Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי היום מערכת DIN2 בבמאזדה 3 2004 - 1600.

כפי שידוע אם מתקינים מערכת מסוג זה , מסך הבקרה לא עובד ומנותק.

אולם לאחר ההתקנה, אני לא יכול לכוון את עוצמת המאוורר של המזגן, כל הלחצנים עובדים(כיבוי/הדלקה/ניתוב המזגן) אבל העוצמה לא עובדת.

האם ככה זה אמור להיות כאשר מנתקים את המערכת המקורית של הרכב? או שיש להוסיף חיבור כלשהו כדי שעוצמת המזגן תגיב?

תודה לכל העוזר!

פורסם

התקלה שלך מאוד נפוצה במזדה 3 ולא קשור לתצוגה ,לאבא שלי מכשיר האורגנלי והיה אותה תקלה .

במוסך מזדה מורשה כפ"ס הציעו להחליף את כל הבקר של המזגן בהרבה כסף בסוף החשמלאי שלי תיקן אותה

פורסם
התקלה שלך מאוד נפוצה במזדה 3 ולא קשור לתצוגה ,לאבא שלי מכשיר האורגנלי והיה אותה תקלה .

במוסך מזדה מורשה כפ"ס הציעו להחליף את כל הבקר של המזגן בהרבה כסף בסוף החשמלאי שלי תיקן אותה

תודה על העזרה,

אבל הבעיה צצה דקה אחרי שהותקנה המערכת, המתקין ביקש שאגיע אליו שוב כדי שינסה לפתור את הבעיה, ניראה לי שכאשר הוא חתך את אחד החוטים בשביל הפלאג החדש ,יכול להיות שאחד מהם נחתך בטעות, כי פתאום גם אין תאורה בבקר הימני.

• תוכן חדש...