Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב דיזל חסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי כרגע האצ'בק אוטומטי

אני זקוק להסבר על סוג הרכב

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רק רציתי להיות בטוח, כי רשמו צריכת דלק של 1:16 לדגם האוטומטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמע, זה ניתן לחישוב זריז:

אתה נוסע 35K בשנה.

בתוך העיר, עם רכב דיזל חסכוני, שעושה 1:18, אתה תבזבז 1944 ליטרים של סולר, שיעלו לך 11,227 ש"ח.

בפונטו ספייס, שעושה 1:15 בתוך העיר, אתה תבזבז 2333 ליטרים של בנזין 95, שיעלו לך 16,333 ש"ח.

ההפרש השנתי הוא 5106 ש"ח. זה הפרש רציני למדי.

רק קח בחשבון - כל כניסה למוסך עם רכב מודרני לא נגמרת בפחות מ-500 ש"ח, אתה קונה רכבים בסוף דרכם.

אם אתה קונה רכב עם 160 אלף ק"מ, אתה תגיע ל-200 אלף ק"מ כבר בשנה הבאה. זה מבטיח לך בלאי היסטרי, בכל מכלול אפשרי שאתה רק מדמיין. ואם זה לא יקרה ב-200 אלף ק"מ, זה יקרה ב-220 אלף ק"מ. מזרקים, טורבו, בולמי זעזועים, תושבות, תפוחים, צינורות - כל מה שאתה לא חושב שיכול להתקלקל, יתקלקל.

כל זה בדיעבד - יעלה לך הרבה יותר מה-5000 ש"ח חיסכון. מה עוד, שאתה חייב לקחת בחשבון שיהיה כמעט בלתי אפשרי למכור רכב עם כמעט 300 אלף ק"מ, כפי שיקרה לרכבים שאתה מתעתד לקנות אחרי 3 שנים.

בכסף שיש בידך אפשר למצוא גם רכבים משנתון 2006, עם 100 אלף ק"מ בערך. תחשוב על זה היטב.

אופציה נוספת - רכב חדיש יותר, בסכום גבוה יותר של רכישה.

פורסם

מה עוד, שאתה חייב לקחת בחשבון שיהיה כמעט בלתי אפשרי למכור רכב עם כמעט 300 אלף ק"מ, כפי שיקרה לרכבים שאתה מתעתד לקנות אחרי 3 שנים.

בכסף שיש בידך אפשר למצוא גם רכבים משנתון 2006, עם 100 אלף ק"מ בערך. תחשוב על זה היטב.

זה בהשוואה לפונטו-ספייס עם מעל 200K קילומטרים שנמכרת כמו אייפון 4 במרכז מכירות של סלקום?

ואיזה רכבים ממודל 2006 אפשר לקנות ב-15 אלף שקל? אפילו אוואו אחרי תאונת שילדה עולה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לקחתי לתשומת ליבי. עוד דבר- לדוגמא c3 צורכת פחות מאשר 1 ל 18 כך שההפרש יהיה עוד יותר משמעותי. בנוסף - לא מזמן מכרנו ברלינגו hdi 2006 עם 420k. לרכב הוחלפו שני מנועים מאחר ועבר התעללות רצינית ונסע קבוע עם עגלה, אבל מעולם לא היתה בעיה עם מערכת ההזרקה! והרכב היה אצלנו מהחברה. בנוסף, למעט דברים המצריכים מחשב או כלים מיוחדים ממש אני מטפל ברכב בבית

פורסם
לקחתי לתשומת ליבי. עוד דבר- לדוגמא c3 צורכת פחות מאשר 1 ל 18 כך שההפרש יהיה עוד יותר משמעותי. בנוסף - לא מזמן מכרנו ברלינגו hdi 2006 עם 420k. לרכב הוחלפו שני מנועים מאחר ועבר התעללות רצינית ונסע קבוע עם עגלה, אבל מעולם לא היתה בעיה עם מערכת ההזרקה! והרכב היה אצלנו מהחברה. בנוסף, למעט דברים המצריכים מחשב או כלים מיוחדים ממש אני מטפל ברכב בבית

רק לסבר את האוזן מענין כמה זמן לקח עד שמכרתם (אלא אם מכרתם למכר)? ובכמה (באחוזים מתחת למחירון)?

פורסם

לקח המון זמן והרכב נמכר הרבה מאוד מתחת למחירון גם בשל השוק הבעייתי מאוד של הברלינגו. פירטתי את העניין רק כדי לומר שלפי מה שאני מכיר מערכת ההזרקה דווקא אמינה מאוד, אבל זה מניסיון של רכב אחד...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי c3 דיזל עם 180k, הבחור דיבר על 16000 ש"ח בתור התחלה עם התחייבות לתאונות וכ'ו. מה אומרים המומחים?

• תוכן חדש...