Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אנשים!!

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר תקופה ארוכה!

יש לי אופל אסטרה 2005 והמאוור של הרדיאטור לא עובד. גיליתי שכאשר אני מפעיל מזגן המאוור כן מתחיל לעבוד לסירוגין כנראה כדי לעזור לאוורר את המנוע אבל בלי מזגן הוא לא נדלק. נסעתי למוסך רגיל שעלוי היתי מגיע עם הרכב הקודם שלי וניסינו לבדוק אולי מדובר ב"יוניט" אבל כנראה שאת הפיקוד הוא מקבל מהמחשב ולא הצלחנו לפתור את הבעיה , כמו כן נסעתי למוסך מורשה בפתח תקוה אבל הם עוד לפני הבדיקה רצו שאני יעשה טיפול 10000 ואחרי שאמרתי שאני לא מעוניין "עשו לי פרצופים" ואמרו שמצטערים אבל אין להם מקום!!! ניסיתי עוד מוסך וגם שם לא עזרו לי.

אם יש כאן משהו שיוכל לעזור לי או להמליץ על מוסך טוב באזור פתח תקוה או הסביבה יהיה מעולה! כי עוד מעט מגיע הקיץ...

לפי משחב של הרכב הוא מראה תקלה P0115 כנראה וגם בדקתי עד 110 מעלות המאוורר עדיין לא מגיב! וזה מוזר כי עם המזגן הוא כן עובד.

תודה רבה מחכה לעצות!

פורסם

בוקר טוב

P0115 - Engine Coolant Temperature Circuit Malfunction

לידע כללי כל קוד תקלה מספר על בעיה מסוימת

ברגע שישי לך את קוד התקלה תעשה גוגל

ולהלן קישור הגוגל

http://www.obd-codes.com/p0115

יש לך קצר בחיווט או נתק באחד החוטים

בהצלחה

פורסם

נשמע כמו תקלה ביוניט של המאוורר.

כאשר אתה מדליק את המזגן הוא מקבל פיקוד לפתוח את המאווררים מבלי להתייחס לטמפ' המנוע, אבל כאשר המזגן מכובה המאוורר נדלק לפי טמפ' המנוע. אם בדקת את הטמפ' והמאוורר לא נדלק סימן שהוא לא מקבל פיקוד לפתוח את המאוורר כאשר הטמפ' גבוהה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה ברור שיש בעיה עם חיישן מסויים !

אבל איך אפשר לבדוק עצמאית או במוסך כי לא הצלחתי למצוא ברשת איפה החיישן נמצא?

:roll:

פורסם

כחבר פורום נשמח לבדוק לך את הרכב ללא תשלום ולהציע לך פתרונות לתיקון הבעיה.

כתובתנו : אימבר 12 פתח תקווה

טל': 074-7017071

• תוכן חדש...