Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרב 1.8tsi אלגנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התלבטות קשה החלטתי ללכת על הסופרב 1800 אלגנס ...אבל לפני שאני מזמין רציתי להתייעץ אתכם על כמה דברים

1.איזה צבע ריפוד העור?

2.איזה תוספות באמת כדאיות ומוסיפות ?וכמה הן עולות?

3.באיזה צבע הרכב משדר הכי הרבה יוקרה ויופי?

ואם בא לכם להוסיף משהו הכיף....:-)

פורסם

אני אוהב את האפור חום הכהה שנראה שחור רוב הזמן אבל מבריק בשמש בצבע מיוחד.

השחור קצת סתמי לדעתי. האפור אמבינייט גם יפה וגם האפור-שמפניה נראה טוב.

בפנים הגוונים הבהירים נראים הרבה יותר טוב ומשדרים יוקרה ומרווח שגם ככה לא חסרים ברכב הזה. בזמנו הייתה אפשרות בחירה בין שילוב של עור ואלקנטרה או עור מלא. אלקנטרה נוטה לצבור לכלוך ולא מאוד נעים לנקות אותה בצבעים הבהירים ולכן לדעתי עור מלא יהיה יותר פרקטי.

מבחינת תוספות סאנרוף הוא חביב אבל לא שימושי אצל רוב האנשים וגם מערכת מולטימדיה שתוסיף מצלמת רוורס/GPS/ודיבורית בלוטוס. למיטב זכרוני ברכב כבר קיימת מערכת חיישנים גרפית שמאוד מקלה על מלאכת החניה.

תתחדש ושבת שלום.

פורסם

הצבע של האוטו באתר (מין חום אדמדם כזה) - Rosso Brunello metallic נראה פשוט מדהים על הרכב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לפני כמעט שנתיים דחפתי את סבא שלי לקנות אחת.

הוא רכש את האלגנס 1.8 כמו שציינת.

צבע שמפנייה עם ריפוד עור\אלקנטרה בהיר ללא תוספות אפציונליות.

אני גם מאוד אוהב את האפור והחום הכהיים וגם הבורדו נאה מאוד.

ראיתי אחת בירושליים בצבע בורדו (3.6 ליטר) עם ג'אנט 19 אינצ' אלגנטי וסולידי(עד כמה שניתן) וזה הוסיף לרכב המון(נראה מאוד מיוחד,כאילו היה לאיזה סופרב VRS).

אולי הייתי מוסיף סאן-רוף או משדרג את תצוגת המערכת שגם בסטנדרט נשמעת מצוין,רק פחות מרהיבה ויזואלית.

רכב מצוין אחלה בחירה!

תתחדש ובהצלחה

פורסם
Rosso Brunello metallic נראה פשוט מדהים על הרכב.

הצבע אליו התכוונתי :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עכשיו באמת אני לא יודע מה לבחור ויש לי עד יום ראשון להחזיר תשובה אני מתלבט בין האדום לשחור שתמיד נראה טוב...את ריפוד העור השמנת אפשר להזמין גם בצבע השחור??ומשהו יודע כמה עולה סאנרוף?וכמה מערכת המולטימדיה?

פורסם

שמע, השחור גם נראה מצויין, אבל האדום הזה (לדעתי) נראה כאילו הומצא במיוחד רק לרכב הזה.

סופו של דבר, שיקול שלך - תחשוב איזה צבע יהיה לך נעים, לא רק היום ומחרתיים, אלא גם בעוד שנתיים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

obarshad - תמיד יש אנשים כמוך עם תשובות סתמיות ... תלך לאולם תצוגה, תסתכל באתר...

omer - הרכב הזה ממש יפה בשחור

היין מדהים אבל לא מכל זווית.

בפנים אם אתה הולך על צבע בהיר עדיף ללכת על עור.

לפי התקציב, הייתי ממליץ על מערכת המולטימדיה.

• תוכן חדש...