשבור עוד אחת בשביל גישה.

פורסם

היכן ממוקמת המראה? על הקרמקיה? אם כן אז תוציא את הקרמיקה מאחורי המראה ואת המראה תחבר ישירות לקיר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני גם חשבתי להתחיל לפרק ממקום אחר(מהשורה העליונה של הקרמיקה, איפה שהספוטים אמורים לכסות- כי צד אחד כבר משוחרר כי הקרמיקה לא מגיעה עד לתקרה), אבל אני חושב שהנזק עלול להיות גדול יותר כי יהיה מאוד קשה להוציא אותה שלמה.

הבעיה כרגע היא- היה ברז סוללה, עכשיו במקום זה יש 2 חורים ענקיים.

מתחת לזה יש את החלק מהקרמיקה שנשברה, לפי בדיקה שלי כל החלק הזה הוא הרווח שיהיה בין הארון למראה.

איך אתם מציעים לפתור את זה?

חשבתי על שימוש ברובע צבעונית ב גוון אפור בהיר לסתימת החור.

או להצמיד את החלק העליון לכיור ובכך להסתיר את הסדקים והחורים.

מצורפות תמונות(סלחו על האיכות זאת מצלמת פלאפון).

elkmino:

מצורפת תמונה של הצד השני של האמבטיה(החדר שלי) אשר משם בוצעה העבודה ולכן לא שברתי את הקרמיקות.

תמונה0898.jpg

תמונה0897.jpg

תמונה0896.jpg

תמונה0895.jpg

קובי

פורסם

הגובה שבין הכיור למראה לא גבוה מידי אולי 10ס״מ.

אני הייתי שם אבני פסיפס קטנות שמגיעות כשטיחון זה גם יפה וגם יסתיר את השבר.

היישום כמו הדבקת קרמיקה חותכים לאורך הרצוי מדביקים עם דבק קרמיקה ואחרי הייבוש רובה.

אולי אני אעלה תמונה איך זה נראה אצלי. 

פורסם

מה פחות או יותר הגודל של מראה+ארונית צד ומקום לספוטים למעלה?

הארון עצמו 85ס"מ.

הבעיה היא החורים של הברז סוללה הקודם, והשפה שנפלה מהאיזור שם.

הגובה של תחילת החורים הוא 1 מטר.

הקרמיקה היא מהריצפה עד לגובה של 2 מטר.

עוד משהו-

תיאמו איתי הגעה של הארון היום, בין 11 ל4 אחר הצהריים, הסברתי להם שאני הולך בסביבות 3 ולכן שיגיעו מוקדם, קיבלתי תשובה של אין בעיה נרשום אותך בין הראשונים.

הם לא הגיעו, כשהתקשרתי לחנות לקח להם חצי שעה לענות, ואמרו שיחזרו אליי.

כמובן שלא חזרו אליי.

בשעה 6 וחצי בערב אני מקבל שיחה שהם מגיעים להתקנה עוד חצי שעה, הסברתי להם שהם היו צריכים לבוא בבוקר, ועכשיו אין אף אחד בבית.

ברוב חוצפתם הם לא בטוחים שהם יגיעו מחר.

מה עושים? הגיוני שבמצב כזה מקבלים פיצוי או משהו?

נשאר לנו לשלם 250 ש"ח למתקין.

קובי

• תוכן חדש...