Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חייב לשאול, אתה צריך רכב משפחתי בגלל המקום או בגלל תקנה מסויימת או נוהל כלשהו או ייצוגיות מסויימת?

אם התשובה היא א' - הייתי ממליץ על הרומסטר אם התשובה היא ב', לסקודה או לג'טה יהיה יתרון גדול פה על כל ה"ליסינגומטיות".

אגב:

אמורה להגיע פוקוס חדשה בקרוב.

השאלה שלך לגיטימית אבל תצטרך לקבל את התשובה שלי שהרכב חייב להיות משפחתי ולצערי אני לא יכול לפרט פה בפורום למה.

ולא - לא בגלל ההשערות שהעלית כמו מקום או תקנה או ייצוגיות.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא שאני מזלזל במומחים של "אוטו" אבל,מי שקונה ומשתמש ברכב הוא אתה ולא הם.

מה שלא מתאים להם ,אולי אפילו לא תוכל להבחין בכך.

אני מציע שתלך ותבחן את הרכב מקרוב.

ועדיין - המחיר לגרסת הבסיס הוא 120,000 ש"ח. שזה תקרת התקציב שלי.

בקיה אני מקבל גם יותר אבזור, גם מחיר נמוך יותר, גם טרייד אין במחיר מלא של הרכב הנוכחי שלי וגם שבע שנים אחריות.

אז נכון שלכל דבר יש יתרונות וחסרונות אבל נראה לי שזאת הבחירה שאני אעשה.

פורסם

המסתורין שיש בשרשור מושך די הרבה מגיבים.

אופיר,תהנה מהפורטה ,העיקר שאתה שלם עם הרכישה ,מה שאחרים חושבים לא אמור לעניין אותך.

פורסם
המסתורין שיש בשרשור מושך די הרבה מגיבים.

אופיר,תהנה מהפורטה ,העיקר שאתה שלם עם הרכישה ,מה שאחרים חושבים לא אמור לעניין אותך.

(: תודה על התמיכה!

אין לי בעיה שאנשים מביעים את דעתם ולעיתים מכוונים יותר למה שהם חושבים שטוב ומתאים. זה לגיטימי והגיוני וטבע האדם.

אבל נכון, בסופו של דבר זה רכב שלי ובחירה שלי והחלטה שלי.

פורסם

פורטה היא בחירה מעולה.

נשמח לשמוע את התרשמותך מהרכב ומהשירות בסוכנות וגם מהאטרקטיביות של העיסקה לכשתתבצע.

תתחדש ונסיעה טובה!

פורסם

עד 120 יש לך עוד אופציות הרבה יותר מעניינות לטעמי ממה שרשמת.

יש לך את הפולקסווגן ג'טה -היתה לאבא שלי עד לפני חודש.

אוטו מצויין אמין נוחות נסיעה מעולה די זריז גיר טיפטרוניק 6 הילוכים 1.6 גיר מגיב מצויין צריכת דלק שיצא לי בזמנים שנהגתי בה זה 1.10 בעיר שזה מצוין בגאג ענק! יושבת מצוייין על הכביש גם במהירויות גבוהות ,פשוט אחלה אוטו!

ויש את הסקודה אוקטביה מאוד דומה לגטה במיכלולים.

מושבים נוחים מאוד כמו בג'טה הכל די דומה יצא לי לינהוג באוטו המון פעמים במכוניות של חברים, אין לי שום דבר רע עליו.

שוק? לג'טה יש שוק מעולה לפני חודש מכרנו אותה..

ואם לא הולך תמיד תוכל לפנות לאוטו דיל ולעשות טרייד אין הם יתנו לך מחירון על פולקסווגן.

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם
פורטה היא בחירה מעולה.

נשמח לשמוע את התרשמותך מהרכב ומהשירות בסוכנות וגם מהאטרקטיביות של העיסקה לכשתתבצע.

תתחדש ונסיעה טובה!

תודה! אני מבטיח לעדכן!

פורסם
עד 120 יש לך עוד אופציות הרבה יותר מעניינות לטעמי ממה שרשמת.

יש לך את הפולקסווגן ג'טה -היתה לאבא שלי עד לפני חודש.

אוטו מצויין אמין נוחות נסיעה מעולה די זריז גיר טיפטרוניק 6 הילוכים 1.6 גיר מגיב מצויין צריכת דלק שיצא לי בזמנים שנהגתי בה זה 1.10 בעיר שזה מצוין בגאג ענק! יושבת מצוייין על הכביש גם במהירויות גבוהות ,פשוט אחלה אוטו!

ויש את הסקודה אוקטביה מאוד דומה לגטה במיכלולים.

מושבים נוחים מאוד כמו בג'טה הכל די דומה יצא לי לינהוג באוטו המון פעמים במכוניות של חברים, אין לי שום דבר רע עליו.

שוק? לג'טה יש שוק מעולה לפני חודש מכרנו אותה..

ואם לא הולך תמיד תוכל לפנות לאוטו דיל ולעשות טרייד אין הם יתנו לך מחירון על פולקסווגן.

לגבי הסקודה - כבר כתבתי פה, יש לי בעיה "מנטלית" לקנות סקודה.

לגבי הג'טה - אני מודה שפולקסווגן זה פיתוי...כרגע ממה שראיתי באינטרנט יש לה שני חסרונות "על הנייר".

הראשון - האבזור (בגרסת המנג'ר) בסיסי מאוד בהשוואה לקיה פורטה.

השני - יש לה רק שנתיים אחריות, שזה שנה פחות מרוב המכוניות, שלא לדבר על קיה שנותנים 3+4 שנים שזה נתון משמעותי!

אבל אני לא שולל אותה. יש מצב שאני אקפוץ לסוכנות רכב לבדוק.

פורסם

הבנתי..חבל סקודה יכולה להיות מיתחרה רצינית לשאר המכוניות.

שאתה תישב בגטה או תנהג בה אתה תהיה מבסוט..הרבה יותר מבקאיה או בשאר החברות..הרנו היא 4 הילוכים..הכוח לא ממש זמין יש כזאת לחבר זה רכב מהעבודה..דרכים עם עליות האוטו כאילו "לא רוצה להעלות"

ההבדל בין 4 הילוכים ל 6 בגטה ההבדל מאוד מורגש גם בשיוט במהירות גבוהה 140 למשל בגטה הסלד מאוד נמוך וזה יתרון כי הצריכת דלק נמוכה..ניסיון עם קאיה אין לי חוץ מהספורטאג שאין מה להגיד זה היה נפילה.

הוצאתי אותו מהחברה ב 160 בזמנו בדיוק שהוא הגיע לארץ בין הראשונים אני הוצאתי מכרתי לאחד שנה ב 110 וחצי שנה הוא היה מפורסם עד שהצלחתי לימכור..בקאיה אני לא יגע יותר זה בטוח שותה דללק..הכוח לא זמין 4 הילוכים שעושים טובה שהם עוברים טכנולוגית? זה כמו הגירים של מאזדה לאנטיס-נישארו אי שם מאחור בשנות ה 90

בקשר לאחריות-אל תתפתה למה שאומרים בשנים תמיד תיבדוק מה זה כולל. אחריות על מה הרי בשנים הראשונות יהיה על דברים מסויימים אבל אני לא מאמין ש 7 שנים תהיה לך אחריות כוללת ומקיפה כל הכל!

הגטה בגרסת manager הבסיסית זה מנוע 1.6 רגיל ולא tsi dsg אז אני לא מאמין שהאחריות כל כך חשובה זה לא גירים ומנועים שנוטים להרבה בעיות במיוחד לא בשנתיים הראשונות..אלה מנועים חזקים ואמינים.

אבל הכל שאלה של מזל..בכל מקרה לא משנה במה תבחר..בהצלחה :)

פורסם

הייתה לי פעם קיה ספיה - הייתי מרוצה ממנה עד הגג. פעם בשנה טיפול שוטף וזהו. לא ראתה מוסך.

האחריות שנותנים עכשיו בקיה, כמו שכתבתי זה 3+4 - כלומר שלוש שנים מלאות על הכל וארבע שנים על המנוע והגיר.

תראה, יש פה קטע מוזר שכל היצרנים נותנים 3 שנים ורק פולקסווגן נותנים שנתיים - כאילו מה? אתם לא סומכים על הרכב שלכם?

גם מלחיץ אותי שהג'טה הבסיסית עולה 120K והדגמים האחרים שלה כבר קופצים לאזור ה 140K - הפרש כזה גדול במחיר אולי אומר שהדגם הבסיסי הוא מ א ו ד בסיסי....

אני די סגור על הקיה פורטה אבל אני אקפוץ בכל זאת לראות את הג'טה.

פורסם

תיראה הקפיצה במחיר ביגלל ההבדל בגטה ברמת גימור הפשוטה היא בערך כמו של המישפחתיות הרגילות

לאחר מכן ההבדל הוא כבר גיר dsg מנוע TSI תא כפפות עם קירור ועוד כמה דברים שאני לא ממש זוכר..

ברגילה זה 1.6 עם גיר טיפטרוניק 6 הילוכים..ביגלל זה הקפיצה במחיר

כמו שאמרתי. זה מה שגרום לקפיצה זה לא שפנים הרכב הוא ממש שונה.. יש בקרה של שליטה על המערכת מההגה אך אני לא כל כך בטוח באיזה דגם שלה..כל השאר מבפנים אין הבדליים גדולים

פורסם

טוב כנראה שאין תחליף למראה עיניים...

למרות שהיום אמרו לי שהחלקים של פולקסווגן מאוד יקרים בהשוואה ליפנים או קוריאנים. ואם זה נכון זה קצת בעייתי.

פורסם
טוב כנראה שאין תחליף למראה עיניים...

למרות שהיום אמרו לי שהחלקים של פולקסווגן מאוד יקרים בהשוואה ליפנים או קוריאנים. ואם זה נכון זה קצת בעייתי.

לא רק זה גם הטיפולים וכלל האחזקה וגם תהנה מהשרות "המצויין" של צמפיון:wink:.

• תוכן חדש...