Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ראסל , ג'ק ראסל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

057-6396999

מדובר בגברת מדהימה וטרינרית ואחראית כלביה, דבר איתה ותציל כלב.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כמו שכבר אמרו לך, כלב מזן JR יכול להיות מאוד בעייתי אם לא מחנכים אותו ועוזרים לו לשחרר אנרגיות.

לדוגמא -

A4ABB.gif

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
057-6396999

מדובר בגברת מדהימה וטרינרית ואחראית כלביה, דבר איתה ותציל כלב.

תודה, התקשרתי אליה אני בענייני (מחפש כלבה, מחונכת לצרכים, עד שנה, קטנה עד בינונית ולא פינצ'רית, שתהיה אדיה לילד בן 3).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני אתן עוד 2 סנטים שלי לנושא.

שאתה ניגש לעמותות, אל תלך ישירות לכלוב של הגורים.

הם אלו שמיד מאומצים.

יש בכל העמותות מחלקות נפרדות לזכרים ונקבות שמעל גיל 6 חודשים.

הם אלו, עם הכי פחות סיכוי לקבל בית חם.

זה להציל חיים בכל המובנים.

ושלא יספרו לך סיפורים, אפשר לחנך כל כלב כמעט בכל גיל, וכלב בן שנה או קצת יותר, זה ממש לא בעיה.

וכל הנושא של אילוף, וכל החסרי הבנה שיקשקשו לך שלאלף זה רק לגורים, זה בולשיט.

כל הקטע באילוף הוא העובדה שאתה בכלל לא מאלף את הכלב, אלא אתה מאלף את עצמך, או יותר נכון, פשוט לומד את התכונות של הכלב, ולמה בכלל הוא מתנהג כפי שהוא מתנהג, זה בכלל לא קשור אם הוא יודע לתת יד שאתה מבקש או לא.

הרעיון הוא לקבל כלב שההתנהגות שלו היא מאוזנת ואחידה, בלי שהוא מפתיע אותך עם תגובות שאתה לא מוכן להם.

אני כל חיי ביליתי עם כלבים, ובעיקר גדולים.

אף פעם לא הבנתי את הטמטום של השטויות שעושים ה"מאלפים" בארץ.

כלב לא צריך להיות רובוט, הוא צריך להיות קשוב אליך ולכבד אותך כבעליו או יותר נכון, אתה המנהיג שלו.

under construction..

פורסם

ושלא יספרו לך סיפורים, אפשר לחנך כל כלב כמעט בכל גיל, וכלב בן שנה או קצת יותר, זה ממש לא בעיה.

וכל הנושא של אילוף, וכל החסרי הבנה שיקשקשו לך שלאלף זה רק לגורים, זה בולשיט.

התמודדות עם כלב שעבר נטישה, שחי בעמותה, יכולה להיות בעיה. קטנה יותר, גדולה יותר, אי אפשר לדעת, יכולה להיות בעיה. לאלף אפשר תמיד (אם יודעים מה עושים), יותר קל אם אתה מתחיל לעבוד נכון עם גור מהתחלה.כמובן שזה לא מבטיח כלום, ואנשים חסרי ידע יכולים לדפוק גם גורים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש כלבים בלי נשירת שיער בכלל.

פודל למשל שזה אחד הכלבים הנבונים ביותר שיש וגם הכי מתאים לילדים.

אתה צודק, אבל פודל גם דורש תספורות מקצועיות באופן קבוע ולא לכולם את יש היכולת להוצאה כזו - דבר שגם צריך לקחת בחשבון.

לג'ק ראסל אכן יש נשירה, אבל לקחתם את העניין יותר מדי רחוק, עוד מעט והייתם משווים אותו לסמוייד :(.

המחשבה הכי שגוייה לגבי ג'ק ראסל, היא שהוא "פינצ'ר צבעוני" ולפיכך התעמלות היא תחום שהוא לא מכיר. אז, כפי שנכתב פה לא פעם אחת, ההפך הוא הנכון.

בנוגע לג'ק ראסל "מעורבב" :):

קודם כל, כל הכבוד על המחשבה לאמץ כלב מאחת הכלביות ולא לקנות גזעי ממגדלים פרטיים - תמיד אני אתמוך בהחלטה כזו.

אני מכיר שתי ג'ק ראסליות מעורבות - אחת עצלנית יותר ממני והשנייה יכולה להיות מאמנת הכושר האישית שלי. בקיצור, זה כל היופי בכלב מעורב - אתה אף פעם לא יודע מה ייצא :).

בהצלחה.

פורסם

פאלו אני מסכים עם העובדה שאתה יכול לקבל כלב בשק שיכול להתחרפן ,

אבל אם אתה מוכן להתמודד עם הקריזות שלו אתה באמת מרגיש טוב עם עצמך כי הצלת נפש וגם עם הזמן שעובר הוא לומד להעריך אותך.

הכלב האחרון שאימצתי נלקח מתנו לחיות לחיות, הכלב עבר התעללות על ידי נערים אני קיבלתי אותו מיד לאחר ניתוח קשה ברגל ועוד אי אילו צלקות קרב.

הכלב היה בין 10 חודשים או טיפונת יותר,

בעל צלקות נפשיות מרובות [הוא לא יכל לסבול גברים או נערים ודווקא עם בחורות לא הייתה לו בעיה].

אחרי מספר חודשים שאני טיפלתי בו בסבלנות מרובה והרבה מאוד הבנה לקריזות שלו [אפילו כשהוא היה מתעורר באמצע הלילה בנביחות, כנראה מסיוטים].

אני לא אשכח שמסרתי אותו הוא לא רצה להמשיך לבית החדש ולא היה מוכן לעזוב אותי,כל אדם אחר שהתקרב פשוט קיבל ביס כולל אשתי.

לצערי נאלצתי לעזוב אותו משום שהחלפתי מקום עבודה ולא יכולתי להיפגש איתו באמצע היום או לרדת איתו שעות על גבי שעות בלילה והבנתי שלטובתו כדאי לו לרוץ ולהשתולל במרחבים מאשר יהיה קבור בבית ויילל שעות עד שאחזור.

אז העברתי אותו עם כל האוכל,חיסונים ומשחקים למישהו שגר בהתנחלות עם הרבה דשא [וכעבור מספר חודשים הכלב פשוט פרח].

כרגע אני מנסה לשכנע את האישה ,ברגע שנגיע להבנה אני מאמין שנאמץ שוב כלב בוגר ולא גור.

אבל כרגע מחכים לאישור מזאת שבאמת קובעת משהו בבית :oops:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
פאלו אני מסכים עם העובדה שאתה יכול לקבל כלב בשק שיכול להתחרפן ,

לא חייב לההתחרפן, אבל תמיד היה לי איזה משהו לטפל עם הכלבים שלא גידלתי מקטנות. פה קצת תוקפנות, שם רדיפה אחרי חתולים, שם נטייה לברוח, פה קצת חרדת נטישה. שומדבר שאי אפשר לסדר, אבל לא היה לי אצל אלו שגדלו אצלי מגורות.

אני לא אשכח שמסרתי אותו הוא לא רצה להמשיך לבית החדש ולא היה מוכן לעזוב אותי,כל אדם אחר שהתקרב פשוט קיבל ביס כולל אשתי.

כמו שאמרו חז"ל, אני מניח את התיק שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נסה בכלבייה בצומת רופין, היום ביקרתי שם והיה כלב ממש חמוד שדומה לג'ק ראסל. משהו מעורב כזה אבל נראה מדהים!

:smilecolr:snipersmi
  • תוכן חדש...