Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מהיא מכונית מקבוצת סופרמיני עם דלת תא מטען הגדולה והרחבה ביותר ?

בנוסף, באיזו מכונית מהקבוצה הנ"ל מקבלים רצפת תא מטען שטוחה לאחר קיפול מושבים ?

הדגמים ש"משתתפים בתחרות" הם דגמים נפוצים בליסינג בלבד, עם גיר אוטומטי.

תודה.

פורסם

הייתי אומר הונדה ג'אז, אבל כנראה שהיא לא עונה להגדרת ה"נפוצה בליסינג". למה שלא תעשה סיבוב בין הסוכנויות הרלוונטיות ופשוט תראה מה מתאים לך?

פורסם

יונדאי גטס !

היתה לי 3 שנים מליסינג - אחלה רכב להובלות , אפשר לקפל את משענות המושבים (לא מתקבל משטח הטענה שטוח) או לקפל את כל המושב ואז יש משטח הטענה שטוח מאוד מאוד נוח !

הדלת החמישית גדולה כך שמתקבל פתח רחב וגבוה !! (הכל כמובן יחסית לרכב )

אם אתה מוריד את משענת המושב שליד הנהג לאחור + קיפול משענות המושבים האחוריים אתה יכול להכניס חפצים באורך 220-240 ס"מ אורך בקלות וברוחב עד 40-50 ס"מ.

תא המטען לאחר קיפול המושבים (קיפול מלא ) הוא די גבוה (אני חושב יותר מ 1 מטר ) מה שמאפשר הכנסת חפצים די גדולים מאחורה .

שים לב שספת ההטענה גבוהה מרצפת תא המטען ב 10 ס"מ לפחות שזה חסרון מסויים (למרות שהפתח סה"כ די גבוה .

פורסם

תודה על התשובה המשקעת.

לא ציינתי את זה בהתחלה, אבל מדובר ברכב חדש בליסינג, ולא יד שניה.

אני לא יודע אם קיימת גטס 2011 וגם אם כן, זה כבר דגם מיושן ולא עדכני בעליל.

האמת. שלפחות ממבט חיצוני דווקא הדלת של דיהטסו סיריון נראית גדולה ורחבה יותר משל אחרות.

בדגמים אחרים, במיוחד במאזדה 2 פנסים אחוריים גדולים ומצמצמים את גודל הפתח.

האם התחושה שלי נכונה.

וברור שאפשר לעשות סיבוב בסוכנויות ולמדוד.

אבל למי יש זמן לזה

?

מישהו אולי מכיר אתר שבו אפשר לראות השוואת גודל תא מטען של הדגמים השונים?

פורסם

רכב שהרשים אותי מבחינת יעילות בהובלת מטען - ניסאן נוט. שווה ללכת לראותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוקי,

אין עוד רכב סופר מיני, שלאחר הקיפול יוצר רצפה שטוחה כמו ג'אז + פתח כניסה רחב - זה כמו בברלינגו, ריצפה ישרה עד למושבים הקדמיים.

הרבה רכבים נבחנו ע"י פסנתר חשמלי גדול - רק בג'אז הוא נכנס בצורה מושלמת.

ניסן נוט גם יכול להתאים, רק שאני לא מגדיר אותו כסופר מיני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מניסיון אישי: דייהטסו סיריון. מעבר לכל מעלותיה כמכונית מומלצת, כבר התנסיתי בהובלת משאות רבים כולל מכונת כביסה, פלזמה, ומיטות תינוקות. משטח ההעמסה שנוצר לאחר קיפול המושבים ענק ושטוח לגמרי, והדלת נפתחת בנוחות מרובה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

סוויפט נופלת לקטגורייה של סופר מיני?

אם כן - יש לה פתח הטענה שטוח, רחב יחסית, ואם מקפלים את המושבים זוכים במשטח לא רע בכלל -

העברתי בעזרת הסוויפט שלי דירה פעמיים, כולל הובלה של מכונת כביסה ותנור - בתוכה, לאחר קיפול המושב האחורי.

מכונית שלא תתאים - בדיוק מהסיבה הזו היא המזדה 2, שלמרות שיש לה תא מטען גדול יותר - לא נהנית מרצפה שטוחה אחרי שמקפלים את המושבים.

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

זה לא יכולה להיות הונדה ג'אז וגם לא ניסאן נוט, הסיבות רשומות בהודעה הראשונה.

יש ארבע מכוניות על הפרק - יונדאי אי עשרים, מאזדה שתיים, דיהטסו סיריון וסיטרואן סי שלוש.

ההתלבטות העיקרית היא בין היונדאי לסיטרואן.

מי לדעתכום תבצע את התפקיד של מיני משאית בצורה המוצלחת ביותר ?

תודה רבה.

פורסם

האם יש אפשרות בליסינג שלך לקחת את הC3 פיקאסו? אם כן, אין כאן שאלה בכלל. אם לא, יכול להיות שגם הC3 הרגילה תהיה טובה לצרכים שלך (לי אישית היא נראית די גדולה ביחס לסופר-מיני) אבל אני לא יודע.

פורסם

לצורך העניין: יש אפשרות לקחת פביה קומבי?

בהחלט יכולה להיות פתרון ראוי. גם האיביזה ST.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האם נכון הדבר שבסיטרואן C3 (הכוונה לדגם נוכחי) כרית המושב האחורי קבועה ומה שמתקפל זה רק המשענת, ולאחר הקיפול היא ניצבת בזווית של כמעט 45 מעלות ?

אם זה אכון כך - זה לדעתי לא מתקבל על הדעת ברכב האצ'בק מודרני והוא כמובן לא מתאימה. אבל אולי לא ראיתי טוב, מישהו יכול לאשר זאת ?

בדקנו גם יונדאי I20. שם כרית המושב כן מתקפלת, והמצב טוב יותר, אבל הרצפה עדיין לא שטוחיה.

חוזר על השאלה לגבי יונדאי I30 סטיישן (לא חושב שאת המרכב הזה אפשר לכנות סטיישן אבל שיהיה, הכוונה כמובן ללדם CW)

לגבי פאביה ואיביזה בגירסאות סטיישן - הן לא באותו סדר גודל מחיר. במחיר שלהן כבר אפשר לקחת רומנסטר או אולי אפילו פיאט פיורינו וכו'.

כשרשמתי "מכוניות נפוצות בליסינג" התכוונתי גם למכוניות "זולות בליסינג"

• תוכן חדש...