Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ראסל , ג'ק ראסל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז זהו הילדים התחילו לנדנד שהם רוצים כלב.

לאחר מספר שנים של הפסקה ארוכה שבה טיפלתי בגולדן מעורב עם לברדור ,

אני גם רוצה לחזור לימים הנפלאים של לרדת באמצע הלילה כשקר ורטוב בחוץ ולחכות שההולך על 4 יסיים לרחרח ולהרים רגל פה ושם.

הפעם הדרישה מהמיסיז זה "שלא יהיו הרבה שערות" וגם "אני רוצה קטן" :shock:

אז חשבתי וחשבתי ונראה לי שהגזע שהכי מתאים הוא הג'ק ראסל.[וגם להודות בעובדה שאני פשוט מאוהב בגזע של הג'ק ראסל ].

כלב חכם שאוהב את הבעלים שלו וגם אוהב לשחק לא מעט אבל לא בצורה ילדותית לגמרי כמו הבולדוגים שאוהבים להחביא את הנעלי בית שלך או מפתחות הרכב ממש ממש כשאתה הכי ממהר .

אז אם משהו מכיר במקרה כלב שאפשר להציל [משהו בסגנון תנו לחיות לחיות ] אז אשמח לעזור .

אגב מי שמכיר את הכלב באופן אישי ויכול לאשש את מסקנותי לגבי נשירה מועטה או העובדה שאין הרבה שערות.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש נשירה שלא תחשוב שלא...:-D

קח בחשבון שזה "כלב על ספידים" , כלומר כלב היפר אקטיבי שללא פעילות גופנית מספקת יהרוס לך את הבית ,לפחות בצעירותו.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לא יודע ,דווקא לפודל אני הכי פחות מתחבר.

אני גם יודע ששיצו ועוד כלבי כוסיות [מיניאטורים וחמודים שאפשר לקחת בתיק] הם ללא נשירת שיער.

אבל מה לעשות על הראסל אני מת עוד מאז שהיה את הסרט המסכה :-D

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אם אני מוציא אותו לטיול לפחות שלוש או ארבע פעמים ביום זה יספיק ?

אולי כן ואולי לא.

עקרונית, זה כלב שצריך גירויים "אינטלקטואלים" ומשהו לעשות במשך היום. אחרת, הוא יימצא לעצמו עיסוקים הרבה יותר גרועים מלהסתיר נעלי בית. זה גזע של כלבי עבודה, לא כלבי צעצוע. הם עקשנים, לא מרפים, נבחנים,

מעבר ל-4 פעמים ביום (התחייבות ל-15 שנה, כן?!), אתה צריך לחשוב בכיוון של שעה -שעה וחצי כל יום, משחקים עם הכלב, ורצוי מאוד שהכלב יגודל ע"י אנשים עם אוטוריטה, שיודעים משהו באילוף כלבים. אם תשאיר אותו לילדים, זה יכול להגמר לא טוב.

ותעשה טובה, תהיה בנאדם מבוגר, ואל תקנה כלב לפי סרט שראית.

לי יש רועה אוסטרלית (עוד גזע שדורש השקעה). אז אנשים נורא נגנבים מכמה היא יפה וכמה היא צייתנית וכמה היא טובה, אבל הם לא ראו את השעות הארוכות שהשקעתי על מנת להביא אותה למצב בו היא כלבה נוחה וקלה, בעבודה שיטתית ולא קלה בכלל.

בכל מקרה, לקחת כלב מעמותה זה תמיד מומלץ, אבל אם גזעי, אז גזעי עם תעודות, לא מחאפר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falu

אני לוקח כלב מעמותה אז אני מראש מבין [ורוצה] כלב שהוא לא ממש גזעי.

את הכלב ראיתי בפעם הראשונה בסרט, אבל מאז יצא לי כמה פעמים לראות אותו בפועל והתלהבתי מאופי שלו.

[יכול להיות שבאמת פיספסתי את העבודה הקשה שהושקעה בשתי הכלבים הכלבים שראיתי ].

אבל עדיין אני מעריך שאם אקח כלב מסוג X שמעורבב עם הרבה גזעים אחרים עדיין האופי הכללי של הכלב יושפע משהו מהגזע שבו.

או שמע אני טועה ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כמו שאמרו ג'ק ראסל צריך המון התייחסות, טיולים ומשחקים להוציא את המרץ :)

תחשוב על זה ככה שנשירת שיער יש כמעט לכל כלב וזה תקופות.

אני הבאתי גור (בן חצי שנה) לפני 3 חודשים של פאקינז והוא פשוט מותק, אומנם נוחר בטירוף אבל לא נובח ודי חכם יחסית לסוג שלהם.

נפלתי על אחד שלא עושה בלאגן פשוט תענוג :)

פורסם

הקיצר נראה לי נתחיל לבקר במרכזי האימוץ של תנו לחיות לחיות ונראה מה יוליד יום.

אגב בנימה אישית, אני חושב שמי שהולך ומשקיע אלפי שקלים לקנות\לסחור בכלבים הוא פשוט אדם ללא לב ,

אם כבר אתה רוצה בעל חיים לך ותציל .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ערבוב של ג'ק ראסל בטוח תמצא בעמותה.

רצוי לקחת משם. ככה אתה מאמץ כלב שיש סיכוי שלא יאמצו. בניגוד לקנייה של כלב גזעי שבסוף מישהו יקנה.

תן סיכוי לכלבים על סף הזריקה. כלב מעורב ד"א יהיה פחות חולה ויותר עמיד למצבים שונים.

הפודלית שלנו (בת 10) חולה כל הזמן ורגישה לכל מזון.

הכלב שאימצתי שמצאתי ברחוב לפני שנתיים, אוכל הכל, עושה מה בא לו, כמו בוס גדול, ולא חולה אף פעם. (הוא גם כלב קטן).

פורסם
הקיצר נראה לי נתחיל לבקר במרכזי האימוץ של תנו לחיות לחיות ונראה מה יוליד יום.

אגב בנימה אישית, אני חושב שמי שהולך ומשקיע אלפי שקלים לקנות\לסחור בכלבים הוא פשוט אדם ללא לב ,

אם כבר אתה רוצה בעל חיים לך ותציל .

תגיד לי, אם לא יהיה מי שירביע ג'ק ראסל, מהיכן יצוצו עוד כאלו?

אתה חושב שהתכונות של הגזע הם תוצר מקרי? שאם תבחר משהו דומה מעמותה , אז הוא יהיה "כמו בסרט"?

כלבים גזעיים, והתכונות של גזעים שונים, היא תוצאה של הרבעה סלקטיבית קפדנית, ויעילה. בלי הרבעה סלקטיבית אין גזעים ואין תכונות דומיננטיות, שסביר לקבל בגזע כזה ולא באחר.

אתה רוצה לאמץ, תבורך.

אתה רוצה ג'ק, סביר להניח שתצטרך לקנות, ואז חשוב ממי אתה קונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

talroze זה לא רק פודלים ללא נשירה, דווקה משפחת הטריירים כוללת כ10 גזעים ללא נשירה אבל ג'ק ראסל יוצא דופן והוא כן נושר :)

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...