Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו זוג צעיר ללא ילדים (כרגע..) ויש בבעלותינו יונדאי גטס שנת 2006 שנקנתה מחברת השכרה לרכב יש 129,000 ק"מ. הוא בבעלותינו כ שנתיים וסך הכול אנחנו מרוצים. לאחרונה נקרתה לפנינו הזדמנות להחליף את הרכב בסיטרואן C3 שנת 2004 שמסיבות שונות לא זז ב3 שנים האחרונות ויש לו כ 30,000 ק"מ. שאלתי היא האם עדיף להישאר עם הרכב או הנוכחי או להחליף לסיטרואן.

תודה רבה

פורסם

תראו, אני יודע שרכב שיש עליו רק 30K קילמוטרים נשמע כמו מציאה, אבל אני חושב שבמקרה הזה זה ממש לא המצב. רכב שלא זז כלל (או כמעט כלל) 3 שנים הוא דווקא לא רכב במצב טוב כי אם הפוך מכך - יהיו ככל הנראה הרבה חלקים שיזדקקו ל"רענון" וזה יעלה כסף לעשות לרכב יישור קו. עכשיו, אם הייתם נכנסים לפורום עם השאלה "אנחנו מתלבטים בין קניית יונדאי גטס לבין קניית סיטרואן C3" אז הייתי אומר את אותו הדבר לגבי הסיטרואן הספציפית הזאת (לעמוד זמן רב זה לא דבר טוב לרכב) אבל באופן כללי ממליץ על סיטרואן (אחת אחרת)- לדעתי אין ספק שה"תשלום" במטבע האמינות (שבשנים האחרונות הוא תשלום פחות לעומת העבר) בקניית אירופאית מחזיר את עצמו בנוחות (וגם בצריכת הדלק במקרה הזה). יחד עם זה, זהו לא המצב כאן. יש לכם כבר רכב שאתם יודעים בדיוק את מצבו, ועד כמה שאני מבין הוא לא עושה בעיות מיוחדות. לדעתי באופן כללי לא מומלץ להחליף רכב מוכר ב"חידה", כאשר אין מטרה להשתדרג באופן משמעותי (כלומר אם היית שואלת על לקנות מאזדה 3 שנת 2008 הייתי מחשיב את זה כשדרוג. סיטרואן C3 שנת 2004 אינה שדרוג משמעותי בשום צורה לעומת גטס שנת 2006). על אחת כמה וכמה כאשר מדובר ברכב שעמד זמן רב, מה שרק מגדיל את החידה לגביו.

אני הייתי נשאר עם הרכב הנוכחי ומחליף כאשר היו לי האמצעים (והצורך) לרכב גדול (אם צריך)/מפנק/חדש יותר.

• תוכן חדש...