Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה,

אם מחשב ברכב נמצא במצב HIBERNATE, מי שלא מכיר זה מצב שבו כל המחשב מכובה, שום מאוורר לא פועל אבל הזיכרון והמצב שהשארת את המחשב שמורים, כלומר ברגע שמפעילים את המחשב בכל תזוזה של עכבר או מקלדת אז אחרי איזה כמה שניות הוא חוזר למצב הקיים.

השאלה שלי היא אם להשאיר את המחשב במצב HIBERNATE למשך יומיים למשל, זה צורך איזשהו חשמל מהרכב ויגמור את המצבר, או שזה לא צורך כלום הוא פשוט שומר את המצב האחרון ומכבה את עצמו וזהו?

השאלה שלי באה מהסיבה שבקרוב הולך להתקין מחשב ברכב עבודה שנועד לבחור נכה שיש לו בעיות זיכרון קשות, וברגע שהוא מתחיל לראות סרט אחרי חצי יום הוא שוכח שראה אותו, זאת אומרת ברגע שהוא חוזר לרכב אחרי כמה שעות הוא רוצה להמשיך לראות אותו מהנקודה שהוא עצר ואם המחשב יהיה כבוי אז צריך להפעיל שוב הכל מחדש.

הכוונה שלי זה להשאיר כל הזמן את המחשב במצב HIBERNATE בלי לכבות אותו בכלל, האם זה אפשרי? תודה!

דרך אגב מדובר בCAR PC ולא במחשב נייד למי שלא הבין.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

מאתר וינדוס.

שינה (Sleep) הוא מצב חיסכון בחשמל המאפשר למחשב לחזור במהירות לפעולה מלאה (בדרך כלל תוך כמה שניות) כאשר ברצונך להתחיל לעבוד שוב. העברת המחשב שלך למצב שינה (sleep) היא כמו השהיית נגן DVD - המחשב מפסיק מיד את פעולתו והוא מוכן להתחיל שוב בעת שתרצה לחדש את הפעלתו.

שינה (Hibernation) הוא מצב חיסכון בחשמל שנועד בעיקר למחשבים נישאים. בעוד שמצב שינה (sleep) שומר את העבודה וההגדרות שלך בזיכרון וצורך כמות קטנה של חשמל, מצב שינה (hibernation) שומר את המסמכים והתוכניות הפתוחים שלך בדיסק הקשיח ולאחר מכן מכבה את המחשב שלך. מצב שינה (Hibernation) משתמש בכמות החשמל הנמוכה ביותר מכל מצבי החיסכון בצריכת החשמל ב- Windows. במחשב נישא, עליך להשתמש במצב שינה (Hibernation) כשאתה יודע שלא תשתמש במחשב הנישא למשך פרק זמן ארוך ושלא תהיה לך הזדמנות לטעון את הסוללה במהלך זמן זה.

התבלבלת קצת בין המושגים ולכן ציטטתי.כשנוגעים במקלדת \עכבר והחשב מתעורר הוא היה בשינה. כמדליקים אותו כרגיל ועל המxך מופיע "וינדוס חוזר" ולא " ווינדוס מתחיל"(באנגלית כמובן )

בכל מקרה,אם יש לו בעיות זכרון והוא לא זוכר מתי הוא עצר, למה שיזכור מה שהוא ראה בסרט ?(שואל בתמימות לחלוטין)

ד"א, אני עד עכשיו חשבתי שהייברנט זה מצב שלא לוקח חשמל בכלל ולפי האתר הוא כן לוקח,אמנם כמות קטנה אבל עדיין, לוקח.

פורסם

העניין הוא שמנסים כמה שיותר לעזור לו בשיקום (הוא בחור צעיר שנפגע בתאונת דרכים), אני מנסה לגרום שכל מה שהוא התחיל לעשות שיסיים כולל הסרט, כמובן שיש גם את הצד הקל יותר שיפעיל ויכבה את המחשב וכל פעם יראה את אותם חצי שעה של איזהשהו סרט למשל, אבל אחרי שהדברים חוזרים על עצמם בסוף הוא זוכר, הוא ידע שאם הוא בא לרכב אחרי כמה שעות והדליק את המחשב ופתאום וינדוס מדייה פלייר פתוח ובמצב פאוס אחרי 30 דקות של סרט, הוא ידע שהוא ראה כבר חצי שעה וימשיך לראות וינסה להיזכר בסרט.

אבל לא ענית לי על השאלה, מבחינת מצבר ברכב, הוא יחזיק מעמד כשהמחשב במצב HIBERNATE למשל יומיים בלי להתניע?

(אני מדבר למשל על שישי שבת שבדרך כלל לא נוסעים לשום מקום)

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

במצב HIBERNATE המחשב מכובה, כול הנתונים שמורים על דיסק קשיח.

במצב זה אין צריכה בכלל, לכן גם אין מה למדוד, הוא יחזיק גם שנה אם תרצה.

אתה יכול להשאיר את המחשב במצב SLEEP, מצב זה שומר נתונים בזכרון.

במצב SLEEP יש צריכה מינימלית במושגי רכב לא אמור להיות מורגש בכלל.

-מוטי-, צריכה במצב HIBERNATE תלוייה בהגדרות שקובעות איך המחשב יתעורר, פשוט בשביל לבדוק אם יש תזוזה בעכבר או לחיצה על המקלדת צריך להשאיר בקר מופעל.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...