Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל שדרוג החישוקים הרגילים שמגיעים עם האוקטביה (2011 רמת גימור רגילה AMBIENCE) לחישוקי סגסוגת מהודרים (המכונים מגנזיום).

מידת החישוק 15".

וכאן מספר שאלות:

1. הבנתי שבמרבית המקרים נדרש " מתאם" בין הקדחים בחישוק החדש לבין אלו שברכב. האם הדבר עלול לפגוע בדרך כלשהיא בבטיחות או בביצועים?

2. האם ניתן למצוא חישוקים בהם לא נדרש מתאם?

3. האם החלפה למידה גדולה יותר מחייבת החלפת הצמיגים (ברור לי שכן) וגם מחייבת תיקון הרשיון?

4. ספקים/פירמות מומלצות.

פורסם

וכאן מספר שאלות:

1. הבנתי שבמרבית המקרים נדרש " מתאם" בין הקדחים בחישוק החדש לבין אלו שברכב. האם הדבר עלול לפגוע בדרך כלשהיא בבטיחות או בביצועים?

נדרש מתאם רק אם מרווח הברגים שונה (הרחבה בתשובה הבאה) לא יודע לגבי פגיעה בביצועים או בטיחות

2. האם ניתן למצוא חישוקים בהם לא נדרש מתאם?

מרווח הברגים באוקטביה שלך הוא אם אני לא טועה 5X100, מה זה אומר? שישנם 5 ברגים שהמרחק בין כל זוג נגדי הוא 100 מ"מ, ישנם הרבה חישוקי סגסוגת (הידועים בכינויים ג'אנט מגניסיום :-P ) שהמרווח ברגים שלהם מתאים לרכב שלך ועל כן לא תצטרך מתאם והם יתלבשו בדיוק כמו הגלגלים המקוריים

3. האם החלפה למידה גדולה יותר מחייבת החלפת הצמיגים (ברור לי שכן) וגם מחייבת תיקון הרשיון?

כן וכן

4. ספקים/פירמות מומלצות.

lenso, o.z, bbs, ועוד רבים וטובים, קח בחשבון שסט איכותי במידה שלך אמור לעלות משהו כמו 2500 ש"ח ומעלה. יש סטים מקצועיים שמגיעים גם ל8000 ש"ח ויותר

נסה את מזלך בפיט סטופ וE&A. הם ידועים בטיב הסחורה שהם מחזיקים

תשובות באדום

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אי אפשר להגדיר איכות עם הסטים שקיימים בארץ , אם אתה מגדיר איכות ע"י משקל תראה שגם הגא'נטים הזולים נטולי השם שוקלים אותו דבר כמו גא'נטים אחרים באותו הגודל מחברות "איכותיות" בתחום , אם אתה מדבר על חוזק אז זה בולשיט כי רובנו לא מעמיסים על הגלגלים כל כך הרבה כמו בתחרות ראלי ולא לוקחים פניות 90 מעלות על 130 קמ"ש כל היום כך שכל גא'נט מתאים.

הדבר היחידי שצריך לעניין אותך זה יופי בשבילך וזהו , אני לדוגמא שונא את המראה של רוב ה BBS שמתומחרים במחירים של יהלומים , רק בגלל שזה מותג.

לדוגמא גא'נטים ברזל פשוטים ורגילים של סיטרואן C5 שוקלים 4.6 קילו בגודל 15 אינץ' כי הם עשויים מאלומיניום , כמעט לא קיים שום גא'נט אחר בעולם שקל יותר ממנו בגודל הזה ואנחנו מדברים פה על גא'נט סטנדרט ברזל שבא עם הרכב.

חוזק ? כנראה גם לא קיים גא'נט שחזק ממנו בגלל המבנה שלו והשימוש באלומיניום נטו.

מכוער ? כנראה .. מראה סתמי ? כמובן , אבל מבחינת "איכות" לא קיים גא'נט 15 אינץ' טוב יותר , תבין שהכל מותגים ומשחקי אגו.

רוב האנשים שתראה עם BBS לא באמת בחרו אותו בגלל היופי , זה בשביל שיגידו שיש להם BBS .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני מבין שיש עשרות פירמות וכמעט כולן מיוצרות בסין אז אינדיקציה לאיכות סבירה יכולה להיות חנות מוכרת (כגון אלו שהוזכרו), מחיר (מעל 1,800 ש"ח?) ואחריות (שנתיים?).

פורסם

בוקר טוב.

מספר תשובות לשאלותיך:

כל החישוקים המיובאים לישראל,עברו בדיקות ומבחני תקינה בינלאומיות (VIA-אירופאיות ו JWL-יפניות )וקיבלו הרשאה מיוחדת ממכון התקנים הישראלי להכניסם ארצה.

סימוני התקינה הללו מוטבעים ע"ג כל חישוק וחישוק ומהווים חותמת לכשירותו.

את בחירת החישוק המתאים לך,תוכל לקבוע לפי מספר פרמטרים:

1.התקנת החישוק על הרכב ללא צורך במתאמים כלל!

2.איכות הצביעה

3.זמן האחריות שמספק לך היבואן

4.טעם אישי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...