Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי לבדוק אופציית רכישת מזדה 3, ושמתי לב שדגם SPORT COMFORT מנוע 1.6 לפי הנתונים צורך יותר דלק מהמזדה 3 הרגילה (אקטיב/ קומפורט) הרי זה אותו מנוע 1.6

כאשר 4 דלתות יחס הדלק הוא 1:12 בממוצע והחמש דלתות 1:8 בממוצע

מדוע זה כך? תודה

פורסם

בוקר טוב,

מהיכן הנתונים שהבאת? נראה לי שהם קצת מבולבלים...

יש לי כאן קטלוג של מאזדה 3 ורשום שם שלכל הדגמים של ה-1.6 ליטר יש אותה צריכת דלק. גם מבחינת משקל, ההפרש בין הארבע דלתות לחמש דלתות הוא משהו כמו 30 קילוגרם, וזה די זניח מבחינת הדלק.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

באמת לא ברור מהיכן הבאת את הנתונים האלו בסוף הקטלוג של מאזה מצויינת אותה צריכת דלק בדיוק.

מישהו יכול להסביר איך ה5 דלתות שוקלת 24 ק"ג יותר מה-4 דלתות? 1301 ק"ג מול 1277

תמיד חשבתי שזה אמור להיות ההיפך

הנה לינק לקטלוג:

http://www.mazda.co.il/files/mazda3/Mazda3_specs_2011.pdf

פורסם

קודם כל, תודה לעונים,

הנתוקים מרפרוף באינטרנט:

יצרן : מאזדה

דגם : 3

תת דגם : SPORT COMFORT אוט' 5 דלתות .

תיבת הילוכים : אוטומטית

מנוע : 1600 סמ"ק

שנת ייצור : 2004,2009,2005,2006,2007,2008,2009

צריכת דלק

צריכת דלק עירוני :1/7.5

צריכת דלק בין עירוני : 1/8.7

צריכת דלק ממוצעת : 1/8.1

אשמח לראות נתונים שונים

פורסם

הראל, אולי תוכל להביא קישורים למקורותיך? הרשת גדולה, קשה לאתר בדיוק את המקורות מהם שאבת את הנתנים שהבאת.

מתוך נסיון אישי - מאזדה 3 1600 4 דלתות צורכת כ-12 ליטר ל-100 ק"מ (או 8.3 ק"מ לליטר) בתמהיל נסיעות שרובו עירוני וקצתץו בין עירוני, אבל - זהה נסיון אישי בתנאי נהיגה ונהג מסויימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמובן שהסתכלתי, אך אלו הם נתוני יצרן בתנאים אופטימלים,

הייתי רוצה להיות קצת יותר ריאלי.

SPERIAL- אני מניח שכשכתבתה "הראל" התכוונתה אלי, למראות שזהו אינו שמי חח

הנתונים באתר YNET אשר עשו מבחן דרך למאזדה 3 והנתונים גם מאתר "צריכת דלק"

הנתונים שפרסמתה, 8.3 קמ לליטר בנסיעה עירונית , מאוד קרובים לנתונים שפרסמתי.

• תוכן חדש...