Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני הולך לבוא פה בבקשה קצת חריגה.

אני מעוניין מאוד לקנות את הדגם החדש של הפורד מונדיאו - טיטאניום בגרסת הארבע דלתות (סדאן).

עשיתי עם המשפחה נסיעת מבחן על הרכב בגרסת ה5 דלתות (האצ'בק), אך בשל פגיעה באוזן של אחד הנוסעים הייתה בעיה קשה לנסוע ברכב, מן זמזום כזה באוזן (כמו שפותחים במהירויות גבוהות חלון מאחורה) במשך כל הנסיעה אף על פי שהכל החלונות היו סגורים.

חוץ מבעיה זו כולנו נהנינו מאוד מהרכב ומעוניינים בו עד מאוד.

הבחור טען שככל הנראה מקום הבעיה הוא בגרסת החמש דלתות בלבד מכיוון שהחלק האחורי לא מופרד לגמרי מהמכונית עצמה, אך כשביקשתי לנסות את גרסת הארבע דלתות אמרו לי שהיא לא זמינה לנסיעות מבחן בכלל ולא תהיה זמינה.

עכשיו לבקשה המוזרה. אם מישהו פה רכש את האוטו (גרסת הארבע דלתות) וגר באיזור מרכז\שרון או אפילו באיזור באר שבע אני אשמח ליצור איתו קשר. אני יודע שהבקשה חריגה ביותר אבל אנחנו מוכנים לנסוע רחוק כדי לנסוע באוטו (אפילו לא לנהוג בעצמנו רק לנסוע בתוך האוטו במשך 2 דקות מקסימום) כדי להבין אם הבעיה היא גם בדגמי ה4 דלתות או שמא אנחנו יכולים להזמין את המכונית בגרסת ה4 דלתות ללא חשש.

אני יודע שהבקשה חריגה מאוד אבל זה יכול לעזור לנו מאוד באמת.

אשמח אם תצרו איתי קשר בפרטי. תודה רבה מראש וסליחה על הבקשה החריגה.

רואי.

פורסם

נשמע מוזר. אולי גומיות החלונות היו פגומות או משהו דומה.

אם בעיה כזאת היתה קיימת בכל הרכבים, זה לא משהו שלא היו שומעים עליו.

פורסם

זהו זאת לא בעיה של כולם אלא רק של אחד מהנוסעות שעברה תאונה ונפגעה לה האוזן. אבל לא היה את הזמזום הזה במכוניות אחרות שניסינו.

פורסם

אולי זה בכלל רעש צמיגים? אני מקווה שיימצא בעל הרכב שיוכל לעזור לכם, אבל אולי יש להם רכב הדגמה עם מנוע אחר שהוא ארבע דלתות? יש פשוט הרבה פרמטרים שיכולים להשפיע על זה, ולאו דווקא שהרכב שתנסה יהווה אינדיקציה לגבי מה שתזמין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני יודע אבל אנחנו לא יכולים לקחת את הסיכון. החזרת האוטו תוך 14 יום כרוכה בקנס של כ8,000 שקלים - סכום לא קטן בכלל.

יש להם את המונדיאו הרגילה אך היא שונה לגמרי גם במבנה גם במנוע גם בגיר ובכל הנתונים האחרים כך שאין לנו בכלל אינדיקציה.

תודה בכל זאת על ההצעות - הנושא הוא מאוד רגיש זה לא בעיה שכל האנשים מרגישים, פגיעה חמורה באוזן בשל תאונה, ולכן פגם קטנטן שאנשים אחרים לא מרגישים יכול לגרום לבעיות כמו איבוד שיווי משקל וכדומה.

תודה מראש לכולם, גם על העצות וכמובן אם יימצא אדם עם האוטו המתאים (:

פורסם

אני גר במרכז ולאבא שלי יש את הגרסאת 4 דלתות של המונדיאו, אבל של זו לפני העדכון שהיא עברה לאחרונה (האוטו שבבעלותו הוא מודל 2008 ). צור איתי קשר אם זה רלוונטי עבורך, למרות שאני גם צריך לבקש ממנו להסכים (ואני מאמין שהוא יסכים).

פורסם

אולי לא הייתי ברור:

אתה יכול לנסוע על רכב זהה לגמרי, אבל בסוף תקבל רכב עם צמיגים אחרים, כי לא כל משלוח מגיע עם אותם צמיגים.

אתה יכול לנסוע על רכב זהה לגמרי, אבל בסוף תקבל רכב שכן מרעיש לאותה גברת, משום שהבדלים קטנים תמיד יהיו בהרכבת כל רכב.

הצעתי: נסו משהו אחר, שמלכתחילה לא "ירעיש" לה. סופרב, אינסגניה, פאסאט, C5, אוונסיס, חסר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תבקש לנהוג בדגם 4 דלתות עם המנוע הרגיל ולא האקובוסט

זהו אותו רכב מבחינת מבנה-רק מנוע ואבזור מעט שונה

תעדכן

פורסם
שלום לכולם,

אני הולך לבוא פה בבקשה קצת חריגה.

אני מעוניין מאוד לקנות את הדגם החדש של הפורד מונדיאו - טיטאניום בגרסת הארבע דלתות (סדאן).

עשיתי עם המשפחה נסיעת מבחן על הרכב בגרסת ה5 דלתות (האצ'בק), אך בשל פגיעה באוזן של אחד הנוסעים הייתה בעיה קשה לנסוע ברכב, מן זמזום כזה באוזן (כמו שפותחים במהירויות גבוהות חלון מאחורה) במשך כל הנסיעה אף על פי שהכל החלונות היו סגורים.

חוץ מבעיה זו כולנו נהנינו מאוד מהרכב ומעוניינים בו עד מאוד.

הבחור טען שככל הנראה מקום הבעיה הוא בגרסת החמש דלתות בלבד מכיוון שהחלק האחורי לא מופרד לגמרי מהמכונית עצמה, אך כשביקשתי לנסות את גרסת הארבע דלתות אמרו לי שהיא לא זמינה לנסיעות מבחן בכלל ולא תהיה זמינה.

עכשיו לבקשה המוזרה. אם מישהו פה רכש את האוטו (גרסת הארבע דלתות) וגר באיזור מרכז\שרון או אפילו באיזור באר שבע אני אשמח ליצור איתו קשר. אני יודע שהבקשה חריגה ביותר אבל אנחנו מוכנים לנסוע רחוק כדי לנסוע באוטו (אפילו לא לנהוג בעצמנו רק לנסוע בתוך האוטו במשך 2 דקות מקסימום) כדי להבין אם הבעיה היא גם בדגמי ה4 דלתות או שמא אנחנו יכולים להזמין את המכונית בגרסת ה4 דלתות ללא חשש.

אני יודע שהבקשה חריגה מאוד אבל זה יכול לעזור לנו מאוד באמת.

אשמח אם תצרו איתי קשר בפרטי. תודה רבה מראש וסליחה על הבקשה החריגה.

רואי.

אולי זו בעיה נקודתית של מכונית ההדגה?

אני קניתי את ה- 5 דלתות ואין כל זמזום. אולי תנסה לנסוע ב- 5 דלתות אחר?

בכל אופן, ה- 5 דלתות מאוד מוצלח מבחינת הגישה לתא המטען הגדול. ה- 4 קצת מוגבל.

אורי

פורסם

יש סיכוי שזאת בעיה נקודתית ברכב ההדגמה, אך בסוכנות פורד לא נותנים שום רכב אחר מאותו דגם לנסיעת מבחן ובגלל זה אני פונה פה לקהילה בבקשה לעזרה. אני מקווה מאוד שזו בעיה נקודתית.

תודה מראש כולם!

פורסם
יש סיכוי שזאת בעיה נקודתית ברכב ההדגמה, אך בסוכנות פורד לא נותנים שום רכב אחר מאותו דגם לנסיעת מבחן ובגלל זה אני פונה פה לקהילה בבקשה לעזרה. אני מקווה מאוד שזו בעיה נקודתית.

תודה מראש כולם!

נראה שפורד לא ממהרים למכור רכבים, עזוב אותך, סע לפולקסוואגן:wink:

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

דווקא חשבנו על הפאסאט אבל נראה כאילו היא נותנת פחות בהכל - ביצועים אבזור ונוחות במחיר יקר יותר..

וזאת הבעיה, פורד משתמשים באוטו רכב 5 דלתות לכל נסיעות המבחן בכל הסוכניות (הרכב עובד מסוכנות לסוכנות כל מספר ימים. זאת גם הסיבה לזמני ההמתנה העצומים, לדוג' - אני חיכיתי 4 שבועות לנסיעת מבחן על הרכב).

פורסם
דווקא חשבנו על הפאסאט אבל נראה כאילו היא נותנת פחות בהכל - ביצועים אבזור ונוחות במחיר יקר יותר..

וזאת הבעיה, פורד משתמשים באוטו רכב 5 דלתות לכל נסיעות המבחן בכל הסוכניות (הרכב עובד מסוכנות לסוכנות כל מספר ימים. זאת גם הסיבה לזמני ההמתנה העצומים, לדוג' - אני חיכיתי 4 שבועות לנסיעת מבחן על הרכב).

ממש לא

הלחץ על נסיעות המבחן אכן גבוה עם השקת רכב חדש

אבל הסיבה הראשונית היא שלא היה רכב לנסיעות מבחן

פורסם

נשמח ברגע זה אפילו לנסוע על הרכב בדגם 5 הדלתות רק על מנת לשלול או לאמת את ההנחה שהבעיה היא בכל דגמי 5 הדלתות ולא רק ברכב המבחן.

תודה מראש!

• תוכן חדש...