Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל זה באמת כבר מתחיל להיות מוגזם!! פעם היו מעלים מחירים פעם בחודש-חודשיים, עכישו זה כל שבוע!

זה לא כל שבוע. מחירי הדלק מתעדכנים בראשית כל חודש.

רוני

היית חייב לתפוס אותו במילה? :roll:

יאללה תהיו יצירתיים תחשבו איך אפשר להתמרד..

אולי אפשר לגרום לכך שתהיה תחרות יותר גדולה בין התחנות או לעודד שימוש בגז טבעי (להרכיב את המערכת הזאת..)

עזבו אני לא יצירתי..

תחשבו על משהו,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל זה באמת כבר מתחיל להיות מוגזם!! פעם היו מעלים מחירים פעם בחודש-חודשיים, עכישו זה כל שבוע!

זה לא כל שבוע. מחירי הדלק מתעדכנים בראשית כל חודש.

רוני

היית חייב לתפוס אותו במילה? :roll:

יאללה תהיו יצירתיים תחשבו איך אפשר להתמרד..

אולי אפשר לגרום לכך שתהיה תחרות יותר גדולה בין התחנות או לעודד שימוש בגז טבעי (להרכיב את המערכת הזאת..)

עזבו אני לא יצירתי..

תחשבו על משהו,

מאור.

לנהוג עם התחת בחוץ עד אשר טייקוני הדלק ייתיאישו ויורידו את המחירים?

:roll:

פורסם

או פשוט לא לתדלק שבוע שלם ולגרום לנזק עצבני ביותר לתחנות הדלק ולממשלה

ואפילו לארגן שביתה במקומות שיעצבנו את הממשלה ולא את האזרח הקטן.

שביתה במקומות כמו חברת חשמל ומשרדים ממשלתים ובעריות יגרמו לנזק כספי שיתריע את הממשלה!

שיורידו את המחיר חזרה ל 4.27 ש''ח!!!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

העניין הוא שהנהגים אכן יורידו ברמת הצריכה בדלק אם או בלי שביתה. זאת עובדה מוחלטת שבעלי התחנות כבר מרגישים (יצא לי לדבר עם כמה עובדים בכמה תחנות שונות) ויש ירידה משמעותית, שלא לדבר אחרי העלייה הנ"ל בכלל הירידה תיהיה משמעותית יותר.

כמו כן , חייבים לארגן משהו בנדון (שביתה), קראתי היום את הכתבה בעיתון לגבי ההפגנות שהיו בלבנון, 5 הרוגים! כל המוסדות שובתים וכו' וכו'. שם לפחות מתייחסים לזה ברצינות, למה שפה לא יתייחסו להפגנות בצורה דומה ? וכאן עוד יש דמוקרטיה וכו', אז בכלל יהיו לחצים על הממשל, העניין הוא שצריך גוף (הסתדרות וכו') מספיק חזק שיארגן שביתה מסוג זה. זאת הבעיה העיקרית. שאין מימון להפצת השמועה על ההפגנה בכלי התקשורת.

פורסם

אכן שביתה יכולה להיות אפקטיבית.........

אבל איך מארגנים משהו רציני כזה ? :oops:

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

קודם כל צריך לדעת נגד מי מפגינים ומי הוא הגוף או השלטון שאחראי על העלאת מחירי הדלק שכנגדו צריך לפעול.

פורסם

בקצב הזה של התיקרות הדלק יהיה שווה יותר לקחת מונית ספיישל מה זה זה חייבים אבל חייבים לעשות משהו בנידון לאבא שלי יש G.M.C סאפרי אתם יודעים כמה יעלה לו למלא טנק מלא תחשבו על זה יותר מ-600 שקל ולכמה זמן אתה חושבים שזה מחזיק???

יאללה אם מארגנים שביתה תגידו לי אני ינסה לעזור בכל כוחי!!!!

:twisted:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

העלאת מחירי הדלק בכל 1 לחודש זה ממש מוגזם. עוד מעט נתחיל לקנות בנזין 95 בבקבוקים של ליטר וחצי, כמו קולה ותפוזים! מה שעוד יותר מוגזם זה העובדה שלפחות 60% מהמחיר לליטר - אנחנו משלמים לממשלה...

מה יהיה הסוף? אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יהיה פה בעוד שנה מהיום - אני מקווה שהמכוניות ההיברידיות (חשמליות) יתחילו לתפוס תאוצה שככה יסתיים הביזיון העולמי הזה עם הדלקים!

פורסם

תסתכלו על הצד החיובי - פחות מכוניות על הכבישים ! :roll::lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמו שמישהו כבר רשם לפניי על הלבנונים

צריך שביטה רצינית שכל המוסדות ישבטו

כמו שאיך קוראים לו

זה עם השפם

משביט את כל המדינה

והכי חשוב

משביט את הבנקים!!

ולא שנתלה צעיף או מה שלא אמרו בערץ הרוסי..

לדעתי המנהלים צריכים להתערב

ולארגן מעין סקר

ובו ישאל

מי אתה?

וכמה אנשים תוכל לארגן שלא ינהגו ברכב שלהם לשבוע (יענו להתנייד באוטובוסים/מוניות)

אני יכול להבטיח לכם שאצלי כבר אירגנתי משהו כמו 20 נהגים

ואני מדבר בשיא הרצינות...

ממה שראיתי יש בפורום 4000 חברים

מספיק שכל אחד יתרום 5 עד 10

ואנחנו מאורגנים

מבחינת תקשורת?

אני יכול לפרסם בעיתון המקומי...

מתן

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם
העלאת מחירי הדלק בכל 1 לחודש זה ממש מוגזם. עוד מעט נתחיל לקנות בנזין 95 בבקבוקים של ליטר וחצי, כמו קולה ותפוזים! מה שעוד יותר מוגזם זה העובדה שלפחות 60% מהמחיר לליטר - אנחנו משלמים לממשלה...

מה יהיה הסוף? אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יהיה פה בעוד שנה מהיום - אני מקווה שהמכוניות ההיברידיות (חשמליות) יתחילו לתפוס תאוצה שככה יסתיים הביזיון העולמי הזה עם הדלקים!

אויי כמה שאתה נאיווי... אתה לא יודע שאתה חי ברפובליקת בננות חומניסתית?!

כמו שהיה עם מחירי הסולר, בהתחלה הוא עלה 50 אגורות (מישהו זוכר את זה?!), ואז הרשו לאזרחים מהשורה לרכוש רכבי דיזל. אלא שאחרי חצי שנה/שנה הוציאו איזה חוק מטומטם שמכוניות עם מנוע דיזל חייבות לשלם ביטוח יותר גבוהה, למה?! כי הן נוסעות יותר, ומישתמשות יותר בכביש ולכן הן מהוות סיכון פוטנציאלי גדול יותר (נכון שרכב דיזל מהווה סיכון גבוהה יותר מאימפרזה טורבו?! ממש לא!!!)

OK, הציבור אמר בסדר, עדיין אנחנו מתדלקים ב 50 א"ג.

אז זהו שלא... היום מחירי הסולר נושקים למחירי הבנזין פחות שקל (אל תתפסו אותי במילה, ההערכה גסה, אני מזמן לא מתדלק סולר)...

המדינה המפגרת הזו, גרמה לאזרחים לרכוש מכוניות ממונעות סולר ולהיתקע אתן!

המדינה המפגרת הזו גרמה לאזרחים להפסדי כספים, במודע!!!

אני לא מדבר כבר על הורדת הערך, הביטוח המטורף, ומחירי הסולר שהם בשמיים!!! אני מדבר על כנות!!!

יש ציבור מסויים בארץ שנהנה מ"ליטוף" תומך של הממשלה! שאלה: "כמה אנשים מותר לקחת באוטו (במידה ויש מספיק מקום) אם יש לך רישיון ב'?"

כשאני הוצאתי רישיון זה היה 7

בפעם האחרונה שבדקתי את זה זה עמד על 11 (אם אני לא טועה, היום זה עומד על 14 או 16, יתקנו אותי "אנשי החוק")...

וזה למה? כדי לאפשר למישפחות ברוכות ילדים להסיע את הצאצאים באוטו...

דבר נוסף, יש בבני ברק "מוניות איסוף" אין לנהגים רישיון מונית!!! אלא אישור להסעת נוסעים... אותו הם קיבלו לאחר קורס של כמה שעות...

למה? כי הם הסיעו את האנשים בין כה וכה, אז מישהו הקים קול צעקה והם קיבלו "כיפוף" קל של החוק...

שאלה: "מתי בפעם האחרונה כופפו את החוק בישבילך?"

מתי בפעם האחרונה קומץ ניבחרי הציבור שם קצוץ על מה שאתה חושב???

עכשיו אני שואל אותכם, למה אני, ששרתתי את המדינה במשך 6 שנים (לא, זה לא "דפוק"), אחד שעושה מילואים שקוראים לו, לא חותם אבטלה ועובד בשחור, אחד שלא מגדל ילדים על חשבונם של אחרים, אחד שאין לו מינוס בבנק, אחד שמשכורתו מכניסה כסף למדינה (מס הכנסה) ועוד... צריך לשלם כפל מס, הפקעות מחירים ויותר מזה, יריקה בפנים?!

למה? ככה!!! כי אנחנו לא עושים כלום, אין לנו רוב מאוחד, ואנחנו נ כ א ו ת !!!!

ומגיע לנו!!!

ומה קורה בשטח? אנשים מקטרים ובוכים, ולא עושים כלום... חוץ מלחשוב איך לתכמן יותר את המדינה... כי כשאתה מרגיש שדופקים אותך אתה חייב להחזיר, לא?!

ומי שבאמת יכול הולך למדינות נאורות יותר....

פעם לא הייתי יכול להבין בן-אדם שיורד מהארץ מהסיבות האילו, התרוץ היה "זה המקום היחידי שלא ישנאו אותך/ יהרגו אותך ביגלל שאתה יהודי!"

אז זהו שלא... דווקא ביגלל שאתה יהודי הורגים אותך כאן!!!

ודווקא ביגלל שאתה לא "יהודי" מספיק אתה סובל!!!

תחשבו על זה....

אני מיצטער עם הנימה, אבל הייתי חייב...

אגב, זה מנוסח בלשון זכר אך מופנה גם אל המין היפה/חכם/מושלם (אתן יכולות לבחור את הכל, הבחירה לא מצומצמת לאפשרות אחת :lol: )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חברים, אני חושב שאין טעם לנסות לארגן שביתה או מחאה מהסיבה הפשוטה

מאז ותמיד אנחנו "הישראלים" ידועים כעם לא מרדן.

הדלק עלה, יעלה וימשיך לעלות ולא יעשו כלום.

חבל על המאמץ כי פשוט המדינה לא תתייחס אליכם (אל כמה אנשים בודדים), לבוא לאנשים ולומר להם אל תדלקו את הרכב לפחות יום זה בלתי אפשרי.

עם כל הצער שבעניין אבל זה העובדות ובדיבורים לא תשיגו כלום.

אני מאוד מקווה שזה ישתנה אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
תאמינו או לא, ראיתי לי להאנתי טלויזיה (איזה ערוץ רוסי) ומה אני קולט?

פרסומת שקוראת לכל הנהגים לתלות סרט בצבע כלשהו על המכונית (לא משנה איפה) בתאריך מסויים כהתנגדות להעלאת מחירי הדלק !

זה יכול ב-ה-ח-ל-ט לעבוד פה!

ובאמת, למה אין ארגון כגון ההסתדרות רק שזה יהיה לגבי מכוניות ונהגים? גוף שיגן עלינו בפני הממשל, היבואנים וגנבי הדלק ?

מה לגבי מועדוני הרכבים הרבים בארץ? מה עם כתיבת עצומה?

פורסם

אנחנו "הישראלים" פראיירים

צועקים בוכים אבל בתכלס לא עושים כלום ונמשיך לשלם 5 שקל לליטר

כי אנחנו נותנים למדינה (או יותר נכון לממשלה) לז**ן אותנו ושותקים :fist:

:2gunfire:if it`s too loud you`re too old :2gunfire:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46221

הבניה שלי בגולף (באקסית שלי )

:scatter:

• תוכן חדש...