Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי ה-3 באבזור הבסיסי - רכב צפוף ודי ספרטני, הדבר אמור במיוחד בנוחות המושבים (אבל זה דורש בדיקה אישית שלך). כמוכן התרשמותי היא שמדובר בזללן דלק די צמא.

בתנאים דומים לשלך רכשתי את ה-SX4 - לא בדיוק רכב המיועד להנאה בנהיגה, מאידך סוחבת יותר טוב מהמאזדה 3 1600 וגם מרווחת ומאובזרת יותר, וכל זאת תמורת כ-5000 ש"ח פחות (ונדמה לי שכיום ההפרש אפילו גדל, לטובת הסוזוקי). קיימת גם גרסה קצרה (5 דלתות) שתתן לך יתרון בנהיגה עירונית על חשבון תא מטען יותר קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם המגבלה היא 120 אלף שקלים אז הפורטה לדעתי היא האופציה הטובה ביותר.

יונדאי I30 לדוגמה מתאימה יותר לאדם בודד אבל הפורטה מצויידת בגיר עדיף וגם באיבזור עדיף ויתרון של שנות אחריות.

רכבים אחרים בתצורת האצ'בק כמו מאזדה 3 ספורט או טויוטה אוריס חורגים מהתקציב בכמה אלפים ולכן לא רלוונטיים.

כמו שאמרתי הפורטה היא אופציה מעולה במגבלת התקציב הזו, לדעתי הדגם המאובזר עדיף והתוספת המזערית רק הופכת אותו לכדאי יותר.

בהצלחה ותתחדש.

אני מסכים שכדאי להוסיף עוד קצת על הדגם המאובזר יותר.

תודה רבה על כל העזרה!

פורסם
שווה אולי לשקול גם את האוקטביה המצוינת.

(נמצאת בטווח המחיר רק שצריך סבלנות עם מועד האספקה).

הסקודה קיבלה (אם אני זוכר נכון) ביקורת טובה בעיתון מעריב, אבל יש לי קצת חשש (אולי לא מוצדק) שהשם שלה בארץ הוא לא משהו ויהיה לי קצת קשה למכור רכב סקודה.

פורסם
לגבי ה-3 באבזור הבסיסי - רכב צפוף ודי ספרטני, הדבר אמור במיוחד בנוחות המושבים (אבל זה דורש בדיקה אישית שלך). כמוכן התרשמותי היא שמדובר בזללן דלק די צמא.

בתנאים דומים לשלך רכשתי את ה-SX4 - לא בדיוק רכב המיועד להנאה בנהיגה, מאידך סוחבת יותר טוב מהמאזדה 3 1600 וגם מרווחת ומאובזרת יותר, וכל זאת תמורת כ-5000 ש"ח פחות (ונדמה לי שכיום ההפרש אפילו גדל, לטובת הסוזוקי). קיימת גם גרסה קצרה (5 דלתות) שתתן לך יתרון בנהיגה עירונית על חשבון תא מטען יותר קטן.

ראיתי אותה אבל לא כל כך אהבתי את העיצוב שלה. זה עניין של טעם אישי...

פורסם

לאדם פרטי כדאי רק אוטו יפני במחיר מלא.

נסה להשיג הנחה של לפחות 10000 על קוראניות וצרפתיות.

רנו מגאן שנת 2007 שווה היום 20 אלף פחות ממזדה מקבילה. הפלוראנס עלולה לאבד ערך דומה - מנוע וגיר על הפנים + צריכת דלק כבדה..

הקוראניות מאבדות פחות, אבל עדיין יותר ממזדה 3 וקורולה.

פורסם

אופיר, בדקת את השברולט קרוז? אם לא אני ממליץ לך שתבדוק.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
הסקודה קיבלה (אם אני זוכר נכון) ביקורת טובה בעיתון מעריב, אבל יש לי קצת חשש (אולי לא מוצדק) שהשם שלה בארץ הוא לא משהו ויהיה לי קצת קשה למכור רכב סקודה.

אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן או לפחות להתרשם מרכב "חי". אני בטוח שלאחר נהיגה קצרה לא תתחרט...

חוץ מזה יש שרשורים רבים בפורום וגם מבחני דרכים מקיפים ברשת כולל מבחנים השוואתיים ומבחני וידיאו. תעשה חיפוש קצר.

פורסם

חשבת על לרכוש את אחד הרכבים שציינת מחברת ליסינג עם 0 ק"מ כשאתה יד 2 ?

אני חושב שתמיד כדאי לשקול גם את האופציה הזו מהטעמים הבאים:

1. מחיר - אפשר לקבל עוד כ- 12% הנחה.

2. אתה מקבל מסמך רשמי מחברת הליסינג שאתה הנוסע הראשון ושאף אחד לא נהג על הרכב לפניך. לפי יצחק לוי, למסך כזה יש משמעות רבה בעת מכירת הרכב - אחוז ההפחתה במחיר פחותה מאחוז ההפחתה על רכב מליסינג.

3. כפי שאמרו לך כבר, השוק יהיה מלא ברכבים הללו עוד 3 או 4 שנים (רכבי ליסינג) מה שיקשה עליך למכור במחיר מחירון, אז עדיף לקבל עכשיו הנחה יפה ולמכור עוד 3 או 4 שנים כדי 2 מליסינג אבל, עם מסמך רישמי שאתה נוהג ברכב מאז שהוא 0 ק"מ - זה יתן לך יתרון על שאר הרכבים שיהיו בשוק באותו זמן.

תחשוב על זה....

בנוסף, יש ספונסר פורום שנותן יעוץ והכוונה ברכישת רכב שגם נותן עצות מעולות וגם יכול, לפעמים, לסייע לך להגיע לרכב הרצוי במחיר טוב יותר. שווה לך להתייעץ גם איתו.

פורסם
ב 117K יש את הונדה ג'אז עם התיבה הרציפה,האם יצא לך לראות או לעשות נסיעת מבחן?

הונדה ג'אז היא רכב קומפקטי וזה לא מתאים לי כי אני מחפש רכב יותר גדול.

פורסם
אופיר, בדקת את השברולט קרוז? אם לא אני ממליץ לך שתבדוק.

באתר auto לא התלהבו כל כך מהקרוז והאמת שגם המחיר שלה יותר יקר - הגרסה הבסיסית היא 120,000 ש"ח

פורסם
באתר auto לא התלהבו כל כך מהקרוז והאמת שגם המחיר שלה יותר יקר - הגרסה הבסיסית היא 120,000 ש"ח

לא שאני מזלזל במומחים של "אוטו" אבל,מי שקונה ומשתמש ברכב הוא אתה ולא הם.

מה שלא מתאים להם ,אולי אפילו לא תוכל להבחין בכך.

אני מציע שתלך ותבחן את הרכב מקרוב.

פורסם

אני חייב לשאול, אתה צריך רכב משפחתי בגלל המקום או בגלל תקנה מסויימת או נוהל כלשהו או ייצוגיות מסויימת?

אם התשובה היא א' - הייתי ממליץ על הרומסטר אם התשובה היא ב', לסקודה או לג'טה יהיה יתרון גדול פה על כל ה"ליסינגומטיות".

אגב:

אמורה להגיע פוקוס חדשה בקרוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רוב האפשרויות שרשמת חוץ מהקיה הם הרמות הבסיסיות.

חוץ מזה ב"הגה" כן אהבו אותה כשהם ערכו באותו חודש מבחן השוואתי, שוב המבחנים האלה הם בגדר של קריאה בלבד הרי הם מבחנים סובייקטיבים, ולכן אני לא הייתי מסתמך אך ורק על המבחנים בלי לבדוק את הרכב אישית כדי באמת לדעת שהוא לא מתאים לך על סמך מבחן אחד ופשוט.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...