Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סיכון בטיחותי?!

יצא לי לנסוע על רכבים מנוילנים, ולא חוויתי כל הרגשה של החלקה, למה משאירים את הניילונים? בשביל ההרגשה!

פורסם
הלאון אצלי כבר חודשיים וחצי וכן .. לא הורדתי את הניילון מהמושב האחורי !

הרכב בדרך כלל רק אצלי והקטנים נוסעים ברכב של אישתי (2 כסאות בטיחות..)

אבל !! כשהם נכנסים ללאון אני בכוננות ספיגה והיסטריה מהצונמי הצפוי .

1. מונע מהכסאות לשפשף את הריפוד היפה של הלאון .

2. הם תמיד שופכים משהו , מלכלכים וכו'

רק לדוגמה , בשבוע הראשון אישתי לקחה את הלאון להביא את הילדים , כשחזרו הביתה נכנסתי לרכב ו... אההההההההה! מישהו שפך דיונה שלמה מחולות קיסריה על המושב האחורי , מזל מזל שהיה הניילון .

הזאטוט חזר מהגן עם עציץ חדש מלא חול דיונה , ואישתי המתוקה הכניסה אותו לכיסא הבטיחות יחד עם העציץ ! - 2 דקות אחר כך כל המושב הפך לאדנית חול עם שאריות פרחים .

בקיצור - הניילון ישאר אצלי על המושב האחורי עד שיהיה לי פיתרון אחר .

2 אפשרויות:

1. תשחרר את הילדים.

2. תשחרר את האוטו.

נראה שאתה נוטה יותר לאהוב את האוטו... אז הילדים בעדיפות נמוכה יותר :roll:

פורסם
למה לא מורידים את הניילונים? כי הם פולנים*.

אישית, אני לא "נהנה לקרוע ניילונים", ובפעמים היחידות שקיבלתי רכב חדש ביקשתי מהנציג שיקרע את הניילונים וינקה את הרכב משאריות קרטון והסלוטייפ הכחול הזה שמחזיק דברים.

יש הגיון אולי להשאיר את הניילון כאשר יש ילדים קטנים שנוסעים ברכב, מעבר לזה זה כבר נראה לי קצת מצחיק.

* כותב שורות אלה חצי פולני.

:lol:

תיקון קל - רומנים

פורסם

doגם אני לא מבין את זה כל כך מסיבה שונה, זה פשוט לא נוח.

נכון, זה מגניב שיש ניילונים (חדש! ח-ד-ששש!), אבל ראבק...

ובנוגע לכיסוי מושב.

את זה אני מבין לחלוטין. מה הבעייה עם זה? שהכיסוי יתלכלך ויתבלה ולא המושב. למה מה קרה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איך אפשר לעשות "סיבוב פוזה" בלי ניילונים?

ועכשיו ברצינות, אצלי לדוגמה בטנדר של העבודה עדיין יש ניילונים על המושבים אחורה כי אף אחד לא יושב שם ואני שם עליהם ציוד. סבא שלי, קנה את האוטו שלו לפני שנה וחצי ועדיין יש ניילונים על המושב האחורי כי לעולם לא יושבים שם אצלו.

המון אנשים שעובדים ומתלכלכים מעדיפים לשים כיסוי למושב ופעם בכמה זמן שהוא אוגר כמות רצינית של זוהמה וטינופת מחליפים אותו ומרגישים כמו חדש.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
2 אפשרויות:

1. תשחרר את הילדים.

2. תשחרר את האוטו.

חח אתה קורא מה שאתה כותב ?..

מה רע בזה שהוא רוצה שהרכב יישאר נקי?

מה רע בזה שהילדים בכסא בטיחות מעל הניילונים ?

אם הילדים בעדיפות נמוכה יותר הוא לא היה נותן שאשתו תקח את הרכב שלו לאסוף את הילדים מהגן.

אלא הוא היה נותן להם לנסוע באוטובוס כדי שחלילה הרכב לא יתלכלך.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

אל תיתן לו רעיונות :p

הסיכון הכי גדול בהשארת הניילונים הוא סיכון צרות העין של הישראלי המכוער, שיראה ניילונים של רכב חדש ויחליט לעשות לך דווקא ולדפוק לך שריטה עמוקה עם מפתח לכל אורך הרכב.

פורסם
למה, לשמור על המושבים בשביל זה שיקנה ממך את הרכב?

המושבים של הרכב עשויים מבד איכותי ונעים בדרך כלל, שלא גורם להזעה מיותרת.

קנית רכב חדש, תהנה ממנו - במקום להזיע בכיסויים סינטטיים ב200 ש"ח. במידה ויתבלה אפשר לשקול לקנות כיסוי.

יואב

בדיוק!!!

תהנה מהמושבים החדשים. התבלו? אז שקול כיסויים!

emotion of motion

פורסם
lackyLook2 כתב:

2 אפשרויות:

1. תשחרר את הילדים. - אין סיכוי !

2. תשחרר את האוטו. - רק אם תביא משהוא יותר טוב בעלות דומה !

חח אתה קורא מה שאתה כותב ?..

מה רע בזה שהוא רוצה שהרכב יישאר נקי?

מה רע בזה שהילדים בכסא בטיחות מעל הניילונים ?

אם הילדים בעדיפות נמוכה יותר הוא לא היה נותן שאשתו תקח את הרכב שלו לאסוף את הילדים מהגן.

אלא הוא היה נותן להם לנסוע באוטובוס כדי שחלילה הרכב לא יתלכלך.

תרגעו , תרגעו , הילדים לא בעדיפות נמוכה יותר ....

ובדרך כלל ואישתי שומרת על האוטו טוב מאוד . זה היה שבוע ראשון שלנו עם רכב פרטי מאז 12 שנות ליסינג אז היא עוד לא הפנימה :-).

סתם דוגמה נוספת מלפני שבועיים - יום גשום והרבה בוץ , הושבתי את הילד על כסא בטיחות מעל הנילון (כמובן :wink::wink:) אבל הזעטוט הזה מצא שיטה חדשה אפשר לנפנף ברגליים עם המגפיים "ולנקות" את תחתית המגף על משענת המושב הקידמי (אין שם ניילון) - אוף ... :evil::evil::evil: לקחתי אויר (הרבה אוויר) נרגעתי חמש שנייות ואז הסברתי לחמודי הזה שזה אוטו חדש וצריך לשמור עליו , ואללה עבד, והוא כל פעם מזכיר לי את זה כשניכנסים לאוטו .(נראה כמה זמן זה יחזיק:evil:)

לגבי הבטיחות למי שלא יודע רוב המכונייות שבאות עם 6 כריות אויר ומעלה , כריות האויר נמצאות בדופן המושבים הקידמיים - אם תשאירו את הניילון או תשימו כיסויי מושבים זה יפגע בכרית האויר ברגע תאונה - בכל מקרה זאת ההזהרה שכתובה בספר של הלאון .

פורסם

במחשבה לאחור,החל מסובארו 73 ,ברזיליה 75,הרדטופ 78, ג'ולייטה 79 .... ועד המליבו הנוכחית ,אני לא זוכר מעולם שקיבלתי אוטו חדש עם ניילונים . יכול להיות שרק לי כל הייבואנים עושים הכנה מיוחדת ? אנשים שמים ניילונים כדי שייראה חדש ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים שקונים סלולרי/ מצלמה משאירים את המדבקה השקופה והמגעילה על המסך. כנ"ל מקרוגל או תנור, חייבים להשאיר את הניילון המגעיל על הדלת. פעם מישהו סיפר לי שהוא קנה נעליים חדשות, וכדי לשמור עליהן הוא היה דוחף לתוכן נייר ומחזיר אותן לקופסה כל פעם שהוא חולץ אותן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אל תיתן לו רעיונות :p

הסיכון הכי גדול בהשארת הניילונים הוא סיכון צרות העין של הישראלי המכוער, שיראה ניילונים של רכב חדש ויחליט לעשות לך דווקא ולדפוק לך שריטה עמוקה עם מפתח לכל אורך הרכב.

מחזק!!!!!כ"כ אבל כ"כ נכון!!!!!!!!!!!

פורסם

קנינו רכב בשנת 94 וכבר בימים הראשונים כיסינו את כל המושבים בכיסויים שלי נראו ממש מתאימים לרכב.

בערך בשנת 2004 החלטתי להוריד את הכיסוי. וואלה, הרגשה כמו לקרוע ניילונים ממשובים של רכב חדש, תענוג. קיבלתי מושבים ללא קטמים, ללא קרעים וללא חורים לא מוסברים(כל אלה היו על הכיסויים).

היה שווה.

מצד שני, לא מצליח להבין אנשים שנוסעים עם הניילונים, זה פשוט לא נח!

זזים עם כל תונעה שלך, נדבקים בקיץ ובטח עוד דברים שלא עולים לי בראש, כי פשוט אף פעם לא יצא לי להיות במצב הזה.

פורסם

מאותה הסיבה שהם לא מורידים את הניילון על ה-Nokia החדשה שהם קנו.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...